2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Covid yoğun bakimda çalişiyodum doktora diyorum alakası yok ki covid ve gebeliğin diyor 😂 Onlara kalsak yandık allah ıslah etsin akıl fikir versin.
Evet doğru diyo alakası yok ama çok zeki dr umuz covid olan bir gebeye nasıl tedavi uygulayacakmış acaba. Bu drlarda bir tuhf ya Allah yardımcımız olsun yeminle

Evet doğru diyo alakası yok ama çok zeki dr umuz covid olan bir gebeye nasıl tedavi uygulayacakmış acaba. Bu drlarda bir tuhf ya Allah yardımcımız olsun yeminle
Amin cok haklısnız bi de icinde olsaniz kemdilerine gelse asla oyle konusmazlar zaten

Hayırlısı olsun canım. Plasenta hakkında çok bilgim yok maalesef, ama benim yukarı çıkarken kanamayla çıkmıştı. Belki yukarı çıkarken kanama olabilir diye öyle demiştir doktorun, önlem amaçlı yani. Korkma, rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmuyormuş 🙏🏻
Canım çok teşekkür ederim, rahim ağzını kapatmıyor ama aşağıda dedi, lekelenmem yok çok şükür biraz kasık ağrısı oluyor, insaallah yukarı çıkar 😍

Benim de öyle canım doktor çıkar dedi bu yüzden lekelenmelerim oluyor kasık ağrım fazla oluyor tabi bunlar biraz da ikiz oluşunun etkisi sanırım evet çok dikkat et mümkün oldukça dinlen ağır birşey kaldırma ani hareket etme
Canım 24.haftada çıkar dedi bana da insaallah ikimiz icin de bu durum sorun olmaz 😊 dikkat edelim senin ikizmis ne güzel 😍

Sanırım kiz senesi çoğunlukla bu sene bizde ogrrndik kizmis kesin olarak.1 oğlum vardı kizimin olmasına çok sevindim Rabbim herkese tattirsin farklı duyguları. ☺ Senin ilkmi cnm
Amin insaallah gözün aydın senin de 😊 ilk canım, tüp bebekle hamile kaldım kızımızda oğlumuz da olmadığı için kız erkek farketmiyordu yeter ki sağlıklı olsun, ama çok da sevindim 😍

Biz de doktordan geliyoruz kızımız olacak dedi çok sevindim 😍😍gebeliğimi bilen herkes oglun olacak gibi diyordu 😊 çok şükür herşey yolunda, haftasıyla uyumlu ama bebeğin eşi aşağıda, rahim ağzını kapatmamış, genelde 24.haftadan sonra yukarı çıkıyor bu süreçte ağır kaldırmak ve ilişki yasak dedi, biraz canım sıkıldı bişey olur mu acaba böyle bir sey yasayan diyan var mı
Hayırlısı olsun canım. Plasenta hakkında çok bilgim yok maalesef, ama benim yukarı çıkarken kanamayla çıkmıştı. Belki yukarı çıkarken kanama olabilir diye öyle demiştir doktorun, önlem amaçlı yani. Korkma, rahim ağzını kapatmıyorsa sorun olmuyormuş 🙏🏻
Benim de plasenta aşağıdaymış doktorum yukarı çıkabilir, kanama olabilir dedi de ben de korkuyorum çünkü hastaneye ulaşım bulunduğum yerden çok zor. Bu kanama nasi bi kanama acaba miktar olarak?

Benim de plasenta aşağıdaymış doktorum yukarı çıkabilir, kanama olabilir dedi de ben de korkuyorum çünkü hastaneye ulaşım bulunduğum yerden çok zor. Bu kanama nasi bi kanama acaba miktar olarak?
Benim az az ama sürekli pembemsi kahverengimsi oldu. Ve yukarı çıkana kadar sürdü. Sürekli yatmam gerekti. Kanama durdu, doktora gittim, plasenta çok güzel bir yere çıkmış dedi.

Benim az az ama sürekli pembemsi kahverengimsi oldu. Ve yukarı çıkana kadar sürdü. Sürekli yatmam gerekti. Kanama durdu, doktora gittim, plasenta çok güzel bir yere çıkmış dedi.
Ben şimdi son ultrasonda tespit edilene gore 17+2deyim. Bu zamandan sonra nasıl yukarı çıkacak bilemiyorum. Insallah sıkıntısız şekilde yukari çıkar. Kanama olayından korkuyorum açıkçası.

Ben şimdi son ultrasonda tespit edilene gore 17+2deyim. Bu zamandan sonra nasıl yukarı çıkacak bilemiyorum. Insallah sıkıntısız şekilde yukari çıkar. Kanama olayından korkuyorum açıkçası.
Senin öyle olacağını sanmıyorum. Haftan ileride, kanama olmaz diye tahmin ediyorum yinede dikkat etmek gerekir tabi. plasenta 24. Haftaya kadar çıkabiliyor yukarı. Benim bildiğim 24. Haftadan sonra çıkamıyor. O yüzden daha çok vakit var bence. İnşallah çıkar yukarı için rahat olsun 🙏🏻

Canım dayanamadım bende aldırdım çok kafama taktığım zaman dr a gideceğime içimi rahatlatırım dedim. Dr a gitmeden 2 hafta dayanıyorum ama sonra başlıyorum yaşıyomu yaşamıyomu diye. Daha önce kalbi durmuştu bebeğimin 3 hafta kdrda anlamadım kalbi durduğunu birazda ondan böyle pimpiriklilik
Merhaba cihazın adı nedir

Kizlar merak ettigim bir soru var yardımcı olabilecek varmı bana
Hamileyim ve tiroit ilacı kullanıyorum aylık dahiliye kontrolüm var sizler bu kontrole ac mi tok mu gidiyorsunuz
Ben bu zamana k adar ac gidiyordum ablama söylemiştim ac tok farketmez sen hamilesin ac gitme dedi bilemedim yarin doktora sorucam ama yinede sizlere sormak istiyorum

Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı🤣🤣
Benim tutmadı ozaman bende ovulasyon testiyle takip edip hamile kaldım kızım olcak insallah

Canım dayanamadım bende aldırdım çok kafama taktığım zaman dr a gideceğime içimi rahatlatırım dedim. Dr a gitmeden 2 hafta dayanıyorum ama sonra başlıyorum yaşıyomu yaşamıyomu diye. Daha önce kalbi durmuştu bebeğimin 3 hafta kdrda anlamadım kalbi durduğunu birazda ondan böyle pimpiriklilik
Bende öyle canım ben böyle cok strese girmiyorum aldığıma cok memnunum gule gule kullan canım

Canım doktorum kanama ile ilgili bisey demedi internetten baktığım kadarıyla miktarı değişebilir diyor, bir de ne kadar aşağıda olduğu onemliymis rahim kanalımı kapatıyor mu oraya ne kadar yakın

Canım doktorum kanama ile ilgili bisey demedi internetten baktığım kadarıyla miktarı değişebilir diyor, bir de ne kadar aşağıda olduğu onemliymis rahim kanalımı kapatıyor mu oraya ne kadar yakın
O konuda bisey demedi ama doktorun tavrından anladigim kadarıyla cok da onemli bi meseleymis gibi gormedi. Yuzde 80 yukari cikar cikmazsa o zaman bakariz dedi sadece

X