2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allahın verdiğine haşa karşı değilim. %60 kız isterdim ama Bi taraftan da erkek isterdim çünkü bizim köyde erkek evladı çok ararlar doğuda olmadgımız halde. O yüzden ilk Bi oğlum olsun Allah verirse kardeşi olursa onu koruyup kollasın derdim. 2 kız kardeşimin ilkleri erkek 2.ler kız. Kızlar Bi başka oluyor anne babaya düşkün oluyor. Allahım kız erkek 3 senedir istedik ilk bebeğimi kaybettim o yüzden erkek görünüyor şuan kız da olsa sevinirdik erkekte de sevindik şükür elhamdülillah 🤲 🤲 🤲 Allahım hepimizin evladını hayırlı ömürlü etsin inşallah 🤲🤲🤲
O erkek isteği sulalede bende ters tepti soyumuz tükendi 😂babanem erkek olursa kurban keser eminim ama kız demek istiyorum sırf kız erkek ayrımı yaptığı için ufakligimdan beri on adama bedeliz 3 kız kardeş ki eşlerimizden ALLAH razı olsun kendi ailelerinden önde tutar bizim ailemizi rabbim hayırlısıni nasip etsin erkek çocuğu olan arkadaşlarım erkek çocuk boş yatırım derler ,😅evlendikten sonra hayat telaşesi ailesine vakit ayıramaz kız evlad öyle değil ama buradada ayrım yapmak istemiyorum artık eşim bana okadar iyiki bende ailesine karşı öyleyim ALLAH yetiştirebilicek kişilere erkek evlad versin bu kadın cinayetleri kadın larin üzüntüleri beni. Çok etkiliyor ve hepsinin 😓

Kız bebek candır... Ben anneme çok düşkünüm, kızımda benim gibi olsun yeter bana.. önceden 2 çock düşünürdüm şimdi tek kız yeter bana diyorum. Anne babanın eli kolu kız çocuğu.. büyüyünce fark ediyorsun cinsiyeti.
Sağlıkla al yavrunu kucağına bende sana katılıyorum Rabbim sağlıklısı ilk baş nasip etsin. Cennet kapına huzurlu mutlu şekilde kavuş 💞

Kız bebek candır... Ben anneme çok düşkünüm, kızımda benim gibi olsun yeter bana.. önceden 2 çock düşünürdüm şimdi tek kız yeter bana diyorum. Anne babanın eli kolu kız çocuğu.. büyüyünce fark ediyorsun cinsiyeti.
Simdi ole bi yazdın ki erkek analari aglayacak 🤣🤣yani ben de erkek annesi olucam ins . Kiz da erkekde guzel ikisininde ayri guzellikleri var yestistirmeye bagli bence erkek cocugunuda ama tabi kizlar dogal olmasi gereken gibi daha kibar ve tatli

O erkek isteği sulalede bende ters tepti soyumuz tükendi 😂babanem erkek olursa kurban keser eminim ama kız demek istiyorum sırf kız erkek ayrımı yaptığı için ufakligimdan beri on adama bedeliz 3 kız kardeş ki eşlerimizden ALLAH razı olsun kendi ailelerinden önde tutar bizim ailemizi rabbim hayırlısıni nasip etsin erkek çocuğu olan arkadaşlarım erkek çocuk boş yatırım derler ,😅evlendikten sonra hayat telaşesi ailesine vakit ayıramaz kız evlad öyle değil ama buradada ayrım yapmak istemiyorum artık eşim bana okadar iyiki bende ailesine karşı öyleyim ALLAH yetiştirebilicek kişilere erkek evlad versin bu kadın cinayetleri kadın larin üzüntüleri beni. Çok etkiliyor ve hepsinin 😓
Bi kiz bi erkek cok guzel bnce ikiside olsa keske

Canım ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissedersin ikinci gebeliklerde daha çabuk hissedebilirsin gece uyandirinca az daha geç hissetseydjm diyeceksin bir tepukledimi bazen zıplatıyor 😅
Aman o zaman 3 hafta daha var. İyi bari 😀

İkiz gebeliklerde bulantı daha fazla diye duydum. Benim de vardı. Prilam kullanmama rağmen kusuyordum akşamları. 15. Haftada doktor kes ilacı dedi. Kesdim. İlk hafta lavabodan çıkamadım... derken baktım yavaş yavaş kusmalarım kesildi.. çok şükür eskiye göre iyim. 18. Haftada toparladım. Ama su içemiyorm fazla içsem kusturuyor. Her marka su deniyorum. Midemi bulandırmayacak.. sıcak su limonda fayda etmiyor. Serum ben aldım. Bildiğin ödem yaptı. 3 kilo bir anda fark etti. Ben kussamda yiyordum. Meyve çok yedim.
İnş benimde azalır, bende yemeye çalışıyorum ama susuzluk beni çok vuruyor. Şöyle kana kana su içmeyi bende o kadar özledim ki

Hayırlı olsun canım. Erkekler artışta bugünlerde dünde ben öğrendim erkek dedi bakalım değişmezse🤣 @bayanaslan canım beni korkuttun şimdi herkese söledim. Bide değişir falan 😊
Ya hayırlı olsun sizin yavrunuz da inşalh erkek bebeklerde az Bi ihtimal yanılma oluyor bence bana pipisini de gösterdi Dr eşim halen inatla kızdır o kız diyor kız olsun çok istiyordu 😆

Hayırlısı canım artık birşey diyemiyorum bu sefer düşük tehlikesi etraftan bebeklerini kaybeden ALLAH uyardı beni resmen erkek çocuk gram istemiyordum eşimde istemiyordu etraf bu sefer erkek bence diyince benden beter düşedi suratı erkek bebek rüyasında görmüş hastalıklı bir bebek olduğunu nasıl etkisinde kalmışsa adamin yastığı sırılsıklam kaldı sonra af diledi namazda ALLAHtan şimdi hep sağlıklısı olsun sende üzme kendini belki değişir belki değişmez bir kızımız var ALLAH tan başka ne isteyelim diye telkinde bulunur bana

Bende öyle düşünüyorum canım çok haklısın. Ben annemi kaybettim, anneme aşırı düşkündüm, iyileşsin diye yapmadığım hiçbirşey , çalmadığım hiçbir kapı kalmadı.başaramadım o ayrı konu. Bu yüzden gönlümden hep kız bebek geçti allah biliyor. Benim gibi bir kız çocuğum olsun inşallah diye dua ettim hep 🙏🏻

Aynen oyuZden hiç kafana takma çoğu gebe ilkinde gaz haraketini bebek zannediyor çok nadirdir belki 18 den itibaren hisseden 😅ikincide tecrübeli oluyorsun ayırabiliyor sun hangisi gaz hangisi bebek hareketi
Merak ediyorum ama nasıl bişeyse😁

Simdi ole bi yazdın ki erkek analari aglayacak 🤣🤣yani ben de erkek annesi olucam ins . Kiz da erkekde guzel ikisininde ayri guzellikleri var yestistirmeye bagli bence erkek cocugunuda ama tabi kizlar dogal olmasi gereken gibi daha kibar ve tatli
Tabiki erkek evlatta çok güzel, en önceliğimiz sağlıklı olması. İkisininde yeri çok ayrı canım 🙏🏻 erkek bebeklerde çook sevimli oluyor bayılıyorum ❤❤

Bu cihaz arkadaşlar jelide var
Canım dayanamadım bende aldırdım çok kafama taktığım zaman dr a gideceğime içimi rahatlatırım dedim. Dr a gitmeden 2 hafta dayanıyorum ama sonra başlıyorum yaşıyomu yaşamıyomu diye. Daha önce kalbi durmuştu bebeğimin 3 hafta kdrda anlamadım kalbi durduğunu birazda ondan böyle pimpiriklilik

Hayırlısı canım artık birşey diyemiyorum bu sefer düşük tehlikesi etraftan bebeklerini kaybeden ALLAH uyardı beni resmen erkek çocuk gram istemiyordum eşimde istemiyordu etraf bu sefer erkek bence diyince benden beter düşedi suratı erkek bebek rüyasında görmüş hastalıklı bir bebek olduğunu nasıl etkisinde kalmışsa adamin yastığı sırılsıklam kaldı sonra af diledi namazda ALLAHtan şimdi hep sağlıklısı olsun sende üzme kendini belki değişir belki değişmez bir kızımız var ALLAH tan başka ne isteyelim diye telkinde bulunur bana
Bende korkuyorum ya gelisim gerilerse ya kalbi durursz ya pihtidsn dolayi kordon akisi yavaslarda kaybedersem diye insallah Saglikla aliriz kucağımiza

Ne bilim ya çok korktum bide kaç haftalık hamileyim daha hiç kilo da almadım 😔
Kuzum ben de hiç kilo almadım hatta 2 kiloya yakın vermiştim onu da geri alamadım en son tartıda öyleydi. Doktorum hiçbirşey demiyor sorun olsa derdi bence üzme kendini 😊

Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı🤣🤣
Ee benimki tüp bebek 😂😂

16 . Haftayı bitirip hareket hisseden var mı. Ben niye hala hissetmiyorum
Bennn😑 Daha zamanı var diyorlar kuzum inşallah 20. Haftayı bulmaz daha erken hissederiz😁😁

X