Hayırlı olsun canımm gözünaydınKesemizi gördük bugün çok şükür
HAyırlı olsun sana da canımMerhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük
Maşallah canım ne bereketli günmüş bugün hayırlı olsunKızlar şimdi geldimkese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
İnşallah canım benim de bugün herkes bugüne almışBende bugün kontrole gitcem insallah kesede bebek vardr
gözün aydııınnnnKızlar şimdi geldimkese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
anladım canım
En geç ne zaman bilgi vermem lazım
Bende bugün kontrole gitcem insallah kesede bebek vardr
Tamam canım öyle yapayımCanim benim doktorum kese göründügünde elime gebelik takibi yapilacak diye not yazdi bugün saglik ocagina kayit yaptir dedi. Sen istersen bagli oldugun saglik ocagini arayip sir en son nezaman diye. Acele etmezlerse kalp icin gittiginde ayni gün onuda halledersin
Bana smear hamile değilken çok kez yapıldı hepsinde de kanamam oldu. Bence bi başka doktoro sorun. Neden yapmak istiyorkikızlar size hiç hamileyken smier testi yapıldı mı? dr yapmak istiyor ben istemiyorum ya. saçma değil mi?
Aa mutlaka kaydını yaptır kuzum asi falan yapılacak. Ebe seni takip edecek. Ihmal etme aman onuSağlık ocağına yaptırmasak ne olur ki. Cezası falan varmı
Bir sakıncası olur mu fikrim yok canım ama iyi araştır. Benimki rahim filmi istiyor buna ne dersinizkızlar size hiç hamileyken smier testi yapıldı mı? dr yapmak istiyor ben istemiyorum ya. saçma değil mi?
Adet tarihin ne zamandı canımKese falan yok
Sen yaptırdın mı kızzAa mutlaka kaydını yaptır kuzum asi falan yapılacak. Ebe seni takip edecek. Ihmal etme aman onu
Ilk isim sağlık ocağına gitmek oldu kuzum orada tanıdık ebe beni tembihlemişti gebelik olursa hemen haber ver diyeSen yaptırdın mı kızz
Sağol canımHayırlı olsun canımm gözünaydın
HAyırlı olsun sana da canım
Maşallah canım ne bereketli günmüş bugün hayırlı olsun
İnşallah canım benim de bugün herkes bugüne almış
Kesemizi gördük bugün çok şükür
Anladım kuzum bende cuma günü bi gidiyim mademIlk isim sağlık ocağına gitmek oldu kuzum orada tanıdık ebe beni tembihlemişti gebelik olursa hemen haber ver diye
Kese falan yok
Bekliyoruz haberleriniçok şükür bende 14.30da gideceğim
Git tabi canım hem ebe hastanenin istediği tahlilleri de burada yaparız demişti bugün tahlil istedi doktor sağlık ocağına yaptirsan olur mu dedim olur dedi tekrar hastaneyle ugrasmayacamAnladım kuzum bende cuma günü bi gidiyim madem