2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Demir ilaclari diskiyi koyultur canim, siyaha yakin yapar renginden korkma ama ishali bilmiyorum belki onu sormanda fayda olabilir

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.

Kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum bildiğim kadarıyla hamileyken x-ray cihazından geçilmez ve ben bunu bildiğim halde 3 kez geçtim son 1 ay içinde.Hic aklıma gelmedi sanki hamile değilmişim gibi hareket ettim çok kızgınım kendime. Intertte bişey olmaz yazıyor ama yine de endişelendim doktor randevum da cumartesi belki içimi rahatlatan bir yorum okurum diye buraya yazmak istedim.
x ray daki radyasyon farklı bir radyasyon çeşidiymiş ve zararsızmış. ben bu konu hakkında araştırma yapmıştım. ama çok pimpirikliyim hiç geçmedim halada geçmiyorum :KK53:
için rahat olsun yani

x ray daki radyasyon farklı bir radyasyon çeşidiymiş ve zararsızmış. ben bu konu hakkında araştırma yapmıştım. ama çok pimpirikliyim hiç geçmedim halada geçmiyorum :KK53:
için rahat olsun yani
Öyle mi çok sevindim canım teşekkür ederim. Hep geçilmez denir ya sabah sabah nerden aklıma geldiyse geçtiğim aklıma geldi içim içimi yedi saatlerdir. Toplumdaki inanışlar işte belki geçmiş zamandaki cihazlar farklıydı ondan böyle bir inanış vardır bilemiyorum. Ne olur ne olmaz geçmem bir daha asla.

Kızlar günaydın. Salı gün gittiğim Dr maltofer diye küçük şişelerde olan demir ilacı verdi. Birde decavit die vitamin ilacı verdi. Maltoferi günde Bi şişe içmye başladım dün. Yemekten önce aç karna. Decavit vitamini de yatarken içiyorum. Bu sabah afedersiniz koyu yeşil, siyaha dönük ishal şeklinde Bi dışkı oldu. Acaba Dr sorsam mı korktum bebeğime Allah korusun bşy olur die. Demir ilacı kullanıp böyle durum yaşayan var mı
Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ben hap maltofer fol kullanıyorum şase olarakta mı varmış 😊

Dr dan geldim şükür herşey yolunda 17cm olmuşuz devletteki Dr kilondan dolayı birşey göremiyorum demişti ama bu Dr her yerini gösterdi uzun bacakları ve kolları var dedi gülüyordu hatta ☺🤗 ve gelelim cinsiyete bacak arası kapalıydı dürttü fln ama açmadı kemik yapısından yüzde 80 kız dedi 😍🤩. Çin takvimi de tutmamış oldu 😄 Ve 2-3 gündür de hareketlerini hissetmeye başladım.
Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba 🥰

Alla alla sendede risk var yani doktorun gormus danışmis amaa kese gorunur gorunmez igne başlanması gerekirdi suan hicbisey kullanmiyorsan sıkıntılı sadece bir tane geni heterezigot olanlarin bile en az 3 4 kaybi oluyor Allah korusun Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin sakin sen kotuyu düşünme ben sadece arastirmalarim ve gorduklerim dogrultusunda konusuyorum benim ablamdada 2 gen homozitot bir tanesi heterezigottu kese gorur gormez basladi. Yani bir gen bile heterezigot olunca kese gorunur görünmez basliyor doktorlar. neden doktor bastan başlatmamis anlamadım. Perinotologla görüşüyor dedin ama bi bildigi vardır belki ama kesinlikle igne baslaman gerekli bence baska doktora daha sormalisin bu durumu .
Benim daha önce bir kaybım var . Allah birdaha yaşatmasın . Kimseye de yaşatmasın . Hiç test yapmadan başladılar iğne ve coraspin bana da . 4000 lik oksapar ve coraspin kullanıyorum

Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ben hap maltofer fol kullanıyorum şase olarakta mı varmış 😊
Evet canım varmıs ve okadar güzel Bi tadı var ki insan devamlı içmek istiyor böyle nasıl diyim karamelli şeker gibi😊ben ishal Olumca korktum bide. İshal kabız mide bulantısı hafif yan etkisi yazıo ama ne biliyim korktum.

Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz . İlk bebeğiniz mi acaba . Benim de fazla kilom var bu yüzden geç hissederim diye düşünüyordum . Doktor yaklaşık 20. Haftada hissetmeye başlayacaksın dedi . Ama şuan hafif kıpırtılar oluyor bazen . Doktor bebek değildir dedi şuan hissedemezsin dedi . Ama ben bunları daha önce hiç hissetmemiştim ki bebişim mi acaba 🥰
Ben de cok kilo yok bnm Dr söyledi 20.haftadan sonra hissedilir bebek dedi.

Eklentiler

• 16009363113894602054420864444592.jpg
    16009363113894602054420864444592.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 29

Benim de vitaminlere başladığım hafta bağırsaklarım çok fena olmuştu, sonradan alıştı canım

Kızlar aranızda benim gibi dişeti problemi yaşayan var mı ? 2 haftadır farklı noktalarda dişetim şişiyor yemek yemek gelmiyor içimden:silah:

benim çok şişiyor diş etim ya, ilk hamilelimde başladı ve sonra düzelmedi, 2. de daha da arttı. Tuzlu su ile gargara yapıyorum sık sık, bir de c vitamini de iyi gelirmiş ondan alacağım bugün

Neden hissedemezsin dedi acaba tuhaf 16.haftadan itibaren ilk çocukta hissedenler oluyor canım

X