2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu çok riskli bir konu. Kimsenin şöyle yap diyeceğini sanmıyorum. Bu heyet raporu için nereye gitmen gerekiyor. Yada olmadı yarın bi özelden randevu al git

4 lukde 4 cc 6 likda 6 cc oluyor toplam 8 mi yapman gerekiyor 6 likdan bir tane yap ikinci 6 ligida biraz boşalt 2 cc kalacak şekilde göz kararı hesapla onuda öyle yaparsan toplam 8 olur işte bir iki cc fazla yapmış olman çok önemli değil zaten .

Olablr yani ikinciyi yarıya kadar yap diyosunuz mantikli aynen toplam 8 cc olmali

Canım bu çok riskli bir konu. Kimsenin şöyle yap diyeceğini sanmıyorum. Bu heyet raporu için nereye gitmen gerekiyor. Yada olmadı yarın bi özelden randevu al git
Kendi hastanemdeki rapor hemsiresi heyet rsporu düzeltebiliyor yarin 9 ile 11 arasi oradaymış 08 hicbiyerde olmadigi icin 04 den sabah aksam 2 kez diye yazdircam rapora yarın sorucam telde olmazsa gidicem oyle yani cnm

Evt 8/6 olması miktarını degistiriyor hatta iki kere iğne yapmak zor geliyorsa boş bı iğne alın onun içine boşaltın tek seferde olur ucunu o iğnenin içi gibi küçük uçlardan takarsiniz
Isin icine etmek istemiorum ya dökülürse hava alirsa filan bende bilmiyorum sadece bikac gun icin boyl risk alamayablrm

Kız 4 saat çok uzun ama ya :)
En yakın hastane 2.5 saat suruyor oraya gidiyodum ama hastanede muhatap bulamiyorsunuz test sonucunu bile ogrenemiyosunuz. Ondan sonra en yakın yer 4 saat sürüyor. Zaten hastaneye gitmek icin sabah 6.40 feribotuna binmemiz gerekiyor ada yaşamının zorlukları

Bilmiyorum tek kullanımlık değil mi o iğneler.
Yok insulin iğneleri oluyor ince o tarz enjektore bosaltilabilir. Kan sulandiricinin enjektorune aktarma yapamassiniz
Bende onuda dusunuyorum valla bilemedim simdi yarısını yapıp birakinca icinde az kalacak oyle havayla temas edermiki
Mesela 6 cc 3 CC yapiyomus gibi lavobaya akit icinde 3 CC kalcak onuda kendine yapınca enjektorde bişey kalmıyor zaten yarısını saklayın demiyorum

4 saat baya cokmus ama degiyorsa memnunssn senin tercihin tabiki cnm

Ama elimde igne az ve zaten sor bulunuyor alana kadar yeni hyeet raporu çıkarana kadar idare etmem lazim lavaboya akitmam zor bu durumda

Siz bilirsiniz bı kaç gün yapacaksanız zaten doktorda olur dediyse sıkıntı olmaz fazla yapmanız. Bu arada ben hemsireyim oyuzden biliyorum bunlari
Hmm peki yarısını icinde bekletsem lavaboya akitmak yerine oylede olurmu ?? Tesekkur ederim yardımınız icin mantikli geldi aslında

Ama elimde igne az ve zaten sor bulunuyor alana kadar yeni hyeet raporu çıkarana kadar idare etmem lazim lavaboya akitmam zor bu durumda
Dozunu fazla yapmak istemiyorum dedinizya ondan fazla kısmı akitin dedim ama riske atmak istemiyosaniz bosverin söylediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…