- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde Perşembe ultrasano girdim doktor herşey yolunda dedi doktordan çıkınca simsiyah akıntım başladı halen ara ara geliyo bide sancım oluyo cuma başka doktorda ultrasona girdim oda bebisler büyüdüğü için rahimde kendilerine yer açıyorlar dedi bnde de parça gibi biseyler geliyoKızlar merhaba iki gündür akşamları kanamam oluyor ama adet kanaması şeklinde ve nerdeyse bir pedi dolduracak kadar. Dün akşam da adet de gelen parçalar gibi parça geldi biraz. Cuma akşam ultrasona girdim apar topar Her şey yolunda diyorlar kese düzgünmüş kanama alanı yokmuş yerleşme kanaması olabilirmiş falan. Endol ve Yatak istirahati verdi Kendi doktorum ama içim hiç rahat değil carsamba kalp atışı için gideceğim de nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Sizde de bu şekil bir kanama oldu mu
Benim oglumda gögüslerime dokunamiyordum bile. Ama bu sefer mıncıklıyorum ama agri yok
ben de gittiğimde tam 5+2 gğnlüktü. bana dr tee 12 ağustosa verdi randevu. o güne kadar nasıl datanacaksam. kesen kaç mm? bir de bulantın var mı?Bugün keseyi gördük 5+2 günlük. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor
ben de gittiğimde tam 5+2 gğnlüktü. bana dr tee 12 ağustosa verdi randevu. o güne kadar nasıl datanacaksam. kesen kaç mm? bir de bulantın var mı?
hayır görmedim daha çok lüçük görünmez ki. yani bilmiyorum.. sadece benim kam gurubum arh - kanaman olursa nuhakkak gel iğne yapmamız gerekir dediSen kalp atisini duymustun degilmi yoksa o kadar geç cagirmaz.
hayır görmedim daha çok lüçük görünmez ki. yani bilmiyorum.. sadece benim kam gurubum arh - kanaman olursa nuhakkak gel iğne yapmamız gerekir dedi
bütün rqndevular dolu biliyor musun başka dr dan aldım o da 19 ağustosa verdi. burda ultrasona çok az bakıyırlar naalesef yaa.. o yüzd3n oyle ileri twrih de verdi aslında. iyice büyüsün diye. ilk oğlumda da o kadwr qz koydular ki sinir oluyordum yaCanim ben senin yerinde olsam keseyi gördügün tarihten itibaren 2 hafta sonra giderdim.
Canım bence de 7-8 haftalıkken bi git. Doktor nasıl taa ağustosta çağırdı anlamadım. Temmuzla mı karıştırdı acabahayır görmedim daha çok lüçük görünmez ki. yani bilmiyorum.. sadece benim kam gurubum arh - kanaman olursa nuhakkak gel iğne yapmamız gerekir dedi
Türkiye de değil misin tatlım sen.bütün rqndevular dolu biliyor musun başka dr dan aldım o da 19 ağustosa verdi. burda ultrasona çok az bakıyırlar naalesef yaa.. o yüzd3n oyle ileri twrih de verdi aslında. iyice büyüsün diye. ilk oğlumda da o kadwr qz koydular ki sinir oluyordum ya
bütün rqndevular dolu biliyor musun başka dr dan aldım o da 19 ağustosa verdi. burda ultrasona çok az bakıyırlar naalesef yaa.. o yüzd3n oyle ileri twrih de verdi aslında. iyice büyüsün diye. ilk oğlumda da o kadwr qz koydular ki sinir oluyordum ya
Benim ilkinde sadece 1kere bulandi bunda su ana kadar halsizlik kasik agrisi disinda belirtim yok bundada bulanmayacak galiba
Cuma kalp atisina gidicez insallah duyariz hepimiz ❤ ilk gebeligi olanlar bu saltanatin keyfini cikarin
yok ağustos bilerek canımCanım bence de 7-8 haftalıkken bi git. Doktor nasıl taa ağustosta çağırdı anlamadım. Temmuzla mı karıştırdı acaba
hayır. aşmanyadayımTürkiye de değil misin tatlım sen.
inş her şey yolunda ilerlerSonu iyi olsunda canim napican mecbur bekliyeceksin. Ama bence saçma olmus mesela bende kan pirtilasmasi sorunu var kese var ama icindd bebek olusacakmi olussada kalbi atmatabilir öyle durumda acil kürtaj gerekiyor oyüzden benim doktorumda çok yogun olmasina ragmen sabah 9 da gel araya alicam diyor
yani şoyle açıkladı: kese oluşmuş ve rahim içinde oluşmuş dış gebelik soz konusu değil. en risklsisi de bu. o yüzden çok radyasyona maruz kalmanı istemiyorum dedi. yani kalp atımı vs olmazsa Allah korusun o zaten kendini belli ediyır biraz kanama vs oluyor. yani bende oyle olmuştu. 3 tane kaybım oldu benim oğlumdan önce. biri dış gebelik dendi biri kalp atışı olmadığı için alındı biri de kimyasal gebelikti. yani 2 hafta sonra gitsem daha iyi tabi. arayıp ısrar mı etsem bilmiyorum ya. çok evhamlı da davrannak istemiyorum. annelerimiz hiç ultrasona girmemiş düşünsenize. 9 ay oyle gebelik yaşıyorlarmış
Evet canım bence de çok evham yapma doktor zaten riskli olsa söylerdi, yurtdışı olduğu için ultrasona maruz kalmaya sıcak bakmıyolar aslında en doğrusu ama sabretmek zor gerçektenyani şoyle açıkladı: kese oluşmuş ve rahim içinde oluşmuş dış gebelik soz konusu değil. en risklsisi de bu. o yüzden çok radyasyona maruz kalmanı istemiyorum dedi. yani kalp atımı vs olmazsa Allah korusun o zaten kendini belli ediyır biraz kanama vs oluyor. yani bende oyle olmuştu. 3 tane kaybım oldu benim oğlumdan önce. biri dış gebelik dendi biri kalp atışı olmadığı için alındı biri de kimyasal gebelikti. yani 2 hafta sonra gitsem daha iyi tabi. arayıp ısrar mı etsem bilmiyorum ya. çok evhamlı da davrannak istemiyorum. annelerimiz hiç ultrasona girmemiş düşünsenize. 9 ay oyle gebelik yaşıyorlarmış
Gerçekten senin kontrol gününü ben de iple çeker oldum canımSen nasil rahat edeceksen öyle davran canim. Benim 4 kimyasal oldugundan daha fazla kontrolü önemsiyorum oyüzden benim durumum biraz daha farkli. Yaş 37 olunca 4 yildirda uğrasinca insan buldumcuk oluyor biraz.