2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdilik elinde var mı
Sali ya kadar var ama 06 mg var . Benim anlamadigim 08 kullan dedi yoksa 2 tane sabah aksam 04 kullansam olurmus ama bugnku doktor elinde 06 varss gunde 2 tane 06 dedi . Günde 2 tane 06 ile kanama filan olmasin cok gelmesin .. ve nssil bulucaz 08 hicbiyerde yokmus aylardir zaten bulamiyoruz

Valla hiç anladığım bir konu değil. Olmazsa salıya kadar normal kullan sonra iki tane 04 lüğe geçersin bilmiyorum ki iki tane 06 çok gelmez mi. Birde salıya kadar var dedin. Günde iki tane kullanınca daha erken bitmeyecek mi

Oyle olucak ama doktor yukselt dedi iyice kafam karisti

Ya benimkide kızmış.. Sonradan değişirmi bilmiyorum ama iki ayrı doktorda kız dedi.. Kız kelimesi bile içimi kıpır kıpır ediyor.. Keşke ikili de güzel gelseydi doya doya sevinseydim..
İkilide risk nasıl çıktı? Belki sadece yaşla alakalıdır? Yaşın kaçtı canım? Endişe etme, bebeğine yansıtma. Onlar herşeyi hissediyor. Allahın izniyle sağlıklıdır güzel kızın

Valla boyle sacmalik gormedim ya bende kullanamazsam beynime kalbime pihti atmasi an meselesi demek benimde coronalidsn daha cok ölüm riskim var devlet topluyormus igneleri
Direkt ecza depolarına sorun ya da ilaç hangi firmanınsa ilaç şirketini arayıp durumunuzu anlatın onlar temin eder. Covid19 hastalarında pıhtılaşma sorunu olduğu için doktorlar covid19 hastalarına yazıyor emboli sorunu olmasın diye

Kızlar merhaba sizlerdede kalp çarpıntısı oluyormu acaba

Benim oluyor, benim için hatta hamilelik belirtisidir kalp çarpıntısı, ilk zaman çok oluyor sonra biraz azalıyor, yorulunca ve uyanınca oluyor. Kendinizi takip edin doktorunuza da sorun mutlaka. tiroid ölçtürdünüz mü?

Devlet Hastanesine gidip memnun kalan bir benim galiba o kadar güzel ilgilendi ki anlatamam ikili tarama için gittim ölçümlerini yaparken herşeyi sesli anlattı ultrason fotoğrafı istediğimde cihaz eski çıktı alamıyorum dedi ama sana göstercem biiraz sonra deyip ölçümlerde sonra ekranı bana çevirip bak burası sırtı bunlar bacakları kolları vs. Herşeyi göstererek anlattı o sırada zıpladı bak zıpladı şimdi diye herseyinden bahsetti ve ekranı donduruyum istersen telefonla cebebilirsin dedi çok güzel ilgilendi.

Arkadaşlar İzmirden bahsediyoruz. Yetersiz olur mu? Vardır tabi ki en iyi doktorlar. Bir sürü özel hastane var. Fiyat performansı ile alakalı. Özel muaneden 600 küsür alan adam devletde yüzüne mi bakar.
Tam 30 yildir İzmir de yasiyorum devleti hic saymiyorum özel hastanesinden tut özel muayehanesine kadar pek cok doktora gittim ilk hamileligimde hem de ilk cocuguma cocuk doktoru ararken .nette yazilan ovgu ustüne övgü alandan tv ye cikip program yapanina kadar .hic de oyle parayla alakali degil cunku parasini alan doktor prof da olsa kendi tarziyla bakiyor tv de şirin gozuken muayeneye bilmem kac para alan prof a soru sorsan tersliyor seni . hastane olarak da aman aman bi secenek yok ozellerden bahsediyorum mesela dogum icin sectiginiz yerin yeni dogan yogun bakimi olmali bu bile uc bes hastanede ya var ya yok. Bu konuda ben cok dertliyim oyuzden aciklamam uzun oldu Ben denk gelemedim gelen varsa.ne mutlu. İlk dogumumu yapan ve simdiki doktorum daha insani en azindan.

Valla boyle sacmalik gormedim ya bende kullanamazsam beynime kalbime pihti atmasi an meselesi demek benimde coronalidsn daha cok ölüm riskim var devlet topluyormus igneleri
Canım kullanman gereken ilacın görüntüsünü gönderebilir misin? Tanıdığımız var 2 farklı eczane. Akrabamız. Onlara sorayım istersen senin için. Özeldende atabilirsin istersen.

Iyi doktoru nerede bulacağınız hic belli olmuyor arkadaşlar size hem özel hemde devlet tecrubemi paylaşmak istiyorum. Ikimizde çalışıyoruz maddi acidan bir sıkıntımız yok şükür. tüp bebek için İstanbulda muayenesi 500tl olan bir doktora gittim. Istanbulun en meshur tup bebek hastanelerinden. Doktor dosyami aldı inceleyecegini söyledi zaten dosyanın içinde genetik testim, rahim filmim, birde hormon değerlerim vardi anca bu kadardı inceleyecegi şeyler bana transferden sonra 500tlnin üzerinde kan sulandirici ilac verdi bende pıhtılaşma yokki genetik testimde var dediğimde receteden igneleri sildi. Yani hic incelememis dosyayı. Yine transferden sonra hemşireler beni narkozlu zannedip yanımda doktor hanımda hic bisey demeden cikti hastaneden, hastaya ne diyeceğiz diye konuştuklarını duydum, neyse acil sezeryani cikti deriz dediler ve öyle dediler bana sonradan. Ve lekelenmelerim oldu kanamam oldu numarasını veren doktor hanıma 1 kez dahi ulaşamadım hastaneye acil notu bıraktığım halde. Ve transferden sonra bir diğer sokum bizi ozel bir odaya almadılar devletteki aciller gibi yatakların arasi perdeyle bölünmüş yataklarda yattım esimin oturacağı bir yer yoktu. İnsanları insan degil yürüyen dolar olarak gordukeri bir yerdi kısaca. Bu kötü ozel tecrübeden sonra suan kontrollerime devlette bir Doc Drla devam ediyorum zaten yaşadığımız yerde tek ozel hastane var ama artık özele güvenimiz kalmadı. her gittiğimde ultrason kağıdı da alıyorum en incesine kadar bilgilendiriliyorum. Hatta en son gittiğimde ultrason kağıdı bitmişti doktor baska yerden getirdi cihaza takti yinede verdi benim gerek yok dememe rağmen. Neyse cok uzun oldu kizlar yani demem o ki her özel doktoru iyi her devlet doktoru kotu değil...

Kızlar 13.haftadayım baş ağrısından duramıyorum böyle değildi ama şimdi her gün düzenli olarak ağrıyor her gün saat 2 gibi başlıyor geceye kadar sürüyor var mı benim gibi olan

İkilide risk nasıl çıktı? Belki sadece yaşla alakalıdır? Yaşın kaçtı canım? Endişe etme, bebeğine yansıtma. Onlar herşeyi hissediyor. Allahın izniyle sağlıklıdır güzel kızın
1/299 çıktı. 33 yaşındayım doktorda yaşlada alakalı olabilir dedi ama tereddüt de bıraktı içime.. İnş sağlıklıdır bebişlerimiz

1/299 çıktı. 33 yaşındayım doktorda yaşlada alakalı olabilir dedi ama tereddüt de bıraktı içime.. İnş sağlıklıdır bebişlerimiz
Hangi değerin canım bu? Down sendromu mu? Trizomi değeri mi? 3 farklı değer olması gerekiyor. Sağlıklılardır inşallah Bende 33 yaşındayım, hatta 34 diyebiliriz. Dna testini yaptırmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama çok düşünmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…