2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siz yeni doktorunuza sorun cinsiyet belli olur artik ben 15 gun once gttigmde kesib konusmamisti 12 haftalikti ozmn ikiliye girdigmde kiza benzetti tomurcuk vardi sadece genital bolumde bgn 14 haftalik oldu ve kesin kiz dedi genital organi gosterdi tomurcuk kaybolmustu sizde sorun mutlaka bi tahminde bulunur
Merhaba Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende 12 de gittim banada nokta bi birşey var ama cok erken emim değilim dedi görseydi söylicekti ama kendi dedi cinsiyete bakalım dye nokta derken erkeğe yorduk ama yorumunuzu görünce de kararsız kaldım bir oğlum var isterim birde kızım olsun nasip tabi Rabbim hayırlısıni versin inşallah 2 hafta sonra felan tekrar gidicem🤗

Kızlar beni gören yokmu yaa ben buraya yazıyorm kmse dönüş yapmıyor bana 😪😪😪 belim çok agryor böyle olan var mı

Merhaba Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende 12 de gittim banada nokta bi birşey var ama cok erken emim değilim dedi görseydi söylicekti ama kendi dedi cinsiyete bakalım dye nokta derken erkeğe yorduk ama yorumunuzu görünce de kararsız kaldım bir oğlum var isterim birde kızım olsun nasip tabi Rabbim hayırlısıni versin inşallah 2 hafta sonra felan tekrar gidicem🤗
12 de doktor banada bakmamisti bile 13+4 de israr ettim erkek gördüm dedi 14+2; de bi isim icin gittim aynı doktora bu sefer ben sormadan erkek dedi . Persembe tekrsr gtcem baska doktora doktor arayisindayim da hala ben 15+5 olucam o gun yeni doktorada sorucam ama erkek benmde yuksek olasilikla .
2 haftaya belli olur cnm sennde

Mühendisinoğlunu duydum ama instan yok😒
Sen burda paylaş bilgileri😀
Çok fazla ürün var ama merak ettiklerini atabilirim bebek yağı, bebek şampuanı, pişik kremi, bezi, sabunu, ıslak mendili yani aklına gelecek herşey var aslında kısaca 😂 hatta birkaçını atayım fikir olsun. Aslında profilinde açıklamalı bir şekilde anlatıyor keşke bakabilsen profiline 😁 şimdi görsel olarak atabileceğim yazdığı şeyleri atamayacağım 😁

Doktoruma ilk sorduğum sorulardan birisiydi bu xray cihazı ve geçebilirsin sorun değil demişti.Endişelenmene gerek birşey olmaz ama ben yinede geçmiyorum sende bundan sonra geçme yinede :)
Cuma kontrol vardı canım sordum onlar metal dedektörü hiç bişey olmaz dedi epey endişelenmiştim geçti çok şükür 🙂🙂tabi bundan sonra asla geçmem şüpheye yer bırakmam 🙂🙂

Screenshot_20200928-122755.png Screenshot_20200928-122808.png Screenshot_20200928-123041.png Screenshot_20200928-123024.jpg Screenshot_20200928-123000.jpg Screenshot_20200928-122944.png Screenshot_20200928-122854.png
Burada içeriği temiz bebek ürünleri var aralarından herkes bütçesine uygun olanı seçebilir 🤗 yeni ürünler de eklemiş aslında ama bunların arasında yok onları ayrıca paylaşmış 😁

Eki Görüntüle 2697592 Eki Görüntüle 2697593 Eki Görüntüle 2697598 Eki Görüntüle 2697597 Eki Görüntüle 2697596 Eki Görüntüle 2697595 Eki Görüntüle 2697594
Burada içeriği temiz bebek ürünleri var aralarından herkes bütçesine uygun olanı seçebilir 🤗 yeni ürünler de eklemiş aslında ama bunların arasında yok onları ayrıca paylaşmış 😁
Islak bendil yerine temizleme pamuklarını alıp onlarla silceğim ıslatıp. Baya kişi onu söyledi. Tahrişde etmiyormuş. E bebeği takip edelimde indirime girince stok yapalım🤩 bebek bezide ilk hangisi ile başlarsan onla devam edersin diyorlar. Prima çokk pahalı. Sleepy den memnun olanlar baya var. Bezi doğuma yakın alacağım. Kilosuda belli olur . Stok yapmayın. Zaten 3 5 lira fark ediyor . İnternetden aldığınız ürünlere dikket edin. Dolandırıcılar çok. Ambalaj sahteciliğine falan. Güvenli yerlerden alın.

Oy maşallah 😁
O zaman 0 ve 1 numara bezden birer paket alsam olur mu ilk etapta😁 baktım da 0 numara bez için 3 kiloya kadar yazıyordu 3.300 3.500 falan olsa sıkar mı
Bence birer paket almak mantıklı tatlım, benim kızım kilolu doğmasına rağmen 0numarayı kullandık tahminimce ilk iki hafta kullanmışızdır kilo almaya başlayınca sıkmaya başladı 😄başlarda sıkmıyodu ama 😊

Islak bendil yerine temizleme pamuklarını alıp onlarla silceğim ıslatıp. Baya kişi onu söyledi. Tahrişde etmiyormuş. E bebeği takip edelimde indirime girince stok yapalım🤩 bebek bezide ilk hangisi ile başlarsan onla devam edersin diyorlar. Prima çokk pahalı. Sleepy den memnun olanlar baya var. Bezi doğuma yakın alacağım. Kilosuda belli olur . Stok yapmayın. Zaten 3 5 lira fark ediyor . İnternetden aldığınız ürünlere dikket edin. Dolandırıcılar çok. Ambalaj sahteciliğine falan. Güvenli yerlerden alın.
Genelde trendyoldan bakıyorum ama dikkat ederim online alışverişi tercih eder oldum son zamanlarda. Ben de pamukla silerim poposunu demistim ama burada bir anneye doktoru önermemiş pamuğun silerken incecik ipliğe ayrılması bebek teni için kesici olabiliyormuş falan demiş doktoru kafam karıştı o yüzden yoksa aklımdaki hep pamuğu ıslatıp poposunu silmekti. Yeni bebeği olan yakın bir arkadaşım var ondan da baya fikir alıyorum pamuk almış başta ama hiç kullanışlı olmadı dedi. İçeriği temiz ıslak mendiller var onlara da bakabilirsin

X