2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ödemek yapmıştır vücudun benim yaptı sonradan indi şimdi daha iyiyim iç karnın dardır belki kiminin hiç belli olmuyor kiminin hemen çıkıyor göbüşü

Başdaki şişlik ödem olabiliyr tatlm. Ben ilk 3 ay 10 kilo aldm. Son bir ayda hiç kilo almadm. Bulantı ilaçlarında da hormonlar olduğundan şişiriyordu.vüct alışıyor hamileliğe artk
Bence ilaç ve yürüyüş etkili olmuştur, ben de geçen hafta ne oluyor yaa karnım küçüldü benim hayırdır diyerek gezdim, birkaç gündür yine aynı duruma geldi
Ya acikcasi ben de oyle olabilir gibi dusundum ama iste yine de ruzgardan nem kapar oldum bu surecte.. bebegi hissetsek biraz daha rahatlicam daha kontrolume de 2 hafta var, insanin akli kaliyor

Canım ödemek yapmıştır vücudun benim yaptı sonradan indi şimdi daha iyiyim iç karnın dardır belki kiminin hiç belli olmuyor kiminin hemen çıkıyor göbüşü
Yaa odem olabilir bide gercekten hic hareketim yoktu ilk 3 ay zaten kanama lekelenme vardi evden disari hic cikmadim, son 1 haftadir artik biraz yuruyus yapayim dedim bi de ilacin da sisirdigini okumustum belki onun da etkisi olabilir diye dusundum ama yine de insan napacagini sasiriyor bu surecte yeni bisiyle karsilastiginda, acaba yasayan var mi diye sormak istiyo

Vücut olarak çok değişiyosun anne olmak çok zor ama evladlarimiz icin değer kucağımıza aldığımız an hrrsey unutuluyor bir bakiyorsun okula başlamış evlenmiş ayy dertlendim şuan

Enseleri kalın olur derler erkeğin. Doktr bi arkadaş demişdi. Hatta hamile olduğumu söylediğimde drek bana ensesi kaç çıktı diye sordu
Kızımın 1 çıkmıştı şimdki gebeliğimde doktor erkeğe benzetti ense kalınlığı 1.2

Vücut olarak çok değişiyosun anne olmak çok zor ama evladlarimiz icin değer kucağımıza aldığımız an hrrsey unutuluyor bir bakiyorsun okula başlamış evlenmiş ayy dertlendim şuan
Onlar iyi olsun da ben gercekten raziyim vucudumun degismesine falan :) ayy ben suan en fazla dogurdugumu hayal edebiliyorum ilerisi henuz yok ben de.. dur hele daha cok vaar

Ben kullanıyorum çok rahat hele yeni doğan puseti olmazsa olmaz

geçen konuşmuştuk benim de ense ve burun değeri normal ama ikili teste yüksek risk çıktı (1:159) prof perinatalog incelemelerinde herşey normal çıkınca kanama alanından dolayı kandaki riskin yüksek çıkmış olabilir dedi. Doktorun bu yorumu üzerine bi sorayım dedim.

Evet benimde bikac gun dikkat edince ustunede yuruyus yapinca daha inik oluyor o ödemle siskinlikle ilgili bebekle degil . Bende cok yiyince asiri sisiyor az.yiyince normsl aclik tokluk zamani hamile olmayinca bile degisiyor o yüzden birsey olmaz bebisdsn dolayi dsgil hic endişelenme. Banada doktorlar spor yapmaya devam et yuru hareketsiz kalma kilo alma diyolsr yuruyuse ozen goster cidden cok faydali

Ya acikcasi ben de oyle olabilir gibi dusundum ama iste yine de ruzgardan nem kapar oldum bu surecte.. bebegi hissetsek biraz daha rahatlicam daha kontrolume de 2 hafta var, insanin akli kaliyor
Bu düşüncelerden ne zaman kurtulucz valla bende düşünüyorum. Benimde 3 hafta vsr kontrole doktor ariyorum bi yandan . Bir yandan 3 hafta içinde birşey olmaz ins saglikla ilerler diyorum .. iyi düşünelim iyi olsun gobekle alakasi olacagini sanmam ama iyilik yada kötülüğünün oyle olsa Allah korusun bebeğini kaybedip ustunden 2 3 hafta geçip anlamayanlar hemen anlamalari lazimdi . Yuzde yüz odem ile ilgili . Sen saglikli beslen yuruyus yap baya fark olur ama sagliksiz beslenip surekli yiyip siskinlik yapan seyler yiyip yuruyus yapmazsan bi o kadar fazla şişersin ama cocuk duzgun kilo alip beslenemez zararli yedigin için yani o zamanda gobegim cok sisti demekki cocuk cok iyi baya kilolu olucak diye duusnmemiz gerekirdi . Hhic oyle seyleri takma kafana Allah a dua et icini ferah tut . Biz ne dersek ne dusunursek ne yaparsak yapalim yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar.. annem bana bugun birsey anlatti sana onu anlatayim . Annem doguma yakin hastaneye gidecekmis kontrole bana hamileyken sonra 8 aylikken içinde bir ses surekli hastaneye git kontrole git erken git diye Surekli ona icinden bi ses oyle hissettirmis . Annemde dayanammis 8 aylik kontrolw gitmiş. O gun doktor bakmış nasilsa annem nefesini tutunca ben nefes alıyormuşum. Ben nefes alamazken de annem nefes alabiliyomus . Yanı annem nefes alincz ben alamiyomusum oyle bi duurum gelismis ben bogulmak uzereymisim o gun annem hastanede olmasa ölecekmişim ama Allah in isi yasayacak gunu m yazilmis ya annem o an oradaymis iste . Hemen ameliyata almislar annemi 3 bckta oglen . 4 de ben dogmusum 8 aylik saglikla.. Allah onlarin yaşayacağı varsa her yolu ona gore acar ve ayarlar eminim ki

Kızlar nasılsınz cok sohbete dahil olamıyorm girip okuyup çıkyorm İnşaAllahh sağlıkla bebişlermzi kucgmza alacgmz o günüde Buraya yazmak nasip olr. Herşeyi Doyasıya yaşayalm hamileliğin son zerresine kadr güzel yaşayalm ki sonra pişman olmayalım ne kadr sinirlerim tavan olsada eşimn her yaptgu gözüme batıyor kızlar sanki sürekli hatalı şeyler yapıyor gibi hep tartlyorz bana bi hediye almadı gebeliğimi öğrendgmden bu yana sen hisszsn diyorm diyor korkyorm iki sefer düşük yaptgm için adam korkyormş hayla ben böyle olmadım sen kendine nie gelmiyorsun diyorm işte kavga ettik uyudu

Yaa doktorum da bana dikkat et daha gencsin kendini sakin birakma dedi, inan kilo amak vermek suanda hic umursamiyorum, 16 haftalik olmusuz tam 4 kilo aldim bu surecte ama gobegim bi anda degisince, gercekten gecen son bir haftayla karsilastirdigimda dun gece baya fark vardi, insan bi noluyo diyo.. ben normalde pozitif bi insanim ama iste bazen yapamayabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…