2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçimi rahatlattın cnm sagolasin demekki zamanla belirtiler değişiyor. Sende bosver önemli olan sağlıklı olması bebeğin, tarama sonuçlarında guzel çıktı değissede ne farkeder. Benim belli değil tarama sonuçlarım çıktı yarin esim gösterecek doktora. Doktor esin getirsin sen 1 ay sonra gel dedi de nasıl bekleyeceğim bakalım

Bende 12+4de gtmistim dememisti 13+4 de desoylemiyordu ki ben pozisyonu uygunsa gorursenniz soylermisinz dedim erkek dedi darisi sana bence bidahaki kontrolde solerler ne zmn kontrol
Çoooook var 17 inci haftamda inşallah canm darsıı inşallah bize hayrla sağlıklı olsunda

Selam canlar 2 gündür canlı derslerim yoğundu giremedim maşallah sayfalar birikmiş ☺ Oturdum 2 saat okudum tabi okumayınca içim rahat etmiyor bir şey kaçırıyorum gibi hissediyorum. şimdi kuzular benim canım biraz sıkkın. cuma günü kendi doktorumdan başka bir doktora gidip 14+1 de cinsiyetin erkek olduğunu öğrenmiştim. Öğrenmiştim derken pipisi var bebeğin gördüğüm kadarıyla erkek diyelim dedi. Onun öncesinde kendi doktorumda erkeğe benzetmişti böylece biz erkeği kendi kafamızda netleştirdik. Cinsiyet balonu yaptırdık dün tüm aile bireylerini topladık ilan ettik güldük eğlendik güzeldi ❤ İnstagramda falan paylaştım yorumlar beğeniler kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu her şeyi sağır sultan bile duydu ☺ Cinsiyet balonunu patlatınca benim teyzem eşimin halası falan daha çocuk 4 aylık bile değil değişir o, bu haftalarda kızların da organları şiş oluyor niye yaydın millete falan filan benim içimdeki eminliği yok ettiler moralimi bozdular. Şimdi ben kendime çok kızıyorum sorun kız ya da erkek olması değil inanın asla farketmiyor yedi düvel duydu bir sonraki kontrolde kıza dönerse millete bir ton açıklama yap sosyal medyada videolar falan var onlar ayrı dert. Yani içimi bir korku sardı. ilk çocuk olunca napalım hevesten mi görmemişlikten mi böyle oldu işte ama pipi görüyorum dedi yani ne bileyim ne desin daha . Sizce değişir mi ya 14+1 çok da erken değil sonuçta valla önemsiz gibi görünüyor ama kafayı buna taktım

Son düzenleme:
Ay kuzum boşver. Niye millete açıklama yapacaksın ki değişse bile. Ki bence öyle bi ihtimal yok. Doktor gördüyse görmüştür 3 buçuk aylık az bi şey değil ki. Ama diyelim ki değişti. Videoları siler yenisini yaparsın. Milletin çenesi durmaz ki. Takma lütfen hiç kimseyi. İnsanlar niye böyle hevesler kursakta bırakmayı seviyor bilmiyorum ama öyle insanlara cevabını vereceksin. Gerekirse yeni video yüklerim hala deseydin keşke

Böyle durumlarda ben hep kendimi suçlarım canım. İnan onlara bir şey söylemek aklıma bile gelmedi. Kendime kızıyorum işte bari bir sonraki kontrole kadar bekleseydim diye ama bu tezcanlılık yok mu başıma hep işler açtı hayatta zaten. Neyse dediğin gibi olan oldu geri dönüşü yok. Umarım değişmez içine hiç düşmek istemem bu durumların onları haklı çıkarmak istemem

Aman boşver haklı çıkarlarsa çıksınlar sen takılma böyle şeylere kuzum

Herkese iyi akşamlar. Sizden bir konuda dualarınızı istemeye geldim. Ablam da benim gibi hamileydi ancak 6. Ayında plasenta previa olduğunu öğrendi 1 aydır sürekli yatıyordu ve ara ara kanamaları oluyordu doktoru da her an her şeye hazırlıklı ol demişti. Pazar gecesi çok fazla kan kaybetmesi nedeniyle acil ameliyata alındı ve bebeği 28+4’te almak Zorunda kaldılar. Bebeğimiz su an küvezde ve ciğeri hava toplamış doktoru da her sonuca hazırlıklı olun demiş bizim elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyor. Sizden ricam ablamın bebeği için dua eder misiniz sağ Salim ablam kucağına alabilsin diye. Teşekkür ederim şimdiden hepinize. İyi akşamlar

Gerçekten işe yarıyor gule gule kullan canım

Allah yardımcısı olsun kuzum şifa versin Rabbim

Allahım yardımcıları olsun saglıkla bebeğine kavussun

Allah yardımcınız olsun canım, ablan sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…