- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
HiçÇok tuhaf ya
doğru düzgün yemiyoruz bari almasakBende 2kg vermişim hamile kaldığımdan beri.Kusma yok ama bulantı ve iştahsızlık feci.Aklıma sen geldin.Merak ettim ya.
rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı Bi şekilde versin inşallah canım. Testlere de güven olmuyor cidden. Ben hep laboquik kullandım. Hiç yanılma olmadı. Onu dene bi daha istersen0.820 canım çok saçma bütün markalarda silik çıktı hemde gözükür şekilde hiç bişey anlamadım
TAMM canımdoğru düzgün yemiyoruz bari almasakama ben artık yemeye başladım yaa
rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı Bi şekilde versin inşallah canım. Testlere de güven olmuyor cidden. Ben hep laboquik kullandım. Hiç yanılma olmadı. Onu dene bi daha istersen
Bende o günleri görürüm inşallah.Ama senin için çok sevindim canım.Yavas yavaş toparlarsın artik.doğru düzgün yemiyoruz bari almasakama ben artık yemeye başladım yaa
rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı Bi şekilde versin inşallah canım. Testlere de güven olmuyor cidden. Ben hep laboquik kullandım. Hiç yanılma olmadı. Onu dene bi daha istersen
Benim kızımın adı Nisa olacak allahın izniyle.. yıllaaaar önce koymuştum adını. Çok farklı bir isim değil belki ama benim için çok özel ❤Hadi isimler yazın kızlar ya. Hep aynı şeyler dön dolaş sitelerde. Farklı bişeyler bulamıylrumm
Cinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimYedin bitirdin kendini kız bir kilo iki cinsşyet az sabır kız
Tatli yemezsem oluczk insBende çok zor vermiyorum fitness yaptım ama inandım fitness öneririm zmanla toplayacaksın kendini sağlıklı şeyler yemeye bak sağlıklı ye koca salata bitir tavuk ye et ye istediğin kadar tercihlerini değiştir yemeklerde
sende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsınBende o günleri görürüm inşallah.Ama senin için çok sevindim canım.Yavas yavaş toparlarsın artik.
Nisa. Kadın demekti demi. Çok güzelBenim kızımın adı Nisa olacak allahın izniyle.. yıllaaaar önce koymuştum adını. Çok farklı bir isim değil belki ama benim için çok özel ❤
Seninki erkek ben biliyorumCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyimbenle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladim bi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Insallah canim.Allahtan hala gündüz uyuyor erken kalktığı için.O bile bana dinlenme molasi oluyor.sende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsın
Nisa. Kadın demekti demi. Çok güzel
Seninki erkek ben biliyorum
Kızımın ismi Nisa Aişesende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsın
iyi bari canım. O bile bşeyInsallah canim.Allahtan hala gündüz uyuyor erken kalktığı için.O bile bana dinlenme molasi oluyor.
Sen erkek ismi düşünKızımın ismi Nisa Aişebirdaha kızım olursa ZÜMRA veyahut Aysima koyucam
Hurma tarçın meyveli yoğurt atlatmaya bak canım kendini sağlıklı yiyeceklere ver ben canım ne istiyorsa ekmeğine kadar evde yapıyorum biryandan çalışıyorum kızı yatırıp başlıyorum hamburger mi istedi ekmeğini yapıyorum içini yoğurup dolaba atıyorum hop yiyorumTatli yemezsem oluczk insaktif spor yapiyordum.bende baya agir simdi mecbur sadece yuruyus ve hafif egzersizler
Öyle ya.Ama sabah tam uykum varken erkenden kalkan bir boddi.Anne cisim geldi diye bağırıyor bi de.Gulmekten sinirlenemiyorum yaiyi bari canım. O bile bşey
Sen erkek ismi düşün
Bırak altına oğlum deÖyle ya.Ama sabah tam uykum varken erkenden kalkan bir boddi.Anne cisim geldi diye bağırıyor bi de.Gulmekten sinirlenemiyorum ya
Kız susiyi bari canım. O bile bşey
Sen erkek ismi düşün
O napıyokiiiKız susAteş basma saatim geldi zate kızlar göğüsüm çok erken şişmeye büyümeye başladı lahana alıp göğüse bassam iyi olacak
Ohh ya bunun temizliği var bi de.Seni de gorcez.Bebek doğsun anlatırsın maceralarınıBırak altına oğlum de
Oo hamaratiz masallahHurma tarçın meyveli yoğurt atlatmaya bak canım kendini sağlıklı yiyeceklere ver ben canım ne istiyorsa ekmeğine kadar evde yapıyorum biryandan çalışıyorum kızı yatırıp başlıyorum hamburger mi istedi ekmeğini yapıyorum içini yoğurup dolaba atıyorum hop yiyorumtatlı isterse canım dondurma yerim kendimi sartladim haftada bir canım isterse bir abur cubur bir dondurma ne ise onu yicem muzu kakaoya bulayıp buzdolabı poşeti ne koyuyorum difrize atıyorum çok güzel oluyor
Napıyor emzirmeyi bıraktığın an en iyi dostun olacak o lahana varya olahana en değerli altının olcakO napıyokiii
Bi de ben bilsemsende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsın