- 27 Kasım 2018
- 3.305
- 3.463
S Sogancucugu Ben anlamadım kim doktorculuk oynamış ki biraz yabancı kaldım sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla koronadan hep bunlar bazılarının ciğerleri yerine beynine etki ediyor Can sıkıntısından semptomları farklı oluyor ev kornası bu boşverS Sogancucugu Ben anlamadım kim doktorculuk oynamış ki biraz yabancı kaldım sanki
Hislerim kuvvetlidirBen de hep kız hissediyorum nedense:)
Menyumumuz geldi , adını değiştir bence şaka bir yana cidden hislerin gerçekten çok kuvvetliHislerim kuvvetlidir
Rica ederim cnmm bende merak ettim doktordan cikinca etuketle cnm ismimiSağol canım, pzt günü sorarım doktora , peritatolog randevumu öne çekerim olmadı. Çok sağol
Ben de kız hissediyodum geçen hafta kıza benziyo sanki dedi Dr bakalım artık
Merhaba mart anneleri ben Nisan ayında anne olacağım 12+1 deyim bugün kontrole gittim doktor erkeğe benziyor yanılma payı var ama dedi sizde erkek deyip 16. Hafta da kız dediği oldu mu merak ettim
Ben de tik yook16 . Haftayı bitirip hareket hisseden var mı. Ben niye hala hissetmiyorum
Hayırlısı olsun canım. Plasenta hakkında çok bilgim yok maalesef, ama benim yukarı çıkarken kanamayla çıkmıştı. Belki yukarı çıkarken kanama olabilir diye öyle demiştir doktorun, önlem amaçlı yani. Korkma, rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmuyormuşBiz de doktordan geliyoruz kızımız olacak dedi çok sevindim gebeliğimi bilen herkes oglun olacak gibi diyordu çok şükür herşey yolunda, haftasıyla uyumlu ama bebeğin eşi aşağıda, rahim ağzını kapatmamış, genelde 24.haftadan sonra yukarı çıkıyor bu süreçte ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi, biraz canım sıkıldı bişey olur mu acaba böyle bir sey yasayan diyan var mı
Bir söylentiye göre erkek bebekler çok unutuyormuş doğru mu kiKurabiyex bende de ayni uyku sorunu var ozellikle de sabah ezani zamani uyaniyorum kahvaltidan sonra tekrar uykum geliyor
Ya hadi hayırlı olsun bende hep kız bebiş hissediyordum şimdi 2 oğlum olacak gibi hissediyorumBir oğlum olacakmış yeni geldim Dr dan 1oğlum vardı 2ledik oğlanları iyimi
Benim de öyle canım doktor çıkar dedi bu yüzden lekelenmelerim oluyor kasık ağrım fazla oluyor tabi bunlar biraz da ikiz oluşunun etkisi sanırım evet çok dikkat et mümkün oldukça dinlen ağır birşey kaldırma ani hareket etmeBiz de doktordan geliyoruz kızımız olacak dedi çok sevindim gebeliğimi bilen herkes oglun olacak gibi diyordu çok şükür herşey yolunda, haftasıyla uyumlu ama bebeğin eşi aşağıda, rahim ağzını kapatmamış, genelde 24.haftadan sonra yukarı çıkıyor bu süreçte ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi, biraz canım sıkıldı bişey olur mu acaba böyle bir y yasayan diyan var mı
Sağll canım öğrenmedin mi sende hala ayy öğrenince yaz buraya rabbim hayırlısını versin inşalh sağlıkla gelsinlerBir söylentiye göre erkek bebekler çok unutuyormuş doğru mu ki
Ya hadi hayırlı olsun bende hep kız bebiş hissediyordum şimdi 2 oğlum olacak gibi hissediyorum
Yarin netlesecek artık inşallah canım ama erkek çok büyük ihtimal yazarım yarınSağll canım öğrenmedin mi sende hala ayy öğrenince yaz buraya rabbim hayırlısını versin inşalh sağlıkla gelsinler
Biz de doktordan geliyoruz kızımız olacak dedi çok sevindim gebeliğimi bilen herkes oglun olacak gibi diyordu çok şükür herşey yolunda, haftasıyla uyumlu ama bebeğin eşi aşağıda, rahim ağzını kapatmamış, genelde 24.haftadan sonra yukarı çıkıyor bu süreçte ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi, biraz canım sıkıldı bişey olur mu acaba böyle bir sey yasayan diyan var mı
Tup bebekle hamile kalmis biri olarak goruslerinize saygim sonsuz ama bazilari bana biraz abarti geldi:) benim gorusum cidden cinsiyetin hic onemi yok bence.. bu surece basladigim gunden beri saglikli ve hayirli evlat olmasini diledim.. ne kizlar biliyorum etrafimda anasini 40 yilda bir arayan, annesi yaslaninca onu bakimevine koyan, arayip sormayan, ne erkekler biliyorum ki anasina saygi ve sevgide kusur etmeyen. Yani iyiyi de kotuyu de farkli cinsiyetlerde goruyoruz.. Ama maalesef bu iki nesili de biz yetistiriyoruz, anasina duskun olan kiza bak ne guzel vefali kiz, buyugunu sayiyo diyoruz, anasina duskun olan erkege ana kuzusu ya bu nasil olacak ki bunla, simdi anasinin sozunden de cikmaz, bundan hayir gelmez diyoruz benim nacizane gorusum, en onemli sey yetistirme, civisi cikmaya yakin bir ulkede yasadigimiz icin cocuklarimizi bilincli yetistirmemiz gerekiyor, kiz erkek farketmeksizin.. insallah saglikla kucagimiza alir ve ailesine, vatanina, milletine hayirli evlatlar yetistiririz ❤
Covid yoğun bakimda çalişiyodum doktora diyorum alakası yok ki covid ve gebeliğin diyor Onlara kalsak yandık allah ıslah etsin akıl fikir versin.Kızlar hastanelerde dikkat edin kendinize. Her türlü tedbirinizi alın. Ben gçen hafta gittim sonraki 12+3 te 5 eylülde. Son gittiğimde tedirgin oldum. Asansör düğmesine bastıktan sonra dezenfektan kimliği aldıktan sonra dezenfektan doktor odasında dezenfektan çıktıktan sonra dezenfektan ve maske değiştirdim vs. Hamilelere covid tedavisi de yapılmaz tahminimce. Aman dikkat edin.
Benimde sağ tarafım aynı şekilde ağrıyor ama bende bel fıtığı başlangıcı vardı bebek büyüdükçe daha çok ağrı yapıyor. bugun Dr magnezyum yazdı ağrılara faydası olur diye. Doktorunuza sorun isterseniz
Geçen kontrolde doktora söyledim ama sadece günde 1 bardak süt içmemi söylediAynı sey bendede olyor iş yapsan yapmasanda olyor kuzmm Ben dr Söyledim bana bacagına vuruyor mu sancı dedi evet diyince progestan yazdı ne bileym kuzmm çok zorrr aynı seyleri yasıyoruz
Geçenlerde sosyal medyada okumustum Bi bayan yazmıs. 1 aylık bebek corona olmus ama anne negatifmiş. Bebek pozitif Olumca anneye vermemişler.Covid yoğun bakimda çalişiyodum doktora diyorum alakası yok ki covid ve gebeliğin diyor Onlara kalsak yandık allah ıslah etsin akıl fikir versin.