Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktords posisyondsn dolayi resim vermiyor 2dir birinde cok hareketliydi bundada uyuyordu doktor durtsede pek takmadi boyunuda ogrenemdim yarin yenidoktoruma gidicem ins o verir ense kalinliginada bakamadi doktor 2dir pozisyondan . Ne guzel subatta gelsin daha iyi daha erken kavuşursunuz hem yaza vucudunda toplarNe baklavalar yedim gittim. Bana mısn demiyor. Yine dürttü doktor. En son bu çock çok sakin olacak dedi annesi. Resim bile vermedi. Resimlik pozisyonu yok ki dedi . Kilosu az ama boyu maşallh iyi. Bu haftalık gelişimi boya göre çıkıyor. Mart bebeğiydi. Ama şimdi şubat gözüküyor
Insallah oyle olurAmin inşallah cnm. Benimde öyle okuduğum andan beri yapacağım isleri birbirine karıştırdım cok etkilendim. Umarım bu son kayip olsun hem @dira90 hem de buradaki tüm arkadaşlarım için yürekten diliyorum
Hamilelikte olabiliyor akinti diye biliyorum onemli olan kokusuz ve renksiz olmasiKızlar bende çok akıntı oluyor. Hatta bazen baya hissediyorum akıntıyı. Acaba amniyon sıvısı falan mı geliyor? Doktor 2 hafta once muayenede olumsuz bir sey söylememişti amniyon sıvısıyla ilgili ama aklıma takıldı.
Açık sarı renkli oluyor genelde. Ama kokusuz. Bazen de su gibi görünüyor günlük pedde. O yüzden bilemiyorum.Hamilelikte olabiliyor akinti diye biliyorum onemli olan kokusuz ve renksiz olmasi
Kuzum bekleseydin keşke 15. Haftaya kadar ben çok.pinpirikliyim sanırım bu konudaInsallah cnm ben gordum deyince hic tahmin oldugunu dusunmedim vslla herkese soledik
Amin inşallah benim de 6. Haftada leke olmuştu sonra 11 de kanamam oldu azdı ama 2 gün hastanede yattım şimdide 20 gündür raporluyum mümkün oldukça yatıyorumAmin inşallah insan çok korkuyor ama
Beş haftalık gibiyken lekelenmem olmuştu sadece bugünde böyle biseyle karşılaşınca elim ayağım birbirine dolandı napcagimi bilemedim çok kötü çok zor bı durum ya rabbim herkese sağlıklı sıkıntısız hamilelik nasip etsin herkes bebeklerini sağlıcakla kucağına alır inşallah
Hayırlı olsun 2 çiçeğe bir böcek ömürleri sağlıklı mutlu olsun kaçıncı hafta netleşti 13+1 tahminde bulundu doktorum bana erken bir hafta gibime geldiGeldik doktordan çok şükür gelişimi gayet iyi dedi ve geçen tahmini tuttu erkekmiş ablalarına cinsiyet balonu aldım patlattılar Çok hoşlarına gittiEki Görüntüle 2691728
Bendede oluyor. Canım korkma hamilelikte genelde çoğu kadında olurKızlar bende çok akıntı oluyor. Hatta bazen baya hissediyorum akıntıyı. Acaba amniyon sıvısı falan mı geliyor? Doktor 2 hafta once muayenede olumsuz bir sey söylememişti amniyon sıvısıyla ilgili ama aklıma takıldı.
Canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm Allah sabır versinBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Maşallah ona ne güzelmiş canım ya biz de para döktük bakalım inşallah şansımıza iyi birine denk gelirizKızımda perinatolog baktı devlette 1 tl bile ödemedim canım yani bir de ilgiliydi sormak istediğin birşey var mı falan dedi ben sormadan cinsiyetine bakmıştı tam emin değilim kordonu var ama pipi de göremedim demişti o ayrı mesela kızım 6 bucuk ay kordonu bacak arasından bırakmamıştı
Öyle tabi canım zaten iki seçenek var tutan da oluyordur tutunca millet meraktan inanıyoHurafe iste ya şans çıkarlar dada benim iste hepsi cıktı ama yinede hurafe
Canım çok üzüldüm ya Rabbim sana sağlık versin demek ki sağlıklı değilmiş üzülme yine hamile olursun Allahın izniyleBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Dktor gördüm dedi iki kere erkek dedi ondan sabirsiziz zaten esimde bende artik degisirsede yanlis bakmis deriz amann dünyanın sonumukayinvalidemin 3 oglu var kiz istiyordu zaten degisirse baya sevinirKuzum bekleseydin keşke 15. Haftaya kadar ben çok.pinpirikliyim sanırım bu konuda
Benimkide 4 erkek kızlar pek kıymetli umarım değişmez güzelim gönlünde yatan oldu çünkü sağlıkla kucağına al çok yorma kendini tatlıdan uzak durDktor gördüm dedi iki kere erkek dedi ondan sabirsiziz zaten esimde bende artik degisirsede yanlis bakmis deriz amann dünyanın sonumukayinvalidemin 3 oglu var kiz istiyordu zaten degisirse baya sevinir
Canım boyu ne çıkıyor. Hafta olarak tam kaçtasınız? Bizim aşırı uzun çıktı kafama çok takıldı niye diye. O kadar uzun olması normal mi bilemedim.Ne baklavalar yedim gittim. Bana mısn demiyor. Yine dürttü doktor. En son bu çock çok sakin olacak dedi annesi. Resim bile vermedi. Resimlik pozisyonu yok ki dedi . Kilosu az ama boyu maşallh iyi. Bu haftalık gelişimi boya göre çıkıyor. Mart bebeğiydi. Ama şimdi şubat gözüküyor
Allahım sana güç kuvvet versin bilirim o acıyı, ne dıyebilirim ki ahirette şefaatçi olsun sana, Allahtan gelene bişey denmiyo, çok gecmiş olsunBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Aynen öyle okuduğum an telefonu bıraktım kalbim çarptı, Allah sabrını versin, bi daha kimseye yaşatmasınAynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye.
Ya cok kotu oldm ne diyecegimi bilemiyorum canim Allah sabrini versinBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.