Bende ikili sonuçlarımdan sonra herşey den hevesim kaçtı.. İsim düşünüyodum kız olursa şu erkek olursa şu.. Kız olursa cici cici şeyler alıncak.. Erkek olursa abisininkilerden de faydalanır vs.. Şimdi dediğin gibi detaylı da herşey netleşsin yeniden bi hamile moduna gireyim istiyorum
Biliyorum ama o da zor bi durum baska bisey yazılıyorsa degistirse bariEtkilerinde var kuzum kabızlık
Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruzBünye ile ilgili canım bende neler sürdüm karnım bacağım harita gibi oldu ileride kendimi toplayıp karın germe ameliyatı İSTİYORUM rahatsız hissediyorum bacaklar içinde tedaviler var ona gidicem takma kafana herşeyin tedavisi çıktı artık
Insallah guzel habrrler al cnm bende cok merak ediyorum ayrıntılı ultrason en önemlisi birde . Tam kacinci haftaya denk gelecek 20 mibenimde yarın öğleden sonra randevum var tıp fakültesinde ayrıntılı ultrason randevusu alacağım. ayrıntılı ultrason için önce normal randevu almak gerekiyormuş. orda doktor bakınca veriyormuş randevu. bende çok heyecanlıyım. hareketlerini hissedemediğim için içim hiç rahat değil.
Bakalım bana ne verecek merak ediyorum kabızlık yapmayacak birşey verirse iyi olur zaten hamilelikte genel bir kabızlık sorunu oluştu bendeGözün aydın canım. Ben geçen hafta salı gitmiştim perşembe 10.gün Bi gideyim diom. Normalde 13 ekime verdi randevu. Demir ilacını biz başladık maltofer die şurup şeklinde. Hap olarak aşırı bulantı kusma yaptı bende. Şurup olarak çok iyi.
Allah razı olsuunn daha güzel haberler sizden gelsiinOhhh ne guzel haberler bunlar, gozun aydin canim ❤❤ Mihra prenses geliyorrr
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah kuzum sadece kendi randevum için değil sizlerden biri gideceği zamanda çok heyecanlanıyorum ben nedenseHayırlı olsun ismi gibi yaşasın prenses bana da dua edin sağlıklı şekilde göreyim son 6 saat
Ya ben hiç böyle bir belirlemeye girmedim ama görüyorum ki bazı doktorlar sırf tüp bebek diye sezaryen yapıyor. Ben de bunu doğru bulmuyorum doktorum da benimle aynı düşündüğü için çok sevindim Allah nasip ederse normal olsun isterim tabii.❤Maşallah canım tüp bebek ile doğum şeklini sakın belirleme hiç ilgisi yok kuzu
Varis sorunu bende gebelik öncesinde de vardı hamilelikte çoğaldı malesef.Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz
ben 18 deyim işte. 1 ay sonrasına veriyorlarmış. 22 falan olur ayrıntılıdaInsallah guzel habrrler al cnm bende cok merak ediyorum ayrıntılı ultrason en önemlisi birde . Tam kacinci haftaya denk gelecek 20 mi
20 diye biliyordum oo baya var daha bana sanada var sayılır ben daha 15+3 deyimben 18 deyim işte. 1 ay sonrasına veriyorlarmış. 22 falan olur ayrıntılıda
Varis corabi tüm doktorlar oneriyor Aslinda diz alti olanıVaris sorunu bende gebelik öncesinde de vardı hamilelikte çoğaldı malesef.
20 de yapılıyor doğru ama ben anca randevu buldum tıp olduğu için20 diye biliyordum oo baya var daha bana sanada var sayılır ben daha 15+3 deyim
Alsam mı acaba benim baya ilerledi çünkü kabarık duruyorVaris corabi tüm doktorlar oneriyor Aslinda diz alti olanı
ayrıntılı kaça kadar çekiliyor kızlar
Çok ise yarıyor diyorlar baya arastirdim bence al . Yürüyüş otururken ayagi yüksekte tutma masaj hepsi ise yarıyormuş dahada ilerletme cnmAlsam mı acaba benim baya ilerledi çünkü kabarık duruyor
Baya var o zmn benmkineBen 22. haftada yaptıracağım
Ozelmi ucretsizmi olucak ucretleri ne kdr acaba20 de yapılıyor doğru ama ben anca randevu buldum tıp olduğu için
sen randevu aldın mıBaya var o zmn benmkine