2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O konuda bisey demedi ama doktorun tavrından anladigim kadarıyla cok da onemli bi meseleymis gibi gormedi. Yuzde 80 yukari cikar cikmazsa o zaman bakariz dedi sadece
Merhaba konuyla alakalı biraz bilgi sahibiyim cevap yazmak istedim.Eğer plesenta yukarı çıkmazsa bu sadece sizin doğum şeklinizi değiştirir.yani normal yerine sezaryen olabilir.

Kizlar merak ettigim bir soru var yardımcı olabilecek varmı bana
Hamileyim ve tiroit ilacı kullanıyorum aylık dahiliye kontrolüm var sizler bu kontrole ac mi tok mu gidiyorsunuz
Ben bu zamana k adar ac gidiyordum ablama söylemiştim ac tok farketmez sen hamilesin ac gitme dedi bilemedim yarin doktora sorucam ama yinede sizlere sormak istiyorum
Ben de hep ac gidiyordum hatta ilacı dahi icmeden testi yaptiriyordum endokrinolojiye giderken. En son kadin doguma gittigimde doktorum tsh a da bakalim dedi. Ben tok olduğumu soyledim. Tiroitte ac tok fark etmez dedi 🤷‍♀️ valla insallah fark etmiyodur kac defa aç aç 2.5 saat feribot yolculuğu yaptım. Cok zor oluyor.

Kizlar merak ettigim bir soru var yardımcı olabilecek varmı bana
Hamileyim ve tiroit ilacı kullanıyorum aylık dahiliye kontrolüm var sizler bu kontrole ac mi tok mu gidiyorsunuz
Ben bu zamana k adar ac gidiyordum ablama söylemiştim ac tok farketmez sen hamilesin ac gitme dedi bilemedim yarin doktora sorucam ama yinede sizlere sormak istiyorum
Benim troidim yok ama tsh yüksek çıkınca verdi doktorum her gidişte bakıyor değere ama hiç aç yada tok demedi

Evet ben de araştırdım. Anladigim kadariyla biraz tehlikeli bi durum ama
Kanama olması açısından tehlikesi var kan kaybı olabilir diye sezaryene yönlendiriyorlar.Ama bebek için tehlikesi çok yok.Bana doktorum hiç sıkıntılı değil progestana tedbir amaçlı devam et 2li haftalara kadar demişti.bol bol dinlenmeye çalışın.inşallah rabbim ömür verdiyse hiç birşey sebep olamaz

Benim de plasenta aşağıdaymış doktorum yukarı çıkabilir, kanama olabilir dedi de ben de korkuyorum çünkü hastaneye ulaşım bulunduğum yerden çok zor. Bu kanama nasi bi kanama acaba miktar olarak?
Kişiden kişiye göre değişiyormuş benim aynı gün içinde bi peçete kadar geldi ama yoğun yaşayanlarda varmış sancısız bi kanama oluyor ben fitili yaparken farkettim önemli olan her kanama da sakin kalıp hastaneye gitmek tabi çok zor insan direk bebeklere birşey oldu sanıyor çünkü

Kanama olması açısından tehlikesi var kan kaybı olabilir diye sezaryene yönlendiriyorlar.Ama bebek için tehlikesi çok yok.Bana doktorum hiç sıkıntılı değil progestana tedbir amaçlı devam et 2li haftalara kadar demişti.bol bol dinlenmeye çalışın.inşallah rabbim ömür verdiyse hiç birşey sebep olamaz
Malesef hic dinlenemiyorum. Hatta bugün 6 saattir yoldayım. Gebeliğin basinda 3 hafta progestan kullanmistim. Doktorum tekrar kanama olursa progestan kullan dedi bu plasenta ile ilgili ama ben zaten surekli endişe icindeyim. Kanama olursa doktora gitmem icin bile 3 saat yol gidiyorum. Su fatal doppler cihazlarından alicam. Bisey olursa bebegin kalbini dinlerim en azindan 🤷‍♀️

Malesef hic dinlenemiyorum. Hatta bugün 6 saattir yoldayım. Gebeliğin basinda 3 hafta progestan kullanmistim. Doktorum tekrar kanama olursa progestan kullan dedi bu plasenta ile ilgili ama ben zaten surekli endişe icindeyim. Kanama olursa doktora gitmem icin bile 3 saat yol gidiyorum. Su fatal doppler cihazlarından alicam. Bisey olursa bebegin kalbini dinlerim en azindan 🤷‍♀️
O cihazlarden bende almayı düşanüyorum acaba güvenilir mi 🤗

Ben de hep ac gidiyordum hatta ilacı dahi icmeden testi yaptiriyordum endokrinolojiye giderken. En son kadin doguma gittigimde doktorum tsh a da bakalim dedi. Ben tok olduğumu soyledim. Tiroitte ac tok fark etmez dedi 🤷‍♀️ valla insallah fark etmiyodur kac defa aç aç 2.5 saat feribot yolculuğu yaptım. Cok zor oluyor.
Bende ac gidiyordum hep zorlaniyordum sabah 7de gidip 11e k adar ac kalıyordum bu arada ben ilacı icip kan veriyorum içmeyince

O cihazlarden bende almayı düşanüyorum acaba güvenilir mi 🤗
O konuda bi netlik yok sanırım ama aile sagligi merkezlerinde de bu cihazi kullanıyorlar. Sanırım uzun süre kullanmadıkça sıkıntı olmaz.

Mesela az once karnımın bir noktasına agri girdi ve 15 20 dakka gecmedi. Agridan dolayi tedirgin oldum. Suanda bebegimin kalbini dinlemek isterdim.

Bende ac gidiyordum hep zorlaniyordum sabah 7de gidip 11e k adar ac kalıyordum bu arada ben ilacı icip kan veriyorum içmeyince
Ilaci icmeden test yaptirmak gerekiyor diye biliyordum ama bugune kadar doktorum hic ac misin tok musun demedi yine ilaci ictin mi icmedin mi demedi. Cok onemli degil demek ki

Ilaci icmeden test yaptirmak gerekiyor diye biliyordum ama bugune kadar doktorum hic ac misin tok musun demedi yine ilaci ictin mi icmedin mi demedi. Cok onemli degil demek ki
Bana da soran olmadı ama icip kan veriyorum içmeyince yükseliyor yüksek çıkıyor ozmn da

O konuda bi netlik yok sanırım ama aile sagligi merkezlerinde de bu cihazi kullanıyorlar. Sanırım uzun süre kullanmadıkça sıkıntı olmaz.

Mesela az once karnımın bir noktasına agri girdi ve 15 20 dakka gecmedi. Agridan dolayi tedirgin oldum. Suanda bebegimin kalbini dinlemek isterdim.
İyidir iyidir sıkıntı yoktur kötü düşünme.Markası neyse biz de alalım 😂

Hiç dikkat etmiyorum genelde öğleden sonra randevu aldığım için tok oluyorum
Ben hep sabahları erkenden gidiyorum ogleyinde sonuçlar cikiyo anca öğleden sonra gidince akşama anca çıkar sonuçlarım o yüzden riske atmıyorum

İlacı sabah aç karnına içtiğim için her tahlilde içmiş oluyordum benim 4.16 olmuştu transferden önce 25 lik verdi düşmedi sonra 50 lik verdi düştü şu an 1.65 düşünce tekrar 25 lik kullanmaya başladım

X