2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim şifa versin canım benim bir arkadaşım da 29 haftalık doğum yapmıştı bebeği o kadar küçüktü ki hiç dokunamadı bile. Hayata tutundu ama o kuzucuk çok güçlü çıktı. Üzerine giydirecek kıyafet bulamazken şimdi poğaça yanaklı kolları bacakları boğum boğum bir prenses oluverdi sabır ve dua ile bekleyin kavuşmanız güzel olsun inşallah

Seni görmemiş seni aman tatlım taktığın şeye bak ya benim 12+2 de kıza benziyor dedi ilan ettim dünyaya hayır yani senin heyecanını da kursağında nasıl bıraksak diye dertlenmişler baya kızın bir tarafınım bu dönemlerde şiştiğini de nereden biliyorlar acaba kaç yıl tıp okumuşlar ben hiç duymadım . 15 haftalık olmuşsun 4. Ayındasın cinsiyeti değişmez kolay kolay. Değişirse de işi dalgaya vurursun güler geçersin komik bir anı dersin. Sıkıntı etme sen insanlar hep böyledir...

Cinsiyetiniz belli oldumu acaba hangi sayfa bildi Merak ettim

Haha topiğin medyumu oldumsana da erkek diyorum
Galiba öyle oldu bence tansiyonunda bende 9/6 9/5 geziyorum hamilelikte iyice düştü aşırı yorgunluk var bir süpürge actimmi elim ayağım boşalıyor yapacak birşey yok bırakıyorum kızım var birde onla ilgileniyorum ilk gebeligimde vücudum bu kadar yorulması bunda elim kalkmiyor

Allah ablana ve bebeğine acil şifalar versin, rabbim yardım etsin size

Bulantisi olan kizlar yurudugunizde bi is yaptiginizda carpinti oluyor mu bayilacak gibi oluyorum bi de ustune bulanti
Bnm de oluo canım bide soğuk soguk terleme oluo mide bulantısı çarpıntı falan. Valla söylemesi ayıp evin içinde sadece tişörtle duruom sütyeni takamıom nefes darlıgım Olumca. bnm önceden de vardı zaten nefes darlığı şimdi de oluo ayrıca onu takınca sanki mideme daha cok baskı yapıyor midem daha cok bulanıyor

Allah acil şifa versin inşallah bebeğe de ablana da..

Evi soluk ala ala anca temizliyorum canım her oda da soluk alıyorum

Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…