2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh kiyamam annenin basina gelen sey gercekten zor, insan surekli ya gec kalsaydim diye dusunur durur.. ama hakli yiyecek ekmegi varsa gelecek dunyaya.. sagol canim soylediklerin icin umarim sen de icine sinen ve senin konunda bilgili bir doktor bulursun en kisa zamanda, dua ediyorum sana

Mascara sabah gozumu actim kaynanamin bebek icin hayirli olsun demedigi geldi aklima sinirlerim bozuldu neyse dedim bebegi strese sokmiyim kk ya bakayim senin msj i gordum gercekten Allah sorsun hesabini hamile kadinlari boyle uzuyorlar. Ama benim daha da gicik oldugum sey şu eşim hergun benim yanimda annesini arayip dakikalarca kahkahalarla konusuyor annesidir konussun ama insan biraz belli eder kirginligini ki cok kirgin normalde .sizin eşler de boyle mi kirilsalar bile bisey yokmus gibi mi konusuyolar?

Günaydın Kızlar bebek arabası için biz travel sistem almıştık bebek küçükken çok iyi oluyor ana kucağında rahat ediyor eve çıkarıp evde de kullandım bazen onun içinde uyuyordu çünkü. Ama büyüyünce puseti ufak gelmeye başladı ayakları falan sığmıyordu bizde çok pahalı olmayan baston tipi aldık büyünce baston çok rahat ve hafif oluyor rahatça gezebiliyorsun

Canım bundan 1 yıl önce bebeğimi kürtaj oldum. Ki öğrendiğimde kaynanamla paylaştık ama hayırlı olsun dememişti.ki hamileyken gidiş dönüş ucak bileti almıstık aksi gibi onlar gelmeden kürtaj oldum onların bileti de kürtajdan 1 hafta sonraya denk geldi. Neyse aldık geldik babası arabadan iner inmez geçmiş olsun kızım üzülme bidaha olur dedi kaynanam hayırlı olsun demediği gibi geçmiş olsun da demedi. Neyse dedim 1 hafta olmus kürtaj olalı ve kaynanama birşey yaptırmadım hep kendim yaptım eşimde okula gidiyordu. Herşeyi tek yapıyordum kafam dagılıyordu. Bi akşam kavga çıkardı bende eşime dedim yarın biletimi al ben köye annemlere gidicem. Eşimden önce bana ne dese beğenirsin sen gidersen bizde gideriz ne işimiz var senin evinde evin başına yıkılsın dedi. Hiçbirşey demedim eşimde demedi sadece eşime döndüm benim annemden tut 2 yaşındaki yeğenime kadar ağzını açıp bişey derler mi dedim. Eşimde annesine sadece anne özür dile diyebildi ki kaynanam dilemedi. Ona rağmen bilet günlerine Bi hafta vardı hiç sesimi cıkarmadan yemeklerini yaptım koydum kaldırdım yıkadım temizledim. Ve eşime hiç demedim konuşmayacaksın die. Aradı konustu aratatilde ben köye annemlere gittim o annesgile gitti. Ben konusmadım taaki bu yaz abisinin nikahına kadar neyse dedim konustum ettim. Ama İstanbula geldik bu sefer de etti edeceğini diğer gelini seçti. Bu sefer eşim tepkisini koydu aramaz annesi arasa da 2 dk konuşur ki annesi de 15 günden Bi aramaya başladı. Kusura bakmayın bu kız devamlı kaynanayı konusuyor diyen olur belki ama nişanımın ertesi gün abisi yüzünden ilk evlendiğimde 2 haftalık gelinken annesi yüzünden boşanıyorduk. Annesi herşeyi ederdi bana eşim annesine Bi kelime diyemedi. İçim dolu o yüzden buraya yazmak istedim..

Erkekler bizim gibi değiller ki kırılırlar 2 dk sonra unuturlar

Senin kv de de fenaymiş hayirli olsun gecmis olsun demek bu kadar mi zor bu neyin kini yani. İnan ailem icin dua ederken onlar icin de ederim hala ki bana neler neler yaptilar anlatmaya baslasam burda oraya yol olur ona ragmen kin ofke duymayim diye dua ederim ama gordugum muamele de bu. Senin eşin en azindan anlamiş benimki anlamaz anlasa da asla tavir alamaz annesi ona küser diye ödü patliyor yüzüne karsi kufür yese canim anam der o derece

İlk başlarda eşimde küser annem die onun siyah dediğine yok o beyaz diyemezdi. Ama bu zor zamanımızda yanımızda olmadılar herzamn ki gibi abisinin yanında kaldılar onun eşine yardımcı oluyorlar. eşimde kırıldı.

Allah islah etsin ne diyelim bebegimizi strese sokmayalim bunlar yuzunden

Benim kontrol dündü 1 ay sonra gel dedi ah ya nasıl geçecek

Ben gercekten bu konulari asla anlamiyorum Allah da anlamami saglamasin insallah. Senin oglun-kizin sevmis evlenmis, birbirlerine iyi bakiyorlar, ee sana bi terbiyesizlik yapan da yok, eeee kaynanalar daha ne istersiniz.. valla anlamiyorum.. Allah yardimciniz olsun arkadasim, bunlara uzulup sakin kendinizi bebeginizi yipratmayin, kimseye uzulup yapmayin.. suanda ilk onceligimiz karnimizdakiler.. baska bisi onemli degil..

Aynen öle canım valla geçen gün şekerim 50 ye düşünce anladım bebeğime kendim zarar verıom kimsenin ruhu duymuyor. Birini kaybettim kimin umurunda oldu ki

arkadaşım üzülme malesef bir çok insan benzer şeyler yaşıyor. Ben malesef o kadar şeyler yaşadım ki en basiti kızım olacağını duyduğunda ölüm haberi almış gibi çığlık attı bir daha ne aradı ne sordu nede bebeğim doğduğunda gelip gördüler. Ve bana bunu yaşatan kaynanam geçen yıl gözümün içine baka baka can çekişerek öldü. Kanserdi biz ziyarete gitmiştik ve malesef uçak biletini ben kasının öleceği zamana almışım Allah bana gösterdi. Ama üzgünüm keşke bunlar yaşanmasaydı onun için ölümlü dünya çok takılmadan kalp kırmamak gerekiyor. yani bizlerinde çok kafaya takmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…