Ahh kiyamam annenin basina gelen sey gercekten zor, insan surekli ya gec kalsaydim diye dusunur durur.. ama hakli yiyecek ekmegi varsa gelecek dunyaya.. sagol canim soylediklerin icin umarim sen de icine sinen ve senin konunda bilgili bir doktor bulursun en kisa zamanda, dua ediyorum sanaBu düşüncelerden ne zaman kurtulucz valla bende düşünüyorum. Benimde 3 hafta vsr kontrole doktor ariyorum bi yandan . Bir yandan 3 hafta içinde birşey olmaz ins saglikla ilerler diyorum .. iyi düşünelim iyi olsun gobekle alakasi olacagini sanmam ama iyilik yada kötülüğünün oyle olsa Allah korusun bebeğini kaybedip ustunden 2 3 hafta geçip anlamayanlar hemen anlamalari lazimdi . Yuzde yüz odem ile ilgili . Sen saglikli beslen yuruyus yap baya fark olur ama sagliksiz beslenip surekli yiyip siskinlik yapan seyler yiyip yuruyus yapmazsan bi o kadar fazla şişersin ama cocuk duzgun kilo alip beslenemez zararli yedigin için yani o zamanda gobegim cok sisti demekki cocuk cok iyi baya kilolu olucak diye duusnmemiz gerekirdi . Hhic oyle seyleri takma kafana Allah a dua et icini ferah tut . Biz ne dersek ne dusunursek ne yaparsak yapalim yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar.. annem bana bugun birsey anlatti sana onu anlatayim . Annem doguma yakin hastaneye gidecekmis kontrole bana hamileyken sonra 8 aylikken içinde bir ses surekli hastaneye git kontrole git erken git diye Surekli ona icinden bi ses oyle hissettirmis . Annemde dayanammis 8 aylik kontrolw gitmiş. O gun doktor bakmış nasilsa annem nefesini tutunca ben nefes alıyormuşum. Ben nefes alamazken de annem nefes alabiliyomus . Yanı annem nefes alincz ben alamiyomusum oyle bi duurum gelismis ben bogulmak uzereymisim o gun annem hastanede olmasa ölecekmişim ama Allah in isi yasayacak gunu m yazilmis ya annem o an oradaymis iste . Hemen ameliyata almislar annemi 3 bckta oglen . 4 de ben dogmusum 8 aylik saglikla.. Allah onlarin yaşayacağı varsa her yolu ona gore acar ve ayarlar eminim ki
Canım bundan 1 yıl önce bebeğimi kürtaj oldum. Ki öğrendiğimde kaynanamla paylaştık ama hayırlı olsun dememişti.ki hamileyken gidiş dönüş ucak bileti almıstık aksi gibi onlar gelmeden kürtaj oldum onların bileti de kürtajdan 1 hafta sonraya denk geldi. Neyse aldık geldik babası arabadan iner inmez geçmiş olsun kızım üzülme bidaha olur dedi kaynanam hayırlı olsun demediği gibi geçmiş olsun da demedi. Neyse dedim 1 hafta olmus kürtaj olalı ve kaynanama birşey yaptırmadım hep kendim yaptım eşimde okula gidiyordu. Herşeyi tek yapıyordum kafam dagılıyordu. Bi akşam kavga çıkardı bende eşime dedim yarın biletimi al ben köye annemlere gidicem. Eşimden önce bana ne dese beğenirsin sen gidersen bizde gideriz ne işimiz var senin evinde evin başına yıkılsın dedi. Hiçbirşey demedim eşimde demedi sadece eşime döndüm benim annemden tut 2 yaşındaki yeğenime kadar ağzını açıp bişey derler mi dedim. Eşimde annesine sadece anne özür dile diyebildi ki kaynanam dilemedi. Ona rağmen bilet günlerine Bi hafta vardı hiç sesimi cıkarmadan yemeklerini yaptım koydum kaldırdım yıkadım temizledim. Ve eşime hiç demedim konuşmayacaksın die. Aradı konustu aratatilde ben köye annemlere gittim o annesgile gitti. Ben konusmadım taaki bu yaz abisinin nikahına kadar neyse dedim konustum ettim. Ama İstanbula geldik bu sefer de etti edeceğini diğer gelini seçti. Bu sefer eşim tepkisini koydu aramaz annesi arasa da 2 dk konuşur ki annesi de 15 günden Bi aramaya başladı. Kusura bakmayın bu kız devamlı kaynanayı konusuyor diyen olur belki ama nişanımın ertesi gün abisi yüzünden ilk evlendiğimde 2 haftalık gelinken annesi yüzünden boşanıyorduk. Annesi herşeyi ederdi bana eşim annesine Bi kelime diyemedi. İçim dolu o yüzden buraya yazmak istedim..Mascara sabah gozumu actim kaynanamin bebek icin hayirli olsun demedigi geldi aklima sinirlerim bozuldu neyse dedim bebegi strese sokmiyim kk ya bakayim senin msj i gordum gercekten Allah sorsun hesabini hamile kadinlari boyle uzuyorlar. Ama benim daha da gicik oldugum sey şu eşim hergun benim yanimda annesini arayip dakikalarca kahkahalarla konusuyor annesidir konussun ama insan biraz belli eder kirginligini ki cok kirgin normalde .sizin eşler de boyle mi kirilsalar bile bisey yokmus gibi mi konusuyolar?
Erkekler bizim gibi değiller ki kırılırlar 2 dk sonra unuturlarMascara sabah gozumu actim kaynanamin bebek icin hayirli olsun demedigi geldi aklima sinirlerim bozuldu neyse dedim bebegi strese sokmiyim kk ya bakayim senin msj i gordum gercekten Allah sorsun hesabini hamile kadinlari boyle uzuyorlar. Ama benim daha da gicik oldugum sey şu eşim hergun benim yanimda annesini arayip dakikalarca kahkahalarla konusuyor annesidir konussun ama insan biraz belli eder kirginligini ki cok kirgin normalde .sizin eşler de boyle mi kirilsalar bile bisey yokmus gibi mi konusuyolar?
Senin kv de de fenaymiş hayirli olsun gecmis olsun demek bu kadar mi zor bu neyin kini yani. İnan ailem icin dua ederken onlar icin de ederim hala ki bana neler neler yaptilar anlatmaya baslasam burda oraya yol olurCanım bundan 1 yıl önce bebeğimi kürtaj oldum. Ki öğrendiğimde kaynanamla paylaştık ama hayırlı olsun dememişti.ki hamileyken gidiş dönüş ucak bileti almıstık aksi gibi onlar gelmeden kürtaj oldum onların bileti de kürtajdan 1 hafta sonraya denk geldi. Neyse aldık geldik babası arabadan iner inmez geçmiş olsun kızım üzülme bidaha olur dedi kaynanam hayırlı olsun demediği gibi geçmiş olsun da demedi. Neyse dedim 1 hafta olmus kürtaj olalı ve kaynanama birşey yaptırmadım hep kendim yaptım eşimde okula gidiyordu. Herşeyi tek yapıyordum kafam dagılıyordu. Bi akşam kavga çıkardı bende eşime dedim yarın biletimi al ben köye annemlere gidicem. Eşimden önce bana ne dese beğenirsin sen gidersen bizde gideriz ne işimiz var senin evinde evin başına yıkılsın dedi. Hiçbirşey demedim eşimde demedi sadece eşime döndüm benim annemden tut 2 yaşındaki yeğenime kadar ağzını açıp bişey derler mi dedim. Eşimde annesine sadece anne özür dile diyebildi ki kaynanam dilemedi. Ona rağmen bilet günlerine Bi hafta vardı hiç sesimi cıkarmadan yemeklerini yaptım koydum kaldırdım yıkadım temizledim. Ve eşime hiç demedim konuşmayacaksın die. Aradı konustu aratatilde ben köye annemlere gittim o annesgile gitti. Ben konusmadım taaki bu yaz abisinin nikahına kadar neyse dedim konustum ettim. Ama İstanbula geldik bu sefer de etti edeceğini diğer gelini seçti. Bu sefer eşim tepkisini koydu aramaz annesi arasa da 2 dk konuşur ki annesi de 15 günden Bi aramaya başladı. Kusura bakmayın bu kız devamlı kaynanayı konusuyor diyen olur belki ama nişanımın ertesi gün abisi yüzünden ilk evlendiğimde 2 haftalık gelinken annesi yüzünden boşanıyorduk. Annesi herşeyi ederdi bana eşim annesine Bi kelime diyemedi. İçim dolu o yüzden buraya yazmak istedim..
Evet böylesi işlerine geliyorErkekler bizim gibi değiller ki kırılırlar 2 dk sonra unuturlar
İlk başlarda eşimde küser annem die onun siyah dediğine yok o beyaz diyemezdi. Ama bu zor zamanımızda yanımızda olmadılar herzamn ki gibi abisinin yanında kaldılar onun eşine yardımcı oluyorlar. eşimde kırıldı.Senin kv de de fenaymiş hayirli olsun gecmis olsun demek bu kadar mi zor bu neyin kini yani. İnan ailem icin dua ederken onlar icin de ederim hala ki bana neler neler yaptilar anlatmaya baslasam burda oraya yol olurona ragmen kin ofke duymayim diye dua ederim ama gordugum muamele de bu. Senin eşin en azindan anlamiş benimki anlamaz anlasa da asla tavir alamaz annesi ona küser diye ödü patliyor yüzüne karsi kufür yese canim anam der o derece
Allah islah etsin ne diyelim bebegimizi strese sokmayalim bunlar yuzundenİlk başlarda eşimde küser annem die onun siyah dediğine yok o beyaz diyemezdi. Ama bu zor zamanımızda yanımızda olmadılar herzamn ki gibi abisinin yanında kaldılar onun eşine yardımcı oluyorlar. eşimde kırıldı.
Fiyatıda iyiymiş bakayım ben bunachicco lite way Travel bebek arabası alırdım şimdiki aklım olsa
Öyle dedik canım yapacak bşy yok. Herkes ektiğini biçer. Şuan konusmuoz kafamız rahat başka şehirde bile olsa huzur bozmada üstlerine yok. Bebeğimi yeterince üzdüm ama kimse için değmiyor yaniAllah islah etsin ne diyelim bebegimizi strese sokmayalim bunlar yuzunden
Benimki de baska sehirde ama hiçkirsa bile biliyorum esim saatlerce konusuyor cunkuÖyle dedik canım yapacak bşy yok. Herkes ektiğini biçer. Şuan konusmuoz kafamız rahat başka şehirde bile olsa huzur bozmada üstlerine yok. Bebeğimi yeterince üzdüm ama kimse için değmiyor yani
GünaydınFiyatıda iyiymiş bakayım ben buna
Benim kontrol dündü 1 ay sonra gel dedi ah ya nasıl geçecekYok burda maalesef eşim baktı öyle aşırı canım çekmiyor elmaya duskunlugum hala ateş basmalarim devam ediyor canım kola istiyor ferahlayayim diye eve sokmuyorum hamilelikten beri içmedim bugun dolabı bir açtım koladöktük lavobaya çünkü dursa icicem cuma bende gidicem 15 haftalık olacak bakalım doktor ne diyecek normalde 17.haftada ama dayanamiycam
Ben gercekten bu konulari asla anlamiyorum Allah da anlamami saglamasin insallah. Senin oglun-kizin sevmis evlenmis, birbirlerine iyi bakiyorlar, ee sana bi terbiyesizlik yapan da yok, eeee kaynanalar daha ne istersiniz.. valla anlamiyorum.. Allah yardimciniz olsun arkadasim, bunlara uzulup sakin kendinizi bebeginizi yipratmayin, kimseye uzulup yapmayin.. suanda ilk onceligimiz karnimizdakiler.. baska bisi onemli degil..Canım bundan 1 yıl önce bebeğimi kürtaj oldum. Ki öğrendiğimde kaynanamla paylaştık ama hayırlı olsun dememişti.ki hamileyken gidiş dönüş ucak bileti almıstık aksi gibi onlar gelmeden kürtaj oldum onların bileti de kürtajdan 1 hafta sonraya denk geldi. Neyse aldık geldik babası arabadan iner inmez geçmiş olsun kızım üzülme bidaha olur dedi kaynanam hayırlı olsun demediği gibi geçmiş olsun da demedi. Neyse dedim 1 hafta olmus kürtaj olalı ve kaynanama birşey yaptırmadım hep kendim yaptım eşimde okula gidiyordu. Herşeyi tek yapıyordum kafam dagılıyordu. Bi akşam kavga çıkardı bende eşime dedim yarın biletimi al ben köye annemlere gidicem. Eşimden önce bana ne dese beğenirsin sen gidersen bizde gideriz ne işimiz var senin evinde evin başına yıkılsın dedi. Hiçbirşey demedim eşimde demedi sadece eşime döndüm benim annemden tut 2 yaşındaki yeğenime kadar ağzını açıp bişey derler mi dedim. Eşimde annesine sadece anne özür dile diyebildi ki kaynanam dilemedi. Ona rağmen bilet günlerine Bi hafta vardı hiç sesimi cıkarmadan yemeklerini yaptım koydum kaldırdım yıkadım temizledim. Ve eşime hiç demedim konuşmayacaksın die. Aradı konustu aratatilde ben köye annemlere gittim o annesgile gitti. Ben konusmadım taaki bu yaz abisinin nikahına kadar neyse dedim konustum ettim. Ama İstanbula geldik bu sefer de etti edeceğini diğer gelini seçti. Bu sefer eşim tepkisini koydu aramaz annesi arasa da 2 dk konuşur ki annesi de 15 günden Bi aramaya başladı. Kusura bakmayın bu kız devamlı kaynanayı konusuyor diyen olur belki ama nişanımın ertesi gün abisi yüzünden ilk evlendiğimde 2 haftalık gelinken annesi yüzünden boşanıyorduk. Annesi herşeyi ederdi bana eşim annesine Bi kelime diyemedi. İçim dolu o yüzden buraya yazmak istedim..
Aynen öle canım valla geçen gün şekerim 50 ye düşünce anladım bebeğime kendim zarar verıom kimsenin ruhu duymuyor. Birini kaybettim kimin umurunda oldu kiBen gercekten bu konulari asla anlamiyorum Allah da anlamami saglamasin insallah. Senin oglun-kizin sevmis evlenmis, birbirlerine iyi bakiyorlar, ee sana bi terbiyesizlik yapan da yok, eeee kaynanalar daha ne istersiniz.. valla anlamiyorum.. Allah yardimciniz olsun arkadasim, bunlara uzulup sakin kendinizi bebeginizi yipratmayin, kimseye uzulup yapmayin.. suanda ilk onceligimiz karnimizdakiler.. baska bisi onemli degil..
Canım bundan 1 yıl önce bebeğimi kürtaj oldum. Ki öğrendiğimde kaynanamla paylaştık ama hayırlı olsun dememişti.ki hamileyken gidiş dönüş ucak bileti almıstık aksi gibi onlar gelmeden kürtaj oldum onların bileti de kürtajdan 1 hafta sonraya denk geldi. Neyse aldık geldik babası arabadan iner inmez geçmiş olsun kızım üzülme bidaha olur dedi kaynanam hayırlı olsun demediği gibi geçmiş olsun da demedi. Neyse dedim 1 hafta olmus kürtaj olalı ve kaynanama birşey yaptırmadım hep kendim yaptım eşimde okula gidiyordu. Herşeyi tek yapıyordum kafam dagılıyordu. Bi akşam kavga çıkardı bende eşime dedim yarın biletimi al ben köye annemlere gidicem. Eşimden önce bana ne dese beğenirsin sen gidersen bizde gideriz ne işimiz var senin evinde evin başına yıkılsın dedi. Hiçbirşey demedim eşimde demedi sadece eşime döndüm benim annemden tut 2 yaşındaki yeğenime kadar ağzını açıp bişey derler mi dedim. Eşimde annesine sadece anne özür dile diyebildi ki kaynanam dilemedi. Ona rağmen bilet günlerine Bi hafta vardı hiç sesimi cıkarmadan yemeklerini yaptım koydum kaldırdım yıkadım temizledim. Ve eşime hiç demedim konuşmayacaksın die. Aradı konustu aratatilde ben köye annemlere gittim o annesgile gitti. Ben konusmadım taaki bu yaz abisinin nikahına kadar neyse dedim konustum ettim. Ama İstanbula geldik bu sefer de etti edeceğini diğer gelini seçti. Bu sefer eşim tepkisini koydu aramaz annesi arasa da 2 dk konuşur ki annesi de 15 günden Bi aramaya başladı. Kusura bakmayın bu kız devamlı kaynanayı konusuyor diyen olur belki ama nişanımın ertesi gün abisi yüzünden ilk evlendiğimde 2 haftalık gelinken annesi yüzünden boşanıyorduk. Annesi herşeyi ederdi bana eşim annesine Bi kelime diyemedi. İçim dolu o yüzden buraya yazmak istedim..