2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim vajinal 1500 üzeri görünürken karnindan zor görmesi cok normal. 4000 5000 olmali
Günaydııın :KK36: Ay ikisi de olabilir ama heyecan ağır basmış olabilir annesiii😄 Haber ver lütfen çok merak ediyorum internet hesabına göre doğum tarihleri aynı görünüyor bebişlerimizin :emir_bebek: Ben keseyi görmeye gittiğimde kalbi de duyacağım o yüzden randevuma daha var 16 haziran 😑 zaman geçmiyor yahu 😄
Günaydın 😊 bende cuma günü gidecektim aslında ama çok sabırsızlandım bugüne aldım randevuyu bende bugün görürüm inşallah kesemizi😍
Kızlar şimdi geldim 🤭🤭 kese göründü 🧿🧿 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar 😅 karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı 🙃🙃

Gözün aydın bebekim 😬🌸💖
Teşekkür ederim kuzum 😍
Masallah canim kalbi duymadinmi
5 haftalık daha küçük kalbini duymadık 😊
Merhaba kızlar, bizde kesemizi bugün gördük 🙏🏻😍
Hayırlı uğurlu olsun 😍
Kızlar şimdi geldim 🤭🤭 kese göründü 🧿🧿 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi yine kan aldılar 😅 karından baktığı zamanda gördü netleştirelim diye alttan da baktı 🙃🙃
Hayırlı olsun
Gözünüz aydın
Teşekkür ederim :KK36:

Kızlar size tavsiyem her ultrasonda muhakkak cıktı alın ve saklayin ilerki aylarda doktor isteyebiliyor. Birde saglik ocagina hamilelik takibi icin girisinizi yaptirin.

X