- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim vajinal 1500 üzeri görünürken karnindan zor görmesi cok normal. 4000 5000 olmali
Günaydııın Ay ikisi de olabilir ama heyecan ağır basmış olabilir annesiii Haber ver lütfen çok merak ediyorum internet hesabına göre doğum tarihleri aynı görünüyor bebişlerimizin Ben keseyi görmeye gittiğimde kalbi de duyacağım o yüzden randevuma daha var 16 haziran zaman geçmiyor yahu
Kızlar şimdi geldim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktıGünaydın bende cuma günü gidecektim aslında ama çok sabırsızlandım bugüne aldım randevuyu bende bugün görürüm inşallah kesemizi
Gözünüz aydınKesemizi gördük bugün çok şükür
Yok kuzum kurabiyeninki daha 5haftalıktı sanırım
Kızlar şimdi geldim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
Gözünüz aydın masallahMerhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük
Merhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük
Teşekkür ederim kuzumGözün aydın bebekim
5 haftalık daha küçük kalbini duymadıkMasallah canim kalbi duymadinmi
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük
Hayırlı olsunKızlar şimdi geldim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı
Teşekkür ederimGözünüz aydın
Doktor nededi hafta olarakBenimde gercek sat a göre 7+2 ama 1 hafta geç yumurtladığımdan 6+2 oluyor. Insallah haftaya problemsiz öğrenirim.
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim kuzum
5 haftalık daha küçük kalbini duymadık
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Doktor nededi hafta olarak
Anladım canım böyle olunca doğumda bi hafta öteleniyor mu pekiGecen hafta sat a göre gittigimde mesela sat a göre 6+2 de bana 5 haftalik falan dedi.
Sağlık ocağına yaptırmasak ne olur ki. Cezası falan varmıKızlar size tavsiyem her ultrasonda muhakkak cıktı alın ve saklayin ilerki aylarda doktor isteyebiliyor. Birde saglik ocagina hamilelik takibi icin girisinizi yaptirin.
Teşekkür ederim kuzum
5 haftalık daha küçük kalbini duymadık
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Sağlık ocağına yaptırmasak ne olur ki. Cezası falan varmı
Yaaa tamam canımm sağolasınBenim oglumun hamileligimde para cezasi vardi. Hamilelikte yapilacak asılarini onlar takip ediyorlar muhakkak yaptir canim.
Anladım canım böyle olunca doğumda bi hafta öteleniyor mu peki
Yaaa tamam canımm sağolasın
anladım canımTabi normalde benim sat a göre 27 subat dogum ama gercek döllenmeye göre hesaplayinca 1 mart cıkıyor
En geç ne zaman bilgi vermem lazımSaglik ocagi tetonoz aşısi falan yapiyor aman atlama