2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorun dedikleri aklimdan çıkmıyor hamilelik senin icin agir bir yük cok zor .. cok riskli heran hersey olabilir sen saatli bombasin laflari surekli kulaklarımda.. özellikle logusalikta atabilirmis pıhtı. Ölmeden su çocuğu doğursaydım insallah

B Baharyagmuru35 oksapar 4000 bende kullanıyorum, doğuma kadar kullanmaya devam edicem.
Igneler tek kullanımlık oluyor. Eğer yarısını enjekte edip diğer yarısını ertesi gün enjekte ederseniz iğnenin ucunu 2 kez kullanmış olacaksınız ve bu da enfeksiyona neden olabilir. Riskli bir durum.
Yanlış hatırlamıyorsam tanıdık eczaciniz vardı ondan 4000 lik oksapar alın rapor çıkınca ödemesini yaparsin ya da ücret iadesi alırsın. Bana tanıdık eczaneler bu şekilde yardımcı oldular.
Ama sakin aynı enjektörü 2 kez kullanma. Bu konuda dikkatli ol.

Canım yediğin dokunmuştur sabah bende baharatlı kraker yedim şuan rennie attım ağzıma sağlıksız beslenmeyi kaldırmıyor bebişlerimiz merak etme
Evet sanırım ondan. Midelerimiz hassaslasti. Öncesinde olmayıp simdilerde olunca endiselendim. Dün bebegini aniden kaybedenleri okuyunca acaba öyle bi durum oldu da bulanti mi yapiyo diye.

Bendede bulanti 10 gun oldu toplam simdiye kadar kusma hic olmadi bugun ispanakli borek yedim yedikten 3 dk sonra asiri bi mids bulantisi hepsini çıkardım dokunmustur cnm
Demekki öyle oldu bende de kusma hic yoktu aynen bozduk mideyi yedigimizle galiba. Bnm sabah da vardi bulanti ama kusturcak gibi değildi belkide üşüttük üstüne geldi. Yinede korktum dün burda aniden bebegini kaybedenleri gördükce.

Benim de öyle oldu. 2 gün iyi gibiyim gündüz. Ama geceleri bi kusmak alıyor. Az önce baya kusdum. Kan gelecek şekilde. İnsan korkuyor. 20. Hafta inşallh tümden biter bu bulantılarda.
İnsallah biter Mide hassaslıgi ne zormus. Ben iki gündür uyanınca var mide bulantım sonra azalıyo aksam daha artiyo gibi ama kusturmuyodu. Öncesinde ztn hiç kusmamistim. Bulantı hapını kesince artti tabi. Biyandan da dün burda okuduklarımdan sonra pimpiriklendim bebege bisey olmus mudur diye

Bendede sabah az vardi o yedigimden sonra asiri bulanti oldu bence dokundu yediklerimiz .
Benimde bugun bsya moralim bozuk yeni gittigim doktordan memnun kalmadim cok övülen bilgili doktor olmasina rağmen alalecele bakto ve beni bsya korkuttu hamilelik sana agir yuk hersn basina hersey gelebilir saatli bombasin filan dedi . Pihtilssma sorubum var hersn pihti atabilirmiş daha önce atmisti ölümden döndüm yogun bakimda yattim .
Hamileliktedd daha tehkikeli oldugu icin tum doktorlsr en kotusuni soyluyor . Igne kullaniyorum dozunu arttirdi o ignelerde coroonalilara veriliyormus pihti coronada attirdigi icin engellemek için devlet toplamış igneleride bulamiyoruz hicbiyerde bulamazsak bana pihti atmasi demek baya stresli gun geçiriyorum zaten cnm

4000 lik 2 tane yazacaklar mecbur cunku bana yetmezmis 8000 lik lazim ama o da asla bulunamadigi icij gunde 4000 2 tane kullaninca 8000 lik etkiyle syni olacakmis aynen ins heyet raporunu degistirip recete yazdirip igneleri bulunca çözülecek sorunum

Bendede tansiyonum düşüklüğü var 8/5 geziyorum tansiyon düşüklüğü için ilaç varmı doktor takip edelim bakarız dedi tansiyonum zaten düşüktü ama elden ayaktan karşılıyorum bu sefer
Benim de tansiyonum seninki gibi . Ama doktor bu dönemde olabileceğini söyledi.

Bulursun elbet korkma tüm eczanelere depolara sordurt. Dr lar her zaman en kötü ihtimale alıştırır sıkma canını olacagı varsa olur. Elinden geleni yapıyorsun önlemini alıyorsun. Allaha bırak birseycik olmaz. Sevmediysen degis doktoru yine. Bende sevmem öyle felaket tellallarını. Ama cogu dr böyle ya en kötüye odaklılar hep. Ben kist agrısıyla gittigimde yumurtalıkta dönme yapabilir ameliyatla almamiz gerekir diye cok korkutmuştu mesela. Günlerce agladim yumurtalığımi aldirmam gerekirse diye sonrada hamile kaldım

Al benden de o kadar ya cok etkilendim. Randevuma daha 10 günden fazla var. Baska doktora gidip ne dedin? Devletten randevu alıp gitmeyi düsünüyorum da ne dicem bekleyemedim de geldim denmez ki

Al benden de o kadar ya cok etkilendim. Randevuma daha 10 günden fazla var. Baska doktora gidip ne dedin? Devletten randevu alıp gitmeyi düsünüyorum da ne dicem bekleyemedim de geldim denmez ki
Ben devlette kontrollere gidiyorum canm. Her gittiğimde şikayetin nedir diyo karnım belli olmadığı icin. Gebelik konrtrolune geldim diyorum ultrasona aliyo ekstra bişey demek gerekmiyo.

yok cnm ne alakası var bende kusuyorum daha dun sabah uyanır uyanmaz kustum.

Kızlar 2 li test sonuçları ne zaman çıkıyor benim 2 hafta geçti halen çıkmadı özel de kan vermiştim bu kadar uzaması normal mi

Ah ah o ek ders hepimizi yaktı.ben hadi atanamadım da öyle eşimin de ek dersi kesildi. Hepimizi vurdu bu ek ders. İnşallah bir çözüm bulurlar.

Günaydın kızlar eşim elini karnıma koyuyo hafif bastırıyor çok hafif ama bebisin hareket ettiğini anlıyor kayıp gidiyor diyor ben bakıyorum anlamıyorum

Canım benim ya rabbim sana ve yavrun sağlık versin inşallah

Canım isim vermeyim ama eşimin bağlı bulunduğu sendika başvuru yapmıs ek derslerin marttan sonraki gibi ödenmesi için. Bakalım millet bekliyor. İnşallah verılır
Bence verilmemeli yüz yüze eğitime kadar kızlar zaten ülkenin durumu ortada binlerce işsiz varken ek ders istemeyi hak etmeden doğru bulmuyorum ben sonuçta maaş karşılığı 15 saat onun üzerinde ders veren varsa zaten alsın ama haftalık 10 saat uzaktan eğitim verip ek dersim de olsun demek doyumsuzluk oluyor

Evet hepimizin ödemeleri var ek derse göre çoğumuz hareket ettik ama işten çıkan insanları düşündükçe maaşımı alayım yeter diyorum. Şuan olağanüstü durum yaşıyoruz Hem uzaktan eğitim ver hem 15 saati geçmeden ek ders al bence etik değil. Ben de öğretmenim bu arada.

Valla ben hala kusuyorum, ilaci dun kestim, yine kustum, icerken de 3-4 gunde bir kusuyordum.. su bebekleri hissetsek de bu korku biraz azalsa ben de bazen boyle tedirgin oluyorum sonra yok yoktur bisi diyip unutmaya calisiyorum..

Allah korusun, deme boyle seyler. Biraz pozitif dusun bak elinden geleni yapiyorsun.. sen kendine guzel bir doktor bul once bu konulardan da anlayan ki bence hastane de onemli Allah korusun dogum da falan tam tesekkullu olsun, sonrasi dua et.. Allahim seni de bebegini de korusun.. ama lutfen boyle kotu cumleler kurma, biraz pozitif bakmayi dene hayata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…