Cok haklisiniz ama ben cok katilmiyorum.. oncelikle eger bebekte cidden bir sorun varsa ki bu dna ile de alakali olabilir, farkli bisi de olabilir onden bilmek bence cok daha dogru.. dusunsene dogumdasin hersey yolunda diye dusunmussun 9 ay boyunca ama sana Allah korusun normalden farkli bir bebek verdiklerini.. evet pimpirikli olabilirsiniz ki bence hamilelik en normal insani bile biraz sabirsiz ve sagliksiz dusuncelere itiyo, ama bisilerin bastan normal olmadigini bilmek ve gecen sure belki kendini alistirmana ve bebege nasil yaklasacagini arastirmana ve ogrenmene firsat sunabilir.. tabi ki bu soylediklerim hep kotu senaryo, bunun iyisi de var, 2li test kotu mu cikti, dna testi yaptirabilirsiniz ki onun dogruluk orani %98-99 olmadi anne karnindan sivi alarak yapilan bir teste daha var ki o sanirim %100 du dogruluk sansi. Demem o ki eger her kosulda zaten bebegi dogurmayi dusunuyorsa eger anne bence onden bilip kendini hazirlamasi daha mantikli geliyor bana, dogumda supriz olmasindansa.. ama sizin icin hala farkli testler var, belki de bosu bosuna bu kadar caninizi sikmis olacaksiniz, bebeginizin hic biseyi olmayacak.. iyi dusunun, guvendiginiz doktorla ve onun yonlendirmeleriyle ilerleyin..dualarim sizinle