2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım kelin ilacı kendi olsa başına sürermiş😀 ya mavi geçen usg paylaşmıştı benimkiyle aynıydı nerdeyse. doktorda bana erkeğe benziyor diyince ben de maviye öyle dedim öyle tutmuş işte ☺ Bu arada Zeliham bana kız ikra meyra erkek dedi napayım şimdi ben 😂
Kız bana da tahmin yap 😅

ah canım kelin ilacı kendi olsa başına sürermiş😀 ya mavi geçen usg paylaşmıştı benimkiyle aynıydı nerdeyse. doktorda bana erkeğe benziyor diyince ben de maviye öyle dedim öyle tutmuş işte ☺ Bu arada Zeliham bana kız ikra meyra erkek dedi napayım şimdi ben 😂
🤣🤣Banada erkek dedi doktor sendekinin tam tersi tahminde bulundu Zeliha İkra meyra

Gündüzleri adım atmaya hali olmayıp başını yastığa koyamayan bir ben miyim ya? Yatınca bütün kan kafama toplanıyor sanki aptallaşıyorum daha kötü oluyorum. Oğlum uyudu nolur ben de azıcık uyusam 😢

Merhabalar bugün ikili test yapıldı ölçümler gayet iyi çıktı sonucu pazartesi alacağız önümüzdeki hafta dikiş atılacak inşallah sorunsuz geçer. Cinsiyet olarak da yüzde 90 erkek dedi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

Merhabalar bugün ikili test yapıldı ölçümler gayet iyi çıktı sonucu pazartesi alacağız önümüzdeki hafta dikiş atılacak inşallah sorunsuz geçer. Cinsiyet olarak da yüzde 90 erkek dedi inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Geçmiş olsun inşALLAH kaç haftalıkti sizin yalnız erkek oranı bir anda yükseldi 🧐

B Baharyagmuru35 çok sevindim canım ❤senin o net olmayan usg den oğluş demiştim sana hayırla gelsin. Bizim seninle aramızda bir gün var tahmini doğum olarak. Şimdi ben de heves ettim başka bir doktora kesin gidiyorum cuma sırf cinsiyet için. 14 haftalık olucam cuma günü tam ☺ 17 haftaya kadar asla bekleyemem Önceden öğrenip kendi doktoruma teyit ettiririm artık. ☺ Bi de geçen paylaştığın ekrandan çektiğin usg yi paylaşsana benimkiyle aşırı benziyordu her açıdan ben kendim tahmin yapıcam artık bıktım bu doktorlardan 😀
Bende cuma yeni doktoruma gtcem onada sorcam atiyim cnm banada yuzde elli elli dedi ya gicik kadin sonra sen sordun ben soyledim erkek gordum dedi 20200910_164715.jpg bu gecen haftaki
Bu haftada goruntu vermedi ben izin alip ekrani cektim ama hic net degil onuda atiyim
20200916_174747.jpg

Bencede git 14 de kesin solemesi lazm artik

Gündüzleri adım atmaya hali olmayıp başını yastığa koyamayan bir ben miyim ya? Yatınca bütün kan kafama toplanıyor sanki aptallaşıyorum daha kötü oluyorum. Oğlum uyudu nolur ben de azıcık uyusam 😢
Bende ayniyim.gozumden uyku akiyor heran her dk uyusam uyurum ama oğlan yattimi onu bunu yapmaktan uyuyamiyorum veya ha uyandi uyancak diye.sersem gibiyim bende

Kızlar kan testinde tsh, T3 ve T4 değerleri sıkıntılı çıkan var mı aranızda, doktorunuz nasıl bir yol izledi acaba?

X