2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde yarın öğleden sonra randevum var tıp fakültesinde ayrıntılı ultrason randevusu alacağım. ayrıntılı ultrason için önce normal randevu almak gerekiyormuş. orda doktor bakınca veriyormuş randevu. bende çok heyecanlıyım. hareketlerini hissedemediğim için içim hiç rahat değil.

Su an ne diyorlar cinsiyete

Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz

Insallah guzel habrrler al cnm bende cok merak ediyorum ayrıntılı ultrason en önemlisi birde . Tam kacinci haftaya denk gelecek 20 mi

Bakalım bana ne verecek merak ediyorum kabızlık yapmayacak birşey verirse iyi olur zaten hamilelikte genel bir kabızlık sorunu oluştu bende

Ohhh ne guzel haberler bunlar, gozun aydin canim ❤❤ Mihra prenses geliyorrr
Allah razı olsuunn daha güzel haberler sizden gelsiin evet evet Mihra kuşum geliyooor
Hayırlı olsun ismi gibi yaşasın prenses bana da dua edin sağlıklı şekilde göreyim son 6 saat
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah kuzum sadece kendi randevum için değil sizlerden biri gideceği zamanda çok heyecanlanıyorum ben nedense

Maşallah canım tüp bebek ile doğum şeklini sakın belirleme hiç ilgisi yok kuzu
Ya ben hiç böyle bir belirlemeye girmedim ama görüyorum ki bazı doktorlar sırf tüp bebek diye sezaryen yapıyor. Ben de bunu doğru bulmuyorum doktorum da benimle aynı düşündüğü için çok sevindim Allah nasip ederse normal olsun isterim tabii.❤

Pihtilasma sorunuda var bende pihti attiriyomus varislsr akciğere ya onada endisslendim onceden atmisti ya akciğere facia olur benim icin vsris corabi alicam hemen inşallah saglikla dogururuz ve kotu izlerden ve olusumlardan da kurtuluruz
Varis sorunu bende gebelik öncesinde de vardı hamilelikte çoğaldı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…