2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok pimpiriklisin diye bence bütün bunlar senin başına geliyor şaka bi yana doktor böyle her ekleyeni kabul edip hikayelerine bakıyor mu ne alaka yani
Aslinds ole pinpirikli degilimdir hic sadece bebek konusunds cok meraklıyim sabırsız ve endiseli valla bende anlamadim ne hikmetse bi garibime gitti neyse yarın bakarım begenmezsem bidahakine ayni kategoride ayni hastanede bi ton doktor var hepside superler herkesin onerdigi doktorlar var onlara gderim bidahaki rsndevudada

Benimde hala içime sinen bi doktorum yok. Son gittiğimden hiç memnun kalmadım. Numarasını vermedi. Birşey oluyor soramıyorum.

Gobekkleriniz ne durumda benim 14 haftalik olmak uzere 13+5 im bugun baya yemekten sonra çok oluyir ac karna normal ama yine var ama tok baya sis oluyor

Benimde hala içime sinen bi doktorum yok. Son gittiğimden hiç memnun kalmadım. Numarasını vermedi. Birşey oluyor soramıyorum.
O da sorunluymuş ya benim gicik doktor bile vermisti hatta arayinca isi olunca geri bile döndü daha once . Ilgilenme konusunda aslinds iyiydi bu pihti sorunum olmasa degistirmezdim bilmiyorumya ikisinebir gitsem de baya masraf duruma gore bakicam ama numara onemli cidden acil bisey olsa nolucakmis Sorsaydin

Gobekkleriniz ne durumda benim 14 haftalik olmak uzere 13+5 im bugun baya yemekten sonra çok oluyir ac karna normal ama yine var ama tok baya sis oluyor
Ya benim hala hamile göbeği gibi değil. Şişman kadın göbeği gibi dışardan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyor ama bi göbek var yani. Bugün okula gittim pantalon giyeyim dedim gitmez olaydım. Bütün gün fermuar düğme açık gezdim allahtan üstüm uzunduda gözükmedi. Alışverişi ağırdan alıyordum iyice şişeyim öyle alırım diye ama olmadı. Pazar gidip alıcaz

Hastaneden ulaşacakmışız. Bunun haftasonu var akşamı var. Ben zaten çok acil birşey olmazsa rahatsız etmem önceki doktorumuda saatlerine çok dikkat edip mesaj atıyordum. Aman içine sinen doktor bulmak zor

Valla benimde pantolonum kapanmiyor . Hamile tayti aldim bugun yokya o hamis gobekdir sana ole geliyor bebis olmasa olurdu pantolonun bebis var Ondan oyle aciliyo fermuar annesi

Ben de ondan korkuyorum açıkçası insallah bisey yoktur.

Kızlar selam aranızda alerjik durum yaşayan var mı. Benim sürekli burnum kaşınıyor üst üste 9-10 kere hapşuruyorum burnum akıyor falan tıkanmış gibi hissediyorum. Napcam bilemedim hamilelikten önce hemen alerji ilacı içiyordum rahat ediyodum şimdi böyle olunca bilemedim

Canım mevsimler geçişten oluyordur havalar bir sicak bir serin tarım bölgesinde oturuyorsan zirai ilaçlar havaya karışıyor buda tetikliyor kızım alerjik olduğundan biliyorum mutlaka doktoruna danışmalisin

Keşke bende yaptırmasaydım bende çok takan biriyim.. 33 yaşındayım onunla alakalıdır dimi

Bende 35 im oyuzden doktor yaptiralm diyince tmm dedim. Down sendromu olsa burun kemigi duz iniyo fln dedi doktor bilmiorm ya allah korusun bu stressler, korkular bitmiyor. Guzel haberler alalm insallah.

Ya evet ben güvenmeyip başka doktora gittim. Ultrason görüntülerinde burun ense kalınlığı normalse yaptırma içini rahat tut diyen olmadı.. Anlamıyorum.. Geri kalan 6ayım nası geçicek bilemiyorum

Muhakkak hamilelerin de kullanabilecegi alerji ilaclari vardir ya da bir cozumu.. bence bi doktorunla konus canim, o seni yonlendirecektir..

Canım mevsimler geçişten oluyordur havalar bir sicak bir serin tarım bölgesinde oturuyorsan zirai ilaçlar havaya karışıyor buda tetikliyor kızım alerjik olduğundan biliyorum mutlaka doktoruna danışmalisin
İstanbulda oturuyorım cnm. Aynen yarın sorucam artık zorluyor beni resmen

Burun kemiği ense kalınlığı iyiyse korkulacak bişey yok diye doktorunuz mu dedi acaba.. Benim doktorlar neden beni evhamlandırdı.. Keşke yaptırmasaydım şu ikiliyi..

Muhakkak hamilelerin de kullanabilecegi alerji ilaclari vardir ya da bir cozumu.. bence bi doktorunla konus canim, o seni yonlendirecektir..
Aynen cnm zaten alerji ile ilgili bir dr a da gitmek istemiyorum yarın kendi dr uma bi danışacağım.
Öğleden sonra 3-4 gibide bir başağrısı başlsdı son günlerde oda bununla alakalı diye düşünüyorum artık rahat nefes alamayınca tetikliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…