- 24 Şubat 2020
- 1.322
- 1.480
Ahh kiyamam annenin basina gelen sey gercekten zor, insan surekli ya gec kalsaydim diye dusunur durur.. ama hakli yiyecek ekmegi varsa gelecek dunyaya.. sagol canim soylediklerin icin umarim sen de icine sinen ve senin konunda bilgili bir doktor bulursun en kisa zamanda, dua ediyorum sanaBu düşüncelerden ne zaman kurtulucz valla bende düşünüyorum. Benimde 3 hafta vsr kontrole doktor ariyorum bi yandan . Bir yandan 3 hafta içinde birşey olmaz ins saglikla ilerler diyorum .. iyi düşünelim iyi olsun gobekle alakasi olacagini sanmam ama iyilik yada kötülüğünün oyle olsa Allah korusun bebeğini kaybedip ustunden 2 3 hafta geçip anlamayanlar hemen anlamalari lazimdi . Yuzde yüz odem ile ilgili . Sen saglikli beslen yuruyus yap baya fark olur ama sagliksiz beslenip surekli yiyip siskinlik yapan seyler yiyip yuruyus yapmazsan bi o kadar fazla şişersin ama cocuk duzgun kilo alip beslenemez zararli yedigin için yani o zamanda gobegim cok sisti demekki cocuk cok iyi baya kilolu olucak diye duusnmemiz gerekirdi . Hhic oyle seyleri takma kafana Allah a dua et icini ferah tut . Biz ne dersek ne dusunursek ne yaparsak yapalim yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar.. annem bana bugun birsey anlatti sana onu anlatayim . Annem doguma yakin hastaneye gidecekmis kontrole bana hamileyken sonra 8 aylikken içinde bir ses surekli hastaneye git kontrole git erken git diye Surekli ona icinden bi ses oyle hissettirmis . Annemde dayanammis 8 aylik kontrolw gitmiş. O gun doktor bakmış nasilsa annem nefesini tutunca ben nefes alıyormuşum. Ben nefes alamazken de annem nefes alabiliyomus . Yanı annem nefes alincz ben alamiyomusum oyle bi duurum gelismis ben bogulmak uzereymisim o gun annem hastanede olmasa ölecekmişim ama Allah in isi yasayacak gunu m yazilmis ya annem o an oradaymis iste . Hemen ameliyata almislar annemi 3 bckta oglen . 4 de ben dogmusum 8 aylik saglikla.. Allah onlarin yaşayacağı varsa her yolu ona gore acar ve ayarlar eminim ki