- 9 Mart 2019
- 893
- 1.481
- 37
Benim 8yıl oldu rahatsızlığım. Bağışıklık sistemi hastalığım var zaten. Kortizon kullanıyordum hamile kalana kadar.Bunlar oyuzden yapılmıştı en başta. Doktorum kendi gitti görüştü prof. Bir perinatologla. O 20.haftada başlayalım dedi. Şuan sadece vitaminlerime ek folbiol başlattı peritatolog. Vardır bir bildiği dedim. Neyseki haftaya gidicem kendi doktoruma, sorarım canım, sağol. Kullanmam gerekiyorsa kullanayım tabi.Alla alla sendede risk var yani doktorun gormus danışmis amaa kese gorunur gorunmez igne başlanması gerekirdi suan hicbisey kullanmiyorsan sıkıntılı sadece bir tane geni heterezigot olanlarin bile en az 3 4 kaybi oluyor Allah korusun Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin sakin sen kotuyu düşünme ben sadece arastirmalarim ve gorduklerim dogrultusunda konusuyorum benim ablamdada 2 gen homozitot bir tanesi heterezigottu kese gorur gormez basladi. Yani bir gen bile heterezigot olunca kese gorunur görünmez basliyor doktorlar. neden doktor bastan başlatmamis anlamadım. Perinotologla görüşüyor dedin ama bi bildigi vardır belki ama kesinlikle igne baslaman gerekli bence baska doktora daha sormalisin bu durumu .