2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende korkuyorum ya gelisim gerilerse ya kalbi durursz ya pihtidsn dolayi kordon akisi yavaslarda kaybedersem diye insallah Saglikla aliriz kucağımiza
Canım inşallah bişe olmaz sen ilaçlarını düzenli kullan. Bende kullanıyorum 4000 likten günde bir kere.

Merhaba mart anneleri ben Nisan ayında anne olacağım 12+1 deyim bugün kontrole gittim doktor erkeğe benziyor yanılma payı var ama dedi sizde erkek deyip 16. Hafta da kız dediği oldu mu merak ettim

Bende 4000 likten iki tane aynanda yapıyorum. 8000 lik oluyor . Ve 100 mg lik corasprin kullaniyorum Sendedemi pihti sorunu var cnm
Venim sadece mthfr c677t heterezigot çıkmıştı. Ama daha önce kayıplarım olduğu için kullanıyorum
Senin homozigot sanırım 8000 lik kullandığına göre

Dr dan geldim şükür herşey yolunda 17cm olmuşuz devletteki Dr kilondan dolayı birşey göremiyorum demişti ama bu Dr her yerini gösterdi uzun bacakları ve kolları var dedi gülüyordu hatta ☺🤗 ve gelelim cinsiyete bacak arası kapalıydı dürttü fln ama açmadı kemik yapısından yüzde 80 kız dedi 😍🤩. Çin takvimi de tutmamış oldu 😄 Ve 2-3 gündür de hareketlerini hissetmeye başladım.

Venim sadece mthfr c677t heterezigot çıkmıştı. Ama daha önce kayıplarım olduğu için kullanıyorum
Senin homozigot sanırım 8000 lik kullandığına göre
Yok benim 4 tane genim heterezigot mthfr c677t , faktor V H1299R , faktor XIII V34L , B FIBRINOJEN 455 G A heterezigot ama daha once akcigerime pihti atti Ölümden döndüm yogun bakimda yattim o yuzden yuksek canim ben hala doz yeterli oluyomudurki endişendeyim
Daha once kaybim olmadi bu durumu bildigim icin dogum kontrol hapi tetikledi benmkinide .

Dr dan geldim şükür herşey yolunda 17cm olmuşuz devletteki Dr kilondan dolayı birşey göremiyorum demişti ama bu Dr her yerini gösterdi uzun bacakları ve kolları var dedi gülüyordu hatta ☺🤗 ve gelelim cinsiyete bacak arası kapalıydı dürttü fln ama açmadı kemik yapısından yüzde 80 kız dedi 😍🤩. Çin takvimi de tutmamış oldu 😄 Ve 2-3 gündür de hareketlerini hissetmeye başladım.
Gozun aydin cnm baya buyumus masallah baya ilerdesin benddn aa hareketleri nasil neye benziyor

Merhabalar kızlar benm belim dışında bir şikayetim yok çok şükür birde tabi eski enerjim asla yok🤦🏼‍♀️🙂2 gündr kabzzm afedersnz normalde gebelğimden beri sıkıntı yaşamadm ama bni bu iki gndr öyleydim sabah iyiye gttm sizdede varmı bu haftalrfa degişklik

Yok benim 4 tane genim heterezigot mthfr c677t , faktor V H1299R , faktor XIII V34L , B FIBRINOJEN 455 G A heterezigot ama daha once akcigerime pihti atti Ölümden döndüm yogun bakimda yattim o yuzden yuksek canim ben hala doz yeterli oluyomudurki endişendeyim
Daha once kaybim olmadi bu durumu bildigim icin dogum kontrol hapi tetikledi benmkinide .
Canım benimde 2 genim heterezigot 1 tanesi homozigot . Bana 20.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullanacağız dedi. Perinatologla kendi görüşüyor doktorum, ben daha gitmedim. Risk var mıdır acaba yaa merak ettim şimdi

Eklentiler

• 20200923_142614.jpg
    20200923_142614.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 23
Bende öyle düşünüyorum canım çok haklısın. Ben annemi kaybettim, anneme aşırı düşkündüm, iyileşsin diye yapmadığım hiçbirşey , çalmadığım hiçbir kapı kalmadı.başaramadım o ayrı konu. Bu yüzden gönlümden hep kız bebek geçti allah biliyor. Benim gibi bir kız çocuğum olsun inşallah diye dua ettim hep 🙏🏻
Başın sağolsun canım.. sen elinden geleni yapmışsın. Kader yazı. İnşallh senin kızında senin gibi olur. 🤲🏻

Sağlıklı uyandığım günleri öyle özledim ki...
Çok şükür bir iki hafta öncesine göre daha iyiyim ama gün içinde sürekli halsizlik, bel ve kalça ağrısı, nefesim daralıyor gibi hissediyorum ben de, çarpıntım oluyor bir de sürekli.
Allah iyi etsin hepimizi.

Kızlar belimin solundan kalçama vuran bi ağrı oluyor, korkuyorum bazen, kötü şeylerin habercisi mi acaba diye. Yaşayan var mı bu ağrıdan?

Canım benimde 2 genim heterezigot 1 tanesi homozigot . Bana 20.haftadan itibaren kan sulandırıcı kullanacağız dedi. Perinatologla kendi görüşüyor doktorum, ben daha gitmedim. Risk var mıdır acaba yaa merak ettim şimdi
Alla alla sendede risk var yani doktorun gormus danışmis amaa kese gorunur gorunmez igne başlanması gerekirdi suan hicbisey kullanmiyorsan sıkıntılı sadece bir tane geni heterezigot olanlarin bile en az 3 4 kaybi oluyor Allah korusun Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin sakin sen kotuyu düşünme ben sadece arastirmalarim ve gorduklerim dogrultusunda konusuyorum benim ablamdada 2 gen homozitot bir tanesi heterezigottu kese gorur gormez basladi. Yani bir gen bile heterezigot olunca kese gorunur görünmez basliyor doktorlar. neden doktor bastan başlatmamis anlamadım. Perinotologla görüşüyor dedin ama bi bildigi vardır belki ama kesinlikle igne baslaman gerekli bence baska doktora daha sormalisin bu durumu .

Benim Çin takvimi tuttu makas bıcak tuttu Rus takvimi tuttu. Alyans tuttu. Hepsi tuttu ikra meyra ve zelihamm a göndermiştim 2sinin ki tutmadı kız dediler 2side.diğer herşey erkek çıkmıs tı.

Sağlıklı uyandığım günleri öyle özledim ki...
Çok şükür bir iki hafta öncesine göre daha iyiyim ama gün içinde sürekli halsizlik, bel ve kalça ağrısı, nefesim daralıyor gibi hissediyorum ben de, çarpıntım oluyor bir de sürekli.
Allah iyi etsin hepimizi.

Kızlar belimin solundan kalçama vuran bi ağrı oluyor, korkuyorum bazen, kötü şeylerin habercisi mi acaba diye. Yaşayan var mı bu ağrıdan?
Bende dehep sol tarafta ağrı var. Özellikle çok ayakta kaldığımda yada yürüdüğümde

Ben seni korkutmak istemem ama yerinde olsam doktora guvenmezdim senin igne başlaman lazim en erken zamanda 5 hafta beklemek risk demek saglik bu baska doktora gitmeni oneririm belki hemen igne baslatir ki bence acil baslaman gerekir. Doktor oyle dediyse dogrudur diyebilsem keske tsbi onlsr daha oyi bilir ama onlarında hatalari cok oluyor ablam bi doktora gitmisti doktor gerek yok demiş guvenmeyip baska doktora gitti o doktor igne baslatmisti hamileliginin 7.ayinda cok iyi doktorls ksrsilssti o doktor iyiki baslamissin yoksa kaybin olablrdi demis ablama . Cidden cok onemli bi konu ki 2 heterezigot 1 homozigot vsr bak buraki arkadssin sendd olan tek bi geni heterezigot oldugu halde kayiplari olmus .. sağlıktan onemlisi yok endiselenme sakin olup baska doktorada en yakin zamanda danışmanı oneririm

X