2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm

Benim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm
Nefesim kesildi şimdi gördüm 😓

Al benden de o kadar moralim o kadar bozuldu ki . Allah yardımcısı olsun

Aynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye. 🤲🤲🤲

Geldik doktordan çok şükür gelişimi gayet iyi dedi ve geçen tahmini tuttu erkekmiş 🥰 ablalarına cinsiyet balonu aldım patlattılar Çok hoşlarına gitti
1E74E3A6-F1A6-4831-A171-C6FDBC7F3683.png
😊

Aynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye. 🤲🤲🤲
Benim de cok moralim bozuldu, resmen hamileligin en basindan beri burda yazisiyoruz, hic birinizi tanimiyorum ama sanki arkadasim gibisiniz bi taraftan da :KK43: Allah insallah hepimizin yardimcisi olsun, tatsiz olaylar yasatmasin bir daha kimseye🙏🏻

X