- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
Kac haftalik tahminenGörmedim çünkü gitmedim güya kimseye söylemeyecektim annemlerdeyim dehazırlanıp çıkıyorum ben ya bakmazlarsa da dönerim geri
İnşallah tatlımGünaydın kızlaarrbenim de bugün 1 buçukta doktor randevum var keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız
Ben de gece boyu taradım ne var ne yok diye insan korkuyor yine de sağlıklı hayırlı istedim olumlu düşünüyorum ama olmuyor
Günaydın canım hadi inşallah çifte haberle gelGünaydın kızlaarrbenim de bugün 1 buçukta doktor randevum var keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız
Gideceğim bütün ama leke kahve rengi oldu ve bebeği kaybettim sanırımsancım da var
Canım senin bulantıların ne durumdaİnşallah tatlımgünaydınnn
Görmedim çünkü gitmedim güya kimseye söylemeyecektim annemlerdeyim dehazırlanıp çıkıyorum ben ya bakmazlarsa da dönerim geri
Lütfen olumsuz düşünme sakin kal ilk bebeğim de 2 ay lekelenmem oldu bir an önce doktora git randevu almana gerek yok hemen alırlar seniGideceğim bütün ama leke kahve rengi oldu ve bebeği kaybettim sanırımsancım da var
Günaydın canım hadi inşallah çifte haberle gel
Günaydınlar güzel kızlarkeseyi görmeye gidicez bugün. Heyecandan mı sıcaktan mı bilmiyorum uyuyamıyorum
Günaydın kızlaarrbenim de bugün 1 buçukta doktor randevum var keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız
Günaydin canim muhtemelen hem keseyi hem kalbi görürsün. Hadi hayirli haberlerle insallah.
günaydıın. ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gellGünaydınlar güzel kızlarkeseyi görmeye gidicez bugün. Heyecandan mı sıcaktan mı bilmiyorum uyuyamıyorum
ayyy bende 18inde gidicem inşallah kalbi duymaya. çok heyecanlı. senin doğum ne zaman görünüyoGünaydııınAy ikisi de olabilir ama heyecan ağır basmış olabilir annesiii Haber ver lütfen çok merak ediyorum internet hesabına göre doğum tarihleri aynı görünüyor bebişlerimizin Ben keseyi görmeye gittiğimde kalbi de duyacağım o yüzden randevuma daha var 16 haziran zaman geçmiyor yahu
sakin kalmaya bak canım her zaman iyi düşüm iyi olsunBen de gece boyu taradım ne var ne yok diye insan korkuyor yine de sağlıklı hayırlı istedim olumlu düşünüyorum ama olmuyor
Kesemizi gördük bugün çok şükür
Yok kuzum kurabiyeninki daha 5haftalıktı sanırımMasallah canim kalbi duymadinmi