2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

🤣 Kız siz ne sabırsızsınız ALLAH iyi etsin 🤭🤭banada sorup duruyorlar doktorun göremediğini ne bileyim sorup durmayın diyorum,😂birşey desem sonra değişse laf ederler yolarim hepsini 😅
Canoo ne bilim yaa. Valla ben normalde de herşey de sabırsızım. Napalım artık Dr yanlış görmüş deriz😊🤣

Canım dün Dr bana bebeğin suyunun sizin içtiğiniz suyla yakından uzaktan alakası yok dedi. Bulantımı söyledik bulantı aslında cok iyi bşy biz Dr lar için dedi. Bana 2 tane bulantı ilacı verdiler 2 farklı Dr 2sini de kullanmadım. Zararı olur die korktum. Biri prilam biri de m ile başlayan Bi ilaçtı. Bebek bizden beslenmeye başlamamıstır daha. Bende daha kilo almadım üstüne üstlük verdim 2 3 kg ama ilk haftalara göre biraz daha iyim şükür elhamdülillah 🤲 🤲 🤲
Dogru soylemistir ama Suyun vucudu temizlemekle alakasi var, dolasim sistemi, sindirim sistemi, sinir sistemi icin bile cok onemli su, sonucta bebek bizim vucudumuzdan beslenmeye basliyor 12-13. Haftada anneden beslenmeye basliyorlar. Bu demek degil kilo almaliyiz herseyi yemeliyiz tabi ki, mumkun oldugu kadar saglikli beslenmeli ve zaten normal insanin ihtiyaci olan gunde 2-2.5 litre su icmeliyiz.

Canoo ne bilim yaa. Valla ben normalde de herşey de sabırsızım. Napalım artık Dr yanlış görmüş deriz😊🤣
😂😂Bende hiç susamam biri laf ettiginden huyumu bildiğim için kesin olmadan demiyorum yoksa biri laf etse o an bitiririm onu😅 değişmez insALLAH canım gönlündeki olur belki ben kız istediğimden diyemiyorum hala değişir diye düşünüyorum sağlıkla dogsunlar insALLAH 💞

Dogru soylemistir ama Suyun vucudu temizlemekle alakasi var, dolasim sistemi, sindirim sistemi, sinir sistemi icin bile cok onemli su, sonucta bebek bizim vucudumuzdan beslenmeye basliyor 12-13. Haftada anneden beslenmeye basliyorlar. Bu demek degil kilo almaliyiz herseyi yemeliyiz tabi ki, mumkun oldugu kadar saglikli beslenmeli ve zaten normal insanin ihtiyaci olan gunde 2-2.5 litre su icmeliyiz.
Valla ben içemiyom zorluom ozamn da midem bulanıyor

Canım takma kafana doktorunun aleti iyi ise kesin dediyse birşey olmaz eşinin halası bir yandan haklı değişen oluyor oda bize denk gelirse bilemem bizede 13+1 erkek gibi dedi daha kimseye demedik 15. Haftadan sonra söylemek en iyisi millet te bundan dolayı laf edecekse etrafinizda hiç olmasın boşver ağzı olan konuşur 💞

değişen çok duydum ve okudum ama millete yaydım artık ne çare.☺️Değişirse laf ederlerlerse etsinler kendim uydurmadım ya doktor dedi doktorun yalancısıyım valla ☺️

Amann bee bosversene canim belki de degismeyecek:) sikma hic canini degisse de bizim cocuk nazli cikti anca karar verdi dersin, kimseye hesap vermek zorunda degiliz ki ilk cocuk olabilir boyle seyler 🤗 hic ama hic can sikacak bir durum yok ben soyliyim❤🙏🏻

Doğru söylüyorsun canım dünden beri düşündüm canımı sıkmamaya karar verdim insanlar düşük tehlikesiyle bebeklerin nice sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Düşününce bu devede kulak basit bir mevzu ☺️👍

İlk gebeliğim de çok kustum bünye okadar önemli ki napsan geçmez sadece yağlı hamur işinden abur cubur dan uzak dur nane limon iyi geliyormu deniye bilirsin olmadı adaçayı icebilirsin papatya yada kendi vücudunu ne rahatlatıyor bulman lazım gene kusarsin ama seni etkilemez çok serum yedim inşALLAH kusmaktan bir an önce kurtulursunuz💞
İkiz olduğu için çok oluyor sanırım yada bünyeden kaynaklı normalde de birşeyin tadını sevmeyince kusardım ben. Tuhaf ama sakızdan nefret etmeme rağmen iyi geliyor yemekten sonra ağzıma hemen sakız atıyorum 😁

Bence erkektir benm doktorda13+4 de erkek dedi 14+2 de gittim yine erkek dedi . Değişeceğini sanmam değişsede dunyanin sonu degil.bosver ilk gebelik heyecanliyiz normal bunlar heves edip acele ediyoruz herseyi 🙃🙂dert etme bence

Ya bana da değişmez gibi geliyor ☺️zaten en başından beri erkek hissediyorum rüyalar erkek nuba göre erkek cinsiyet tahmini yaptırmıştım o erkek falan ben eminim ama ne bileyim işte. Bi de ben kendi doktorum dışında başka bir doktora sırf cinsiyet için gittim kadın 10 dk cinsiyet inceledi başka bir şeye bakmadı ondan güven verdi yani bana☺️

😂😂Bende hiç susamam biri laf ettiginden huyumu bildiğim için kesin olmadan demiyorum yoksa biri laf etse o an bitiririm onu😅 değişmez insALLAH canım gönlündeki olur belki ben kız istediğimden diyemiyorum hala değişir diye düşünüyorum sağlıkla dogsunlar insALLAH 💞
Allahın verdiğine haşa karşı değilim. %60 kız isterdim ama Bi taraftan da erkek isterdim çünkü bizim köyde erkek evladı çok ararlar doğuda olmadgımız halde. O yüzden ilk Bi oğlum olsun Allah verirse kardeşi olursa onu koruyup kollasın derdim. 2 kız kardeşimin ilkleri erkek 2.ler kız. Kızlar Bi başka oluyor anne babaya düşkün oluyor. Allahım kız erkek 3 senedir istedik ilk bebeğimi kaybettim o yüzden erkek görünüyor şuan kız da olsa sevinirdik erkekte de sevindik şükür elhamdülillah 🤲 🤲 🤲 Allahım hepimizin evladını hayırlı ömürlü etsin inşallah 🤲🤲🤲

Seni görmemiş seni :KK70: aman tatlım taktığın şeye bak ya benim 12+2 de kıza benziyor dedi ilan ettim dünyaya 😁 hayır yani senin heyecanını da kursağında nasıl bıraksak diye dertlenmişler baya kızın bir tarafınım bu dönemlerde şiştiğini de nereden biliyorlar acaba kaç yıl tıp okumuşlar ben hiç duymadım . 15 haftalık olmuşsun 4. Ayındasın cinsiyeti değişmez kolay kolay. Değişirse de işi dalgaya vurursun güler geçersin komik bir anı dersin. Sıkıntı etme sen insanlar hep böyledir...

Ah benim bu görmemişliğim ne olacak 😄 ya bana da 20. Haftadan sonra cinsiyet partisi yapmak saçma geliyor mesela 😏o saatten sonra yapamam nasıl durayım millete söylemeden onca hafta herkese söylemiş olurum partiye de gerek kalmaz ilk öğrendiğinde yapacaksın ki herkese sürpriz olsun ben doğrusunu yaptım bence 🤪

Hayırlı olsun canım. Erkekler artışta bugünlerde dünde ben öğrendim erkek dedi bakalım değişmezse🤣 B bayanaslan canım beni korkuttun şimdi herkese söledim. Bide değişir falan 😊

kız sende mi söyledin 😀umarım değişmez ikimizinki de ne diyim.🤷‍♀️Bi de sonraki kontrol 12 ekim de o zamana kadar erkek bizim çocuk bakalım erkek kalmaya devam mı değişecek mi 12 ekimde görücez 😀

Ne demek canım ne zaman istersen çok güzel guruba denk geldik nasibimize birlikte çocuklarımız doğduktan sonra bile çok konusucaz bilgi paylasicaz inşALLAH 💞

aynen ya dün ben de onu düşündüm çocuklar hayırlısıyla doğunca diş çıkardı yürüdü 2 yaş sendromları kreş dertleri bunları konuşuruz yıllarca Allah izin verirse 🤲☺️

Prilam en masumuymuş bitkiselmiş. Canım bazı Dr ların verdıgını bazıları onaylamıyor anlamdım. Devlette ki mantar fitili verdi özeldeki önceki gittiğim Dr önermedi henüz bebek küçük kullanma sakın dedi.
Çok can sıkıcı değil mi yaaa

Yaa ani anini tutmuyor bu bulanti illetinin😂 ama sen mesela eskiden de kokudan falan etkileniyormussun o sebeple bunyen daha narin olabilir bu konuda. Valla soyle bi rahatlayamadik yaa 😂
Evet ya ilk okul hocam beni hiç sevmezdi. Hep çöpe kusardım. Iyyy yine kusuyor bu kız derdi 😀😀😀😀😀😀
İlaçsız bu halde olsam başka bşey istemem kuzum yaa

X