2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız sende mi söyledin 😀umarım değişmez ikimizinki de ne diyim.🤷‍♀️Bi de sonraki kontrol 12 ekim de o zamana kadar erkek bizim çocuk bakalım erkek kalmaya devam mı değişecek mi 12 ekimde görücez 😀
Hahay Bizim de 13 Ekim 🤣bizim de ozamana kadar erkek bakalım. Bizim dünkü Doktora yorum yapanlarda Bi negatif yorum vardı. Erkek demiş kız mı olmus kız demiş erkek mi olmus. Şimdi biraz daha endişeye kapıldım bak gari sennn ya🤔🤔

Ya bana da değişmez gibi geliyor ☺zaten en başından beri erkek hissediyorum rüyalar erkek nuba göre erkek cinsiyet tahmini yaptırmıştım o erkek falan ben eminim ama ne bileyim işte. Bi de ben kendi doktorum dışında başka bir doktora sırf cinsiyet için gittim kadın 10 dk cinsiyet inceledi başka bir şeye bakmadı ondan güven verdi yani bana☺
Bencede degismez sen bosver insanlari takma mutluluğuna bak canim

Aynen doktor söyledi, kanser hastalarında kullanılan bir ilaç kullanmadan dayanabildiğin kadar dayan geçecek dedi ama geçmiyor. İkiz bekliyorum birde ya beslenemiyorlarsa diye korkuyorum. Serum işe yaradı mi sizde? Yani kiloyu toparladınız mı acaba
İkiz gebeliklerde bulantı daha fazla diye duydum. Benim de vardı. Prilam kullanmama rağmen kusuyordum akşamları. 15. Haftada doktor kes ilacı dedi. Kesdim. İlk hafta lavabodan çıkamadım... derken baktım yavaş yavaş kusmalarım kesildi.. çok şükür eskiye göre iyim. 18. Haftada toparladım. Ama su içemiyorm fazla içsem kusturuyor. Her marka su deniyorum. Midemi bulandırmayacak.. sıcak su limonda fayda etmiyor. Serum ben aldım. Bildiğin ödem yaptı. 3 kilo bir anda fark etti. Ben kussamda yiyordum. Meyve çok yedim.

Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı🤣🤣

Kızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı🤣🤣
Yaa ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Yani yumurtlama olduğu zaman o zaman ben iki arada mıyım 😀

yumurtlama günü hamile kaldım erkek 👍☺️

X