- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Erken gidince öyle dedi demek ki aynen bekle bekle gecmiyor zamanAy bana taa 3 hafta dedi ya. 4,5 haftalıksın dedi. Bekle bekle zaman geçmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gidince öyle dedi demek ki aynen bekle bekle gecmiyor zamanAy bana taa 3 hafta dedi ya. 4,5 haftalıksın dedi. Bekle bekle zaman geçmez
Sagol canım 6+3gözünaydin canim. Canim kac haftalikken gitmis oldun
❤Oy miniş :)
Sat a göre 5+1 de gitmiştim ama demekki geç döllenmiş 4,5 hafta civarı dedi cünküErken gidince öyle dedi demek ki aynen bekle bekle gecmiyor zaman
kanama derken
bugün biraz kanamam oldu durdu. Doktor bol su iç dinlen haftaya gel dedi. Bilmiyorum bebişim kalacak mı yoksa düşecek mi bekleyip göreceğizRabbim şafi adıyla sifa versin canim. Iyi haberlerini bekliyoruz
Gozunuz aydin kac haftalikken gittinizBizde minnacık bebeğinizi gördük cok sükür
Ayyy masallah darisi bize insallhSağol canımm evet karından baktı pır pır pır gördük hareket ettiğini kalbi atıyomuş meğerse
İçme canim nane,kekik, maydanoz cok az tüket düşük riskini arttırıyormus birde ebe arkadasim ilk 3 ve son 3 ay hurma yeme dedi banaKızlar ben nane limon içmiştim mide bulantım için. Başka bi topikte birisi düşük riskini artırdığını söyledi nanenin. Şaşırdım kaldım içmeyim mi bi daha sizce
Hurmqyı duymuştum ama kuru nanenin zararının olacağını bilmiyordum. Üzüldüm. Napacaksam şimdiİçme canim nane,kekik, maydanoz cok az tüket düşük riskini arttırıyormus birde ebe arkadasim ilk 3 ve son 3 ay hurma yeme dedi bana
Kuzum üzülme birsey olmamistir, sadece az seyrek tuketirsin bende bilmiyordum epey maydanoz yedim nanede koydum yemeklere abartmadikca birsey olmaz sadece bundan sonra temkinli olalim birsey olmamistir bende sonra kontrole gittim birsey olmamisti endiselenmeHurmqyı duymuştum ama kuru nanenin zararının olacağını bilmiyordum. Üzüldüm. Napacaksam şimdi
2 hafta sonra gideyim o zaman canım
Cnm benim doktorum herseyi aynen yiyebilirsin dedi. Korkma koydugun bir tutam nane bisey yapmaz bir hurmada yapmaz. Oturup avuc avuc yemen lazım..Hurmqyı duymuştum ama kuru nanenin zararının olacağını bilmiyordum. Üzüldüm. Napacaksam şimdi
kız biz senle bu forumda niye hiç karşılaşmadık
Ben evdeyim ama dikkatimi çekti. Normaldir yaa
ekliyorum tatlımm
tamam canım tahmini doğum ne zaman
Ben tabloya kutu ekleyemiyorum ama ahah
Öyle yapcam kuzum
Sagol canım 6+3Gozunuz aydin kac haftalikken gittiniz