2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi doktoru nerede bulacağınız hic belli olmuyor arkadaşlar size hem özel hemde devlet tecrubemi paylaşmak istiyorum. Ikimizde çalışıyoruz maddi acidan bir sıkıntımız yok şükür. tüp bebek için İstanbulda muayenesi 500tl olan bir doktora gittim. Istanbulun en meshur tup bebek hastanelerinden. Doktor dosyami aldı inceleyecegini söyledi zaten dosyanın içinde genetik testim, rahim filmim, birde hormon değerlerim vardi anca bu kadardı inceleyecegi şeyler bana transferden sonra 500tlnin üzerinde kan sulandirici ilac verdi bende pıhtılaşma yokki genetik testimde var dediğimde receteden igneleri sildi. Yani hic incelememis dosyayı. Yine transferden sonra hemşireler beni narkozlu zannedip yanımda doktor hanımda hic bisey demeden cikti hastaneden, hastaya ne diyeceğiz diye konuştuklarını duydum, neyse acil sezeryani cikti deriz dediler ve öyle dediler bana sonradan. Ve lekelenmelerim oldu kanamam oldu numarasını veren doktor hanıma 1 kez dahi ulaşamadım hastaneye acil notu bıraktığım halde. Ve transferden sonra bir diğer sokum bizi ozel bir odaya almadılar devletteki aciller gibi yatakların arasi perdeyle bölünmüş yataklarda yattım esimin oturacağı bir yer yoktu. İnsanları insan degil yürüyen dolar olarak gordukeri bir yerdi kısaca. Bu kötü ozel tecrübeden sonra suan kontrollerime devlette bir Doc Drla devam ediyorum zaten yaşadığımız yerde tek ozel hastane var ama artık özele güvenimiz kalmadı. her gittiğimde ultrason kağıdı da alıyorum en incesine kadar bilgilendiriliyorum. Hatta en son gittiğimde ultrason kağıdı bitmişti doktor baska yerden getirdi cihaza takti yinede verdi benim gerek yok dememe rağmen. Neyse cok uzun oldu kizlar yani demem o ki her özel doktoru iyi her devlet doktoru kotu değil...
Evet kesinlikle katiliyorum iyi doktor illa özelde diye bisey yok ozel ya da devlet önemli olan denk gelmek iste

Canım kullanman gereken ilacın görüntüsünü gönderebilir misin? Tanıdığımız var 2 farklı eczane. Akrabamız. Onlara sorayım istersen senin için. Özeldende atabilirsin istersen.
Bizimde tanidik var canim resmine gerek yok ben ismini soliyim sor yinede cok sagol oksopar 8000 mg

Üstdeki mesaj yanlışlkla oldu. Telefonum bozulduğundan ...Kız çocuğu bereket derlerdi🤩🤩 bizimkisi yiyici çıktı. Telim bozuldu. Süpürgem yandı. Nedir bu ya... masraf üzerine masraf... Ek dersimiz kesildi.. 🥳🥳 yavrucum göster kerametini

Kızlar merhaba sizlerdede kalp çarpıntısı oluyormu acaba
Kuzum bende o normalde de var ilaç kullanıyordum doktor 6. Aya kadar içme dedi kahve ve kafeinli her şeyi kes dedi dikkat et kendine tansiyonunu takip et

Telafi dönemi ek ders ödenmedi ya yazi gonderildi bununla ilgili simdi yuzyuze baslamadigimiz icin yine ek ders alamicaz gibi bir soylenti dönüyor
Hiç haberim yoktu bize haftaya yatacak dediler bilmiyorum ama belki sadece seminer döneminin ekdersidir.
Ben normal okula gidermiş gibi canlı derslere giriyorum.

Ben doktora gitmek icin yaklaşık 4 saat yol gidiyorum 🤣 bulunduğunuz yerde medical park varsa genelde doktorları iyi oluyor. Ben ankaradayken de bu hastaneye gidiyodum şimdi de tüm yolu goze alarak bursa medicalpark'a gidiyorum. Hastanede çok ilgileniyorlar. Sürekli memnun kaldınız mi diye soruyolar filan. Baska bi hastaneye gidiyodum ikili test sonucumu bile 2 hafta ugrasip öğrenememiştim.

Sabah medicalparkta idrar ve kan testi yaptirdim doktorumun asistani kendisi arayip sonucları soyledi. Velhasılı benim için doktor da hastane de çok onemli. Gerekirse son aylarda bursada ev tutup doguma kadar beklemeyi düşünüyorum.
Kız 4 saat çok uzun ama ya :)

Kızlar ya igneler bulunamiyor . Heyet raporu degistirmeden vermiyolar zaten 08 bulamadigim icin 04 u sabah aksam gunde iki kez kullanmam lazimmis suan elimde 06 var 4 5 kutu . Doktor elindeki bitene kadar hem corasprin hemde sabah aksam 06 yi kullan dedi . Korktum ya agzimdan burnumdan kan gelir cok gelirse iki tsne 06 kullanincs . Sonucta iki tsne 04 mg bir tsne 08 etkisi yaptigina gore iki tane 06 da 12 mg yapmazmi karisik oldu ama ya asiri kanim sulanirsa doktor telefonu acmiyor yazdim cevap vermiyor m kendi doktorumada sormayi unuttum o konuyu . Napicam sasirdim 06 ile bugune kadar bisey olmadi yeni dozu alana kadar devammi etsem acaba bu seferde devam edersem ya bisey olurss valla sasirdim ben

Büyük ihtimal kızdır genelde kızlar geç öğreniliyor
Bende cinsiyeti net 17.haftada ogrencem sanrm bugnku doktorda solemedi . Gerci ben bacak arasini gordum ucgen cikinti vardı ama bi yorum yapmasini bekledim merak ediyorum dedim merak etmeye devam dedi daha erken dedi . Ama kendi doktorum erkek gördüm dedi . Supheye dustum simdi yinede . 17.haftada randevum var o zmn net soler herhalde ya doktorum

X