- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
Dozu fazla diye korktum ama akitmak yerine yarisini icinde tutup ertesi gun yapsam olurmu peki ?Dozunu fazla yapmak istemiyorum dedinizya ondan fazla kısmı akitin dedim ama riske atmak istemiyosaniz bosverin söylediklerimi
Hmm ucuna takmak icin koruyucusu var ama bi bakayim ben çok tesekkurlerİğneyi kendinize yaptıktan sonra bekletemezsiniz ucundan enfeksiyon kapabilirsiniz. Bide açıldıktan sonra kaç saat saklanabiliyor ona bakmak lazim
Rabbim gönlüne göre versin canımİnşallah gönlümden geçen o rabbim hayırlısını versin
Rabbim kolaylık versin canım ya cidden çok zorEn yakın hastane 2.5 saat suruyororaya gidiyodum ama hastanede muhatap bulamiyorsunuz test sonucunu bile ogrenemiyosunuz. Ondan sonra en yakın yer 4 saat sürüyor. Zaten hastaneye gitmek icin sabah 6.40 feribotuna binmemiz gerekiyor ada yaşamının zorlukları
Çıkıntı varsa erkektir kuzuBende cinsiyeti net 17.haftada ogrencem sanrm bugnku doktorda solemedi . Gerci ben bacak arasini gordum ucgen cikinti vardı ama bi yorum yapmasini bekledim merak ediyorum dedim merak etmeye devam dedi daha erken dedi . Ama kendi doktorum erkek gördüm dedi . Supheye dustum simdi yinede . 17.haftada randevum var o zmn net soler herhalde ya doktorum
Doktor demedi bisiyde ben gordum sanki neyse ekim 9 d artik net soler benim doktorum 17.haftadaÇıkıntı varsa erkektir kuzu
Senin erkek bence kuzu doktor söyledi ya bence o gördü de dediDoktor demedi bisiyde ben gordum sanki neyse ekim 9 d artik net soler benim doktorum 17.haftada
Hangi değerin canım bu? Down sendromu mu? Trizomi değeri mi? 3 farklı değer olması gerekiyor. Sağlıklılardır inşallahBende 33 yaşındayım, hatta 34 diyebiliriz. Dna testini yaptırmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama çok düşünmemeye çalış.
Evet o değerler farklı farklı, bende sonucumu beklerken biraz araştırmıştım.stresli bir süreç çok haklısın. Kötü düşünme, için rahat olacaksa o testi yaptır, inşallah sorun olmadığını görürsünAyrımını sen diyene kadar bilmiyordum şimdi baktım sonuçlara anladığım trisomy değerim bu. Free beta hcg yüksektir diyo bide sonuçlar. Bana doktor söylerkende böyle Bi ayrım yaparak söylemediği için ne ne değildir düşünmemiştim. Dna testi kesin yaptırcaktım ama şuan vazgeçmiş gibi duruyorum. Sanırım bi ihtimalim var şimdi herşey yolunda gidicek ve sağlıkla doğcak tesellisi bulabiliyorım.. Diğer türlüsünü şuan için kaldıramıcam kesinlik olarak.. Allah korusun velevki herşey kötüye gitti.. Zaten o ihtimalim de olcak..
Evet gördüm dedi gördüğümü soyledim dedi . Yinede 17.haftamda 16 dz netlesir demstiniz ya tekrar bakarmisiniz diycemSenin erkek bence kuzu doktor söyledi ya bence o gördü de dedi
Canım yediğin dokunmuştur sabah bende baharatlı kraker yedim şuan rennie attım ağzıma sağlıksız beslenmeyi kaldırmıyor bebişlerimiz merak etmeKizlar hem geçen hafta, hem de bu akşam kustum ben ya. Öncesinde hiç kusmamiştim. 16. Haftadayım. Midem bi tuhafti zaten bikaç gündür hafif bulantım vardı. Akşam da aç karna buzluktan cheesecake i cözdürüp yedim. 1 saat sonra falan çıkardım herseyibenle birlikte yiyen misafirlerde bisey yok ama zehirlendim desem.. moralim cok bozuk. Bi yandan da korkuyorum acaba bebeğe bisey mi oldu? Gerci gece ictigim bulanti ve uyku hapını kestim. Ondan da olabilir. Bebege bisey olmamiştir dimi.. bulantı baslamasi ondan degildir dimi..
Benim de öyle oldu. 2 gün iyi gibiyim gündüz. Ama geceleri bi kusmak alıyor. Az önce baya kusdum. Kan gelecek şekilde. İnsan korkuyor. 20. Hafta inşallh tümden biter bu bulantılarda.Kizlar hem geçen hafta, hem de bu akşam kustum ben ya. Öncesinde hiç kusmamiştim. 16. Haftadayım. Midem bi tuhafti zaten bikaç gündür hafif bulantım vardı. Akşam da aç karna buzluktan cheesecake i cözdürüp yedim. 1 saat sonra falan çıkardım herseyibenle birlikte yiyen misafirlerde bisey yok ama zehirlendim desem.. moralim cok bozuk. Bi yandan da korkuyorum acaba bebeğe bisey mi oldu? Gerci gece ictigim bulanti ve uyku hapını kestim. Ondan da olabilir. Bebege bisey olmamiştir dimi.. bulantı baslamasi ondan degildir dimi..
Bendede bulanti 10 gun oldu toplam simdiye kadar kusma hic olmadi bugun ispanakli borek yedim yedikten 3 dk sonra asiri bi mids bulantisi hepsini çıkardım dokunmustur cnmKizlar hem geçen hafta, hem de bu akşam kustum ben ya. Öncesinde hiç kusmamiştim. 16. Haftadayım. Midem bi tuhafti zaten bikaç gündür hafif bulantım vardı. Akşam da aç karna buzluktan cheesecake i cözdürüp yedim. 1 saat sonra falan çıkardım herseyibenle birlikte yiyen misafirlerde bisey yok ama zehirlendim desem.. moralim cok bozuk. Bi yandan da korkuyorum acaba bebeğe bisey mi oldu? Gerci gece ictigim bulanti ve uyku hapını kestim. Ondan da olabilir. Bebege bisey olmamiştir dimi.. bulantı baslamasi ondan degildir dimi..
Canım ben seni tabloya eklememişim. Bilgilerini söylesene ekleyimKız benimde değişmez İnş tabi:)
Canım ben seni tabloya eklememişim. Bilgilerini söylesene ekleyim
Şehir doğum tarihiYaş 33,
2.çocuk
başka hangi bilgileri veriyoruz
Pdr ye yatacak diyorlarPdr .. aynen umarım olur. Zaten 24. Haftada izne ayrılcaz. Şubatdan sonra da dönemi kapatacağz. Şurda alacağımız 5 ay. Bebişin masrafı çıkar