- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Rabbim şifa versin canım benim bir arkadaşım da 29 haftalık doğum yapmıştı bebeği o kadar küçüktü ki hiç dokunamadı bile. Hayata tutundu ama o kuzucuk çok güçlü çıktı. Üzerine giydirecek kıyafet bulamazken şimdi poğaça yanaklı kolları bacakları boğum boğum bir prenses oluverdiHerkese iyi akşamlar. Sizden bir konuda dualarınızı istemeye geldim. Ablam da benim gibi hamileydi ancak 6. Ayında plasenta previa olduğunu öğrendi 1 aydır sürekli yatıyordu ve ara ara kanamaları oluyordu doktoru da her an her şeye hazırlıklı ol demişti. Pazar gecesi çok fazla kan kaybetmesi nedeniyle acil ameliyata alındı ve bebeği 28+4’te almak Zorunda kaldılar. Bebeğimiz su an küvezde ve ciğeri hava toplamış doktoru da her sonuca hazırlıklı olun demiş bizim elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyor. Sizden ricam ablamın bebeği için dua eder misiniz sağ Salim ablam kucağına alabilsin diye. Teşekkür ederim şimdiden hepinize. İyi akşamlar
Oyle tempolu bi yuruyus degil baya sakin sakin sahilde yurur gibi:)Maskeyle yuruyus cok tehlikeli aman dikkat et
Seni görmemiş seniSelam canlar 2 gündür canlı derslerim yoğundu giremedim maşallah sayfalar birikmiş ☺ Oturdum 2 saat okudum tabi okumayınca içim rahat etmiyor bir şey kaçırıyorum gibi hissediyorum.şimdi kuzular benim canım biraz sıkkın. cuma günü kendi doktorumdan başka bir doktora gidip 14+1 de cinsiyetin erkek olduğunu öğrenmiştim. Öğrenmiştim derken pipisi var bebeğin gördüğüm kadarıyla erkek diyelim dedi. Onun öncesinde kendi doktorumda erkeğe benzetmişti böylece biz erkeği kendi kafamızda netleştirdik. Cinsiyet balonu yaptırdık dün tüm aile bireylerini topladık ilan ettik güldük eğlendik güzeldi ❤ İnstagramda falan paylaştım yorumlar beğeniler kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu her şeyi sağır sultan bile duydu ☺ Cinsiyet balonunu patlatınca benim teyzem eşimin halası falan daha çocuk 4 aylık bile değil değişir o, bu haftalarda kızların da organları şiş oluyor niye yaydın millete falan filan benim içimdeki eminliği yok ettiler moralimi bozdular. Şimdi ben kendime çok kızıyorum sorun kız ya da erkek olması değil inanın asla farketmiyor yedi düvel duydu bir sonraki kontrolde kıza dönerse millete bir ton açıklama yap sosyal medyada videolar falan var onlar ayrı dert. Yani içimi bir korku sardı. ilk çocuk olunca napalım hevesten mi görmemişlikten mi böyle oldu işte ama pipi görüyorum dedi yani ne bileyim ne desin daha . Sizce değişir mi ya 14+1 çok da erken değil sonuçta valla önemsiz gibi görünüyor ama kafayı buna taktım
Kızlar bu hangi sayfa valla ben paraya kıydım 3 sayfaya tahmin yaptırdım.1 ay nasıl bekliyim ya çatlarım ☺ Tahmin aldığım sayfalar şunlar:
adım adım annelik: erkek dedi
Cinsiyet hesaplama arzum : erkek dedi
Cinsiyet hesaplaması kesin: kız dedi
doktor da erkekten yana.Sizin yaptırdığınız sayfa hangisiydi ‘’cinsiyet hesaplaması kesin’’ ise onun çok hatalı tahminleri olduğu söyleniyor. Bana da doktor dahil 2 sayfa erkeğe yakın konuşunca ben de onun hatalı tahmin yaptığını düşündüm açıkçası
O an illaki ağzıma bir şey atmam gerekiyor yoksa düşüp bayılırımEvet ben de oyle elim ayagim boşalmis gibi oluyor
Onu da yapiyorum midem daha da bulaniyor bu defaO an illaki ağzıma bir şey atmam gerekiyor yoksa düşüp bayılırım
Valla bende öyle düşünüyorum ama şehir hastanesine gtmeye korkyorm zaten kendi drmda Böyle bir zaman verdiAa baya gec vermisler arada kacamak yap baska doktora git 15 de
Bnde öyle oluyorum yaa kuzmBulantım yok ama halsizlik bayılacak gibi his hani kan şekerin düşer ya onun gibi oluyorum
Amin cnmValla bende öyle düşünüyorum ama şehir hastanesine gtmeye korkyorm zaten kendi drmda Böyle bir zaman verdiAllahım Hakkmda hayrlısını versnnn ne diyiymm
O zmn olur cnm insana daral geliyorya maskeyle valla nasıl kurtulcaz bu virüstenOyle tempolu bi yuruyus degil baya sakin sakin sahilde yurur gibi:)
Hahatopiğin medyumu oldum sana da erkek diyorum
Allah ablana ve bebeğine acil şifalar versin, rabbim yardım etsin sizeHerkese iyi akşamlar. Sizden bir konuda dualarınızı istemeye geldim. Ablam da benim gibi hamileydi ancak 6. Ayında plasenta previa olduğunu öğrendi 1 aydır sürekli yatıyordu ve ara ara kanamaları oluyordu doktoru da her an her şeye hazırlıklı ol demişti. Pazar gecesi çok fazla kan kaybetmesi nedeniyle acil ameliyata alındı ve bebeği 28+4’te almak Zorunda kaldılar. Bebeğimiz su an küvezde ve ciğeri hava toplamış doktoru da her sonuca hazırlıklı olun demiş bizim elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyor. Sizden ricam ablamın bebeği için dua eder misiniz sağ Salim ablam kucağına alabilsin diye. Teşekkür ederim şimdiden hepinize. İyi akşamlar
Saol cnmHadi baklm kuzmm hayrlı olan olsun Daa :)) gmzn aydın bu arada melekkk arkadsm
Ona bakmadı tabloya baktı sadece cnm. Bu tablo da sonuc iyi dedi. Zaten o değer deil de mom değerine bakılıyor sanırım.Bu arada yuksek beta degeri icin ne dedi doktor
Ahhh bi bilsem valla inanilmaz bunaldim, maske ayri dert devamli evde durmak ayri dert.. Allah tez zamanda kurtarsin biziO zmn olur cnm insana daral geliyorya maskeyle valla nasıl kurtulcaz bu virüsten
Bnm de oluo canım bide soğuk soguk terleme oluo mide bulantısı çarpıntı falan. Valla söylemesi ayıp evin içinde sadece tişörtle duruom sütyeni takamıom nefes darlıgım Olumca. bnm önceden de vardı zaten nefes darlığı şimdi de oluo ayrıca onu takınca sanki mideme daha cok baskı yapıyor midem daha cok bulanıyorBulantisi olan kizlar yurudugunizde bi is yaptiginizda carpinti oluyor mu bayilacak gibi oluyorum bi de ustune bulanti
S Sogancucugu bana da erkek gibi geldi. Tansiyon problemin de varmıs. Bnm de genelde 10 a 7 falan olurdu şimdi 9a6larda.dr erkek dedi senin de öyle gibim sanki sanırsam galibaHahatopiğin medyumu oldum sana da erkek diyorum
Allah acil şifa versin inşallah bebeğe de ablana da..Herkese iyi akşamlar. Sizden bir konuda dualarınızı istemeye geldim. Ablam da benim gibi hamileydi ancak 6. Ayında plasenta previa olduğunu öğrendi 1 aydır sürekli yatıyordu ve ara ara kanamaları oluyordu doktoru da her an her şeye hazırlıklı ol demişti. Pazar gecesi çok fazla kan kaybetmesi nedeniyle acil ameliyata alındı ve bebeği 28+4’te almak Zorunda kaldılar. Bebeğimiz su an küvezde ve ciğeri hava toplamış doktoru da her sonuca hazırlıklı olun demiş bizim elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyor. Sizden ricam ablamın bebeği için dua eder misiniz sağ Salim ablam kucağına alabilsin diye. Teşekkür ederim şimdiden hepinize. İyi akşamlar
Evi soluk ala ala anca temizliyorum canım her oda da soluk alıyorumGaliba öyle oldu bence tansiyonunda bende 9/6 9/5 geziyorum hamilelikte iyice düştü aşırı yorgunluk var bir süpürge actimmi elim ayağım boşalıyor yapacak birşey yok bırakıyorum kızım var birde onla ilgileniyorum ilk gebeligimde vücudum bu kadar yorulması bunda elim kalkmiyor
Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallahHerkese iyi akşamlar. Sizden bir konuda dualarınızı istemeye geldim. Ablam da benim gibi hamileydi ancak 6. Ayında plasenta previa olduğunu öğrendi 1 aydır sürekli yatıyordu ve ara ara kanamaları oluyordu doktoru da her an her şeye hazırlıklı ol demişti. Pazar gecesi çok fazla kan kaybetmesi nedeniyle acil ameliyata alındı ve bebeği 28+4’te almak Zorunda kaldılar. Bebeğimiz su an küvezde ve ciğeri hava toplamış doktoru da her sonuca hazırlıklı olun demiş bizim elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyor. Sizden ricam ablamın bebeği için dua eder misiniz sağ Salim ablam kucağına alabilsin diye. Teşekkür ederim şimdiden hepinize. İyi akşamlar