2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2kg vermişim hamile kaldığımdan beri.Kusma yok ama bulantı ve iştahsızlık feci.Aklıma sen geldin.Merak ettim ya.
doğru düzgün yemiyoruz bari almasak ama ben artık yemeye başladım yaa
0.820 canım çok saçma bütün markalarda silik çıktı hemde gözükür şekilde hiç bişey anlamadım
rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı Bi şekilde versin inşallah canım. Testlere de güven olmuyor cidden. Ben hep laboquik kullandım. Hiç yanılma olmadı. Onu dene bi daha istersen

Bende o günleri görürüm inşallah.Ama senin için çok sevindim canım.Yavas yavaş toparlarsın artik.

Yedin bitirdin kendini kız bir kilo iki cinsşyet az sabır kız
Cinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyim benle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladimbi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin

Tatli yemezsem oluczk ins aktif spor yapiyordum.bende baya agir simdi mecbur sadece yuruyus ve hafif egzersizler

Bende o günleri görürüm inşallah.Ama senin için çok sevindim canım.Yavas yavaş toparlarsın artik.
sende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsın
Benim kızımın adı Nisa olacak allahın izniyle.. yıllaaaar önce koymuştum adını. Çok farklı bir isim değil belki ama benim için çok özel ❤
Nisa. Kadın demekti demi. Çok güzel
Cinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim vlla npiyim benle ayni gun ve geride olan arkadaslar bile kesin ogrenmis ben hala hicbisiy blmiyorum valla catladim billa catladimbi belli olsa bende rahatlasam sizde kafanizi sisirdim valla kusura bakmayin
Seninki erkek ben biliyorum

sende bide çocuk varya kuzum o yüzden daha zor oluyordur senin. İnşallah bi an önce toparlanırsın
Nisa. Kadın demekti demi. Çok güzel

Seninki erkek ben biliyorum
Insallah canim.Allahtan hala gündüz uyuyor erken kalktığı için.O bile bana dinlenme molasi oluyor.

Tatli yemezsem oluczk ins aktif spor yapiyordum.bende baya agir simdi mecbur sadece yuruyus ve hafif egzersizler
Hurma tarçın meyveli yoğurt atlatmaya bak canım kendini sağlıklı yiyeceklere ver ben canım ne istiyorsa ekmeğine kadar evde yapıyorum biryandan çalışıyorum kızı yatırıp başlıyorum hamburger mi istedi ekmeğini yapıyorum içini yoğurup dolaba atıyorum hop yiyorum tatlı isterse canım dondurma yerim kendimi sartladim haftada bir canım isterse bir abur cubur bir dondurma ne ise onu yicem muzu kakaoya bulayıp buzdolabı poşeti ne koyuyorum difrize atıyorum çok güzel oluyor

Oo hamaratiz masallah

Napıyor emzirmeyi bıraktığın an en iyi dostun olacak o lahana varya olahana en değerli altının olcak dolaba koyup sohutuyorsun hep duruyor yaprak yaprak alıp göğüsün basıyorsun kör ateşten buz gibi sulara giriyorsun ALLAHim sana geliyorum diyorsun çok rahatlatıyor göğüsün ateşine zaten yarım saat olmadan cücük kadar kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…