Allah yardımcın olsun cnm, çok üzgünüm.Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Cok üzüldüm canim ya Allah sabir versin.cennetinde bulustursun sizleriBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Rabbim korusun canım inşallahBana da test yapıldı, negatif çıktı ama eşimden fazla bende virüs belirtisi vardı anlamadım. Negatif testlerde yanlışlık oranı fazla diyorlar ama bilemiyorum
Şuan inanılmaz kötü oldum rabbim sabır versinBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Amin cnm inşallah sag saglim kucaklariz bi biraz daha buyuseleer 4 5 aylık olsalar icimiz bi nebze rahatlayacakAynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye.
Sana hareketsz anları denk geliyordur bence baya varmis senin 17 hafta baya ilerdesin canim 1 hafta daha dayan o zmn kesin soyler cinsiyet . Ne gzl saglikli bebegin hic bozma moralini ..Bende çıktm şimdi kontrolden. 17 haftalık 3 günlük çıktı. Ama pozisyonu yüzüstü kapatmışdı kendini. Çikolata meyve suyu içip gitmeme rağmen sıfır hareketli idi. Doktr çok sakin bir bebek bu dedi. Cinsiyet için yine 1 hafta sonra bakalım dedi. Canm sıkıldı. Bu kaçdr bebek hareketsiz ya
Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Aman AllaaahhhBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Ne guzel bir mucize biri kiz biri erkek gozun aydin cnm .. gecmis olsun umarim yinede tekrarlanmaz.. Masallah ne guzelKızlar benimde sabah altı gibi kanamam oldu açık pembe kırmızı gibiydi tuvaletteyken geldi pruloton Depot kullaniyodum haftada bir düşük önleyici diye hemen ondan yaptırdım sonra hemen apor topar hastaneye gittik doktor muayene etti hiç kan görülmedi bebekler büyüdüğü için olabilir dedi 16 haftalık çıktı biri 144 biri 147 grammis biri kız biri erkek dedi. Şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi sizede fikir olsun
Sanırım biz ikiz anneleri bu küçük sürprizlere alışmamız lazım benim de olmuştu çok şükür iyiydi bebeklerim hala da kahverengi devam ediyor ama dün kontrolde doktor iyiler dedi ama insan yine de sürekli tedirgin oluyorKızlar benimde sabah altı gibi kanamam oldu açık pembe kırmızı gibiydi tuvaletteyken geldi pruloton Depot kullaniyodum haftada bir düşük önleyici diye hemen ondan yaptırdım sonra hemen apor topar hastaneye gittik doktor muayene etti hiç kan görülmedi bebekler büyüdüğü için olabilir dedi 16 haftalık çıktı biri 144 biri 147 grammis biri kız biri erkek dedi. Şakır şakır kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi sizede fikir olsun
Amin inşallah insan çok korkuyor amaNe guzel bir mucize biri kiz biri erkek gozun aydin cnm .. gecmis olsun umarim yinede tekrarlanmaz.. Masallah ne guzel
Beş haftalık gibiyken lekelenmem olmuştu sadece bugünde böyle biseyle karşılaşınca elim ayağım birbirine dolandı napcagimi bilemedim çok kötü çok zor bı durum ya rabbim herkese sağlıklı sıkıntısız hamilelik nasip etsin herkes bebeklerini sağlıcakla kucağına alır inşallahSanırım biz ikiz anneleri bu küçük sürprizlere alışmamız lazım benim de olmuştu çok şükür iyiydi bebeklerim hala da kahverengi devam ediyor ama dün kontrolde doktor iyiler dedi ama insan yine de sürekli tedirgin oluyor
Amin inşallah cnm. Benimde öyle okuduğum andan beri yapacağım isleri birbirine karıştırdım cok etkilendim. Umarım bu son kayip olsun hemBenim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm
Artık eşin erkek mi kız mı sipermi yolladı bende meraktayim dersin etrafa
Ne baklavalar yedim gittim. Bana mısn demiyor. Yine dürttü doktor. En son bu çock çok sakin olacak dedi annesi. Resim bile vermedi. Resimlik pozisyonu yok ki dedi . Kilosu az ama boyu maşallh iyi. Bu haftalık gelişimi boya göre çıkıyor. Mart bebeğiydi. Ama şimdi şubat gözüküyorSana hareketsz anları denk geliyordur bence baya varmis senin 17 hafta baya ilerdesin canim 1 hafta daha dayan o zmn kesin soyler cinsiyet . Ne gzl saglikli bebegin hic bozma moralini ..
Allah sabır versin. Cok üzüldüm. Burada birbirimizi goremesek de ben her aksam herkesin yazdıklarını okuyorum. Olumsuz bi durum yazan olursa üzülüyorum guzel bi haber veren olunca seviniyorum. Birbirini hiç görmeyen aile bireyleri gibi olduk burda. Yazdığınızı okuyunca gözlerim doldu. Rabbim insallah fazla bekletmeden tekrar nasip eder. Sanırım 1 cocugunuz daha vardı. Allah ona uzun hayırlı sağlıklı bir ömür versin.Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Buldum sana işte bacımAynen ama buda kız ise şöyle afilli Bi cümle arıyorum yani