anlıyorum canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşSen nasil rahat edeceksen öyle davran canim. Benim 4 kimyasal oldugundan daha fazla kontrolü önemsiyorum oyüzden benim durumum biraz daha farkli. Yaş 37 olunca 4 yildirda uğrasinca insan buldumcuk oluyor biraz.
evet sabır olayı zor ya. amann zaman çabuk geçer inş:))Evet canım bence de çok evham yapma doktor zaten riskli olsa söylerdi, yurtdışı olduğu için ultrasona maruz kalmaya sıcak bakmıyolar aslında en doğrusu ama sabretmek zor gerçekten
Gerçekten senin kontrol gününü ben de iple çeker oldum canım
Bana 3 hafta sonraya verdiGözün aydınbende 5+2 de gördüm keseyi ama doktorum çağırmadı zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden başka doktordan randevu aldım. Keseyi gördükten 15 gün sonra olacak acaba çok mu 1 hafta sonra kalp atışı duyuluyor demekki
İnşallah kalp atışını da duyarsın birlikte bu topikte kalırızBenim en son 30 haziranda beta hcg 2800 dü. Ayni gün vajinal ultrasonda keseyi gördük. Nasipse önümüzdeki çarşamba günü kalp için çagirdi
İnşallah kalp atışını da duyarsın birlikte bu topikte kalırız
Sorma canim 1 günüm 3 gün gibi geciyor. Sabahtan öğlene -öglenden aksama ve gece diye.
Anladım canım farklıdır muhakkak ora ile burahayır. aşmanyadayım
Anladım canım farklıdır muhakkak ora ile bura
Aynen iki farklı doktor da aynı şeyi söyledi bana. O kadar zor ki sürekli bir şey mi oldu diye düşünüyoruz. İnşallah sağ Salim alırız bebeklerimizi kucaklarımızaBnde Perşembe ultrasano girdim doktor herşey yolunda dedi doktordan çıkınca simsiyah akıntım başladı halen ara ara geliyo bide sancım oluyo cuma başka doktorda ultrasona girdim oda bebisler büyüdüğü için rahimde kendilerine yer açıyorlar dedi bnde de parça gibi biseyler geliyo
Gözün aydınbende 5+2 de gördüm keseyi ama doktorum çağırmadı zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden başka doktordan randevu aldım. Keseyi gördükten 15 gün sonra olacak acaba çok mu 1 hafta sonra kalp atışı duyuluyor demekki
Inşallah duyarsın kalp atışını canım ben doktor konusunda şanssızlık yaşadım hala da içime sinen bir doktor olmadı sen yine haber verirsincanım günlerimiz aynı biliyorsun hatta bana 17sinde gel dedi bu cuma tekrar gideceğim inşAllah kalp atışı için
Canim göğüslerinde hassaslik varmi. bende oda yok minciklayip duruyorum. Oglumda dokunamazdim hic
O da yok cnm bende.
Çok şükür iyiyim şuan kuzum hamdolsun. Hep dünkü gibi olcam sanmıştım.Sen nasil oldun canim
Çok şükür iyiyim şuan kuzum hamdolsun. Hep dünkü gibi olcam sanmıştım.
Canım korkma bebeğin tutunuyor sana bunlar normal diye biliyorum ama sen yinede doktora görün içinde kalmasın inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBnde Perşembe ultrasano girdim doktor herşey yolunda dedi doktordan çıkınca simsiyah akıntım başladı halen ara ara geliyo bide sancım oluyo cuma başka doktorda ultrasona girdim oda bebisler büyüdüğü için rahimde kendilerine yer açıyorlar dedi bnde de parça gibi biseyler geliyo