Selam canlar 2 gündür canlı derslerim yoğundu giremedim maşallah sayfalar birikmiş ☺ Oturdum 2 saat okudum tabi okumayınca içim rahat etmiyor bir şey kaçırıyorum gibi hissediyorum.
şimdi kuzular benim canım biraz sıkkın. cuma günü kendi doktorumdan başka bir doktora gidip 14+1 de cinsiyetin erkek olduğunu öğrenmiştim. Öğrenmiştim derken pipisi var bebeğin gördüğüm kadarıyla erkek diyelim dedi. Onun öncesinde kendi doktorumda erkeğe benzetmişti böylece biz erkeği kendi kafamızda netleştirdik. Cinsiyet balonu yaptırdık dün tüm aile bireylerini topladık ilan ettik güldük eğlendik güzeldi ❤ İnstagramda falan paylaştım yorumlar beğeniler kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu her şeyi sağır sultan bile duydu ☺ Cinsiyet balonunu patlatınca benim teyzem eşimin halası falan daha çocuk 4 aylık bile değil değişir o, bu haftalarda kızların da organları şiş oluyor niye yaydın millete falan filan benim içimdeki eminliği yok ettiler moralimi bozdular. Şimdi ben kendime çok kızıyorum sorun kız ya da erkek olması değil inanın asla farketmiyor yedi düvel duydu bir sonraki kontrolde kıza dönerse millete bir ton açıklama yap sosyal medyada videolar falan var onlar ayrı dert. Yani içimi bir korku sardı. ilk çocuk olunca napalım hevesten mi görmemişlikten mi böyle oldu işte ama pipi görüyorum dedi yani ne bileyim ne desin daha
. Sizce değişir mi ya 14+1 çok da erken değil sonuçta valla önemsiz gibi görünüyor ama kafayı buna taktım