- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
Insallah cnm ben gordum deyince hic tahmin oldugunu dusunmedim vslla herkese soledikHadi bakalım, tahmin tahmindir cuma günüde kesinleşir yeni doktorunda inşallah. Hayırlısı olsun canım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm ben gordum deyince hic tahmin oldugunu dusunmedim vslla herkese soledikHadi bakalım, tahmin tahmindir cuma günüde kesinleşir yeni doktorunda inşallah. Hayırlısı olsun canım
Hurafe iste ya şans çıkarlar dada benim iste hepsi cıktı ama yinede hurafeBenim ne Çin takvimi ne makas bıçak doğru çıktı onlarda hep erkek çıktı kızmış
Çok çok üzüldüm cok sasirdim neden olurki ..Allahim yardımcınız olsun kader elden birşey gelmiyor ..Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Okuduğum an boğazıma bir yumru oturdu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcın olsun diger evladına uzun ömürler versin inşallahBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Artık eşin erkek mi kız mı sipermi yolladı bende meraktayim dersin etrafaCanm benimde iki kızım var 3.cü ne diye herkez benden meraklı
Amin canim insallahinşallah sağlıklakucağımıza alalım hepimiz
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü sabır versinBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Rahim ağzı yetmezliği var haftaya dikiş atılacakNeden gebeliğiniz riskli ?
Çok çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, sabır versin. Hersey nasip, kısmet. Dualarımız seninleBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Canım çok üzüldüm ALLAH bir daha yaşatmasın doktor nasıl tehlikenin farkında olamamış böyle bir durum var ise seni bekletmemesi lazim di 1 ayBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Nefesim kesildi şimdi gördümBenim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm
Al benden de o kadar moralim o kadar bozuldu ki . Allah yardımcısı olsunBenim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm
Aynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye.Benim butun mmoraller bozuldu simdi Allah yardimcisi olsun dira90 nin . Cok zor ve üzücü bir durum insallah tez vakitte kendisini toparlar ve saglikli bir evlat nasip eder Rabbim sorunsuz hamilelik gecririr Allah kimseye yasatmasin gerçekten cok üzüldüm
Çok üzüldüm ne desek boş. çok çabuk toparlanırsın inşallah yeniden hamile kalırsınBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Bana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Allah yardımcın olsun. Çokk üzüldüm gerçkdenBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.
Benim de cok moralim bozuldu, resmen hamileligin en basindan beri burda yazisiyoruz, hic birinizi tanimiyorum ama sanki arkadasim gibisiniz bi taraftan da Allah insallah hepimizin yardimcisi olsun, tatsiz olaylar yasatmasin bir daha kimseyeAynen bnm de moralim bozuldu. Çok kötü oldum. Okudgum an tlfna sadece bakakaldım. Allah kimseye yaşatmasın. Bizde yarın gidicez 2li test için. Geçen hafta perşembe gitmiştik. Allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Her Dr kontrolünde yüreğim ağzımda gidiyorum. Allahım yaşatmasın bidaha kimseye.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım, çok kötü oldum. çok üzüldüm, allahım sana ve eşine sabırlar versinBana dua edin.Kalbi durmuş bebeğimin.Kurtaja alacaklar.cok kötüyüm kızlar.