2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesemizi gördük bugün çok şükür :KK36:
Hayırlı olsun canımm gözünaydın 😊
Merhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük 🙏🏻😍
HAyırlı olsun sana da canım 😊
Kızlar şimdi geldim 🤭🤭 kese göründü 🧿🧿 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar 😅 karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı 🙃🙃
Maşallah canım ne bereketli günmüş bugün hayırlı olsun 😊
Bende bugün kontrole gitcem insallah kesede bebek vardr🤲
İnşallah canım benim de bugün herkes bugüne almış 😊

kızlar size hiç hamileyken smier testi yapıldı mı? dr yapmak istiyor ben istemiyorum ya. saçma değil mi?

anladım canım

En geç ne zaman bilgi vermem lazım

Canim benim doktorum kese göründügünde elime gebelik takibi yapilacak diye not yazdi bugün saglik ocagina kayit yaptir dedi. Sen istersen bagli oldugun saglik ocagini arayip sir en son nezaman diye. Acele etmezlerse kalp icin gittiginde ayni gün onuda halledersin

Canim benim doktorum kese göründügünde elime gebelik takibi yapilacak diye not yazdi bugün saglik ocagina kayit yaptir dedi. Sen istersen bagli oldugun saglik ocagini arayip sir en son nezaman diye. Acele etmezlerse kalp icin gittiginde ayni gün onuda halledersin
Tamam canım öyle yapayım

kızlar size hiç hamileyken smier testi yapıldı mı? dr yapmak istiyor ben istemiyorum ya. saçma değil mi?
Bana smear hamile değilken çok kez yapıldı hepsinde de kanamam oldu. Bence bi başka doktoro sorun. Neden yapmak istiyorki

Kızlar doktordan dönüyorum ultrasonda baktı göremedi bişey 🤔 kan baktı sonuç dört gibi bakalım kimyasal gebelik de yaşamıştım üç ay önce hayırlısı olsun

Sağlık ocağına yaptırmasak ne olur ki. Cezası falan varmı
Aa mutlaka kaydını yaptır kuzum asi falan yapılacak. Ebe seni takip edecek. Ihmal etme aman onu
Bir sakıncası olur mu fikrim yok canım ama iyi araştır. Benimki rahim filmi istiyor buna ne dersiniz 🤣

Canımm hakkinda hayirlisi olsun. Sonuc ciksin simdiden uzülme. Eger bu da kimyasalsa muhakkak pırtilasma testi yaptir. Benim ilk hamileligimde hic problem yoktu ama sonrasinda 4 tane kimyasalim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis. Devlet hastaneleri test yapiyor.

X