Canım bu çok riskli bir konu. Kimsenin şöyle yap diyeceğini sanmıyorum. Bu heyet raporu için nereye gitmen gerekiyor. Yada olmadı yarın bi özelden randevu al gitKızlar ya igneler bulunamiyor . Heyet raporu degistirmeden vermiyolar zaten 08 bulamadigim icin 04 u sabah aksam gunde iki kez kullanmam lazimmis suan elimde 06 var 4 5 kutu . Doktor elindeki bitene kadar hem corasprin hemde sabah aksam 06 yi kullan dedi . Korktum ya agzimdan burnumdan kan gelir cok gelirse iki tsne 06 kullanincs . Sonucta iki tsne 04 mg bir tsne 08 etkisi yaptigina gore iki tane 06 da 12 mg yapmazmi karisik oldu ama ya asiri kanim sulanirsa doktor telefonu acmiyor yazdim cevap vermiyor m kendi doktorumada sormayi unuttum o konuyu . Napicam sasirdim 06 ile bugune kadar bisey olmadi yeni dozu alana kadar devammi etsem acaba bu seferde devam edersem ya bisey olurss valla sasirdim ben
4 lukde 4 cc 6 likda 6 cc oluyor toplam 8 mi yapman gerekiyor 6 likdan bir tane yap ikinci 6 ligida biraz boşalt 2 cc kalacak şekilde göz kararı hesapla onuda öyle yaparsan toplam 8 olur işte bir iki cc fazla yapmış olman çok önemli değil zaten .Kızlar ya igneler bulunamiyor . Heyet raporu degistirmeden vermiyolar zaten 08 bulamadigim icin 04 u sabah aksam gunde iki kez kullanmam lazimmis suan elimde 06 var 4 5 kutu . Doktor elindeki bitene kadar hem corasprin hemde sabah aksam 06 yi kullan dedi . Korktum ya agzimdan burnumdan kan gelir cok gelirse iki tsne 06 kullanincs . Sonucta iki tsne 04 mg bir tsne 08 etkisi yaptigina gore iki tane 06 da 12 mg yapmazmi karisik oldu ama ya asiri kanim sulanirsa doktor telefonu acmiyor yazdim cevap vermiyor m kendi doktorumada sormayi unuttum o konuyu . Napicam sasirdim 06 ile bugune kadar bisey olmadi yeni dozu alana kadar devammi etsem acaba bu seferde devam edersem ya bisey olurss valla sasirdim ben
Olablr yani ikinciyi yarıya kadar yap diyosunuz mantikli aynen toplam 8 cc olmali4 lukde 4 cc 6 likda 6 cc oluyor toplam 8 mi yapman gerekiyor 6 likdan bir tane yap ikinci 6 ligida biraz boşalt 2 cc kalacak şekilde göz kararı hesapla onuda öyle yaparsan toplam 8 olur işte bir iki cc fazla yapmış olman çok önemli değil zaten .
Havayla temas edinde bozulmaz mıOlablr yani ikinciyi yarıya kadar yap diyosunuz mantikli aynen toplam 8 cc olmali
Kendi hastanemdeki rapor hemsiresi heyet rsporu düzeltebiliyor yarin 9 ile 11 arasi oradaymış 08 hicbiyerde olmadigi icin 04 den sabah aksam 2 kez diye yazdircam rapora yarın sorucam telde olmazsa gidicem oyle yani cnmCanım bu çok riskli bir konu. Kimsenin şöyle yap diyeceğini sanmıyorum. Bu heyet raporu için nereye gitmen gerekiyor. Yada olmadı yarın bi özelden randevu al git
Evt 8/6 olması miktarını degistiriyor hatta iki kere iğne yapmak zor geliyorsa boş bı iğne alın onun içine boşaltın tek seferde olur ucunu o iğnenin içi gibi küçük uçlardan takarsinizOlablr yani ikinciyi yarıya kadar yap diyosunuz mantikli aynen toplam 8 cc olmali
Bende onuda dusunuyorum valla bilemedim simdi yarısını yapıp birakinca icinde az kalacak oyle havayla temas edermikiHavayla temas edinde bozulmaz mı
Enjektore dikkatli bakarsanız içinde bı miktar hava vardırHavayla temas edinde bozulmaz mı
Isin icine etmek istemiorum ya dökülürse hava alirsa filan bende bilmiyorum sadece bikac gun icin boyl risk alamayablrmEvt 8/6 olması miktarını degistiriyor hatta iki kere iğne yapmak zor geliyorsa boş bı iğne alın onun içine boşaltın tek seferde olur ucunu o iğnenin içi gibi küçük uçlardan takarsiniz
En yakın hastane 2.5 saat suruyorKız 4 saat çok uzun ama ya :)
İnşallah gönlümden geçen o rabbim hayırlısını versinBüyük ihtimal kızdır genelde kızlar geç öğreniliyor
Yok insulin iğneleri oluyor ince o tarz enjektore bosaltilabilir. Kan sulandiricinin enjektorune aktarma yapamassinizBilmiyorum tek kullanımlık değil mi o iğneler.
Mesela 6 cc 3 CC yapiyomus gibi lavobaya akit icinde 3 CC kalcak onuda kendine yapınca enjektorde bişey kalmıyor zaten yarısını saklayın demiyorumBende onuda dusunuyorum valla bilemedim simdi yarısını yapıp birakinca icinde az kalacak oyle havayla temas edermiki
Valla hiç bi bilgim yok hiçte görmedim o iğneleri. Cahilliğimi mazur görünEnjektore dikkatli bakarsanız içinde bı miktar hava vardır
4 saat baya cokmus ama degiyorsa memnunssn senin tercihin tabiki cnmBen doktora gitmek icin yaklaşık 4 saat yol gidiyorumbulunduğunuz yerde medical park varsa genelde doktorları iyi oluyor. Ben ankaradayken de bu hastaneye gidiyodum şimdi de tüm yolu goze alarak bursa medicalpark'a gidiyorum. Hastanede çok ilgileniyorlar. Sürekli memnun kaldınız mi diye soruyolar filan. Baska bi hastaneye gidiyodum ikili test sonucumu bile 2 hafta ugrasip öğrenememiştim.
Sabah medicalparkta idrar ve kan testi yaptirdim doktorumun asistani kendisi arayip sonucları soyledi. Velhasılı benim için doktor da hastane de çok onemli. Gerekirse son aylarda bursada ev tutup doguma kadar beklemeyi düşünüyorum.
Siz bilirsiniz bı kaç gün yapacaksanız zaten doktorda olur dediyse sıkıntı olmaz fazla yapmanız. Bu arada ben hemsireyim oyuzden biliyorum bunlariIsin icine etmek istemiorum ya dökülürse hava alirsa filan bende bilmiyorum sadece bikac gun icin boyl risk alamayablrm
Ama elimde igne az ve zaten sor bulunuyor alana kadar yeni hyeet raporu çıkarana kadar idare etmem lazim lavaboya akitmam zor bu durumdaYok insulin iğneleri oluyor ince o tarz enjektore bosaltilabilir. Kan sulandiricinin enjektorune aktarma yapamassiniz
Mesela 6 cc 3 CC yapiyomus gibi lavobaya akit icinde 3 CC kalcak onuda kendine yapınca enjektorde bişey kalmıyor zaten yarısını saklayın demiyorum
Hmm peki yarısını icinde bekletsem lavaboya akitmak yerine oylede olurmu ?? Tesekkur ederim yardımınız icin mantikli geldi aslındaSiz bilirsiniz bı kaç gün yapacaksanız zaten doktorda olur dediyse sıkıntı olmaz fazla yapmanız. Bu arada ben hemsireyim oyuzden biliyorum bunlari
Dozunu fazla yapmak istemiyorum dedinizya ondan fazla kısmı akitin dedim ama riske atmak istemiyosaniz bosverin söylediklerimiAma elimde igne az ve zaten sor bulunuyor alana kadar yeni hyeet raporu çıkarana kadar idare etmem lazim lavaboya akitmam zor bu durumda
İğneyi kendinize yaptıktan sonra bekletemezsiniz ucundan enfeksiyon kapabilirsiniz. Bide açıldıktan sonra kaç saat saklanabiliyor ona bakmak lazimHmm peki yarısını icinde bekletsem lavaboya akitmak yerine oylede olurmu ?? Tesekkur ederim yardımınız icin mantikli geldi aslında