Negatif canım maalesefHurremmsultann canım çıkmadı mı daha
Valla cildircam meraktan ne zaman ogrenirim acaba yaBak erken tahmini yanılıyor iyi olmuştur belki bilmemen değişecekti belki az kaldı
Cok takiyorum ama boğazda kesemedim ya istsh çokOlmaz kız birşey çok biliyormuş o doktor dikkat ediyorsan yürüyüş yapıyorsan takma bile
Nasıl olur ya çok şaşırdım ama testinin markasına baktım albi marka maalesef yalancı pozitif veriyorNegatif canım maalesef
Onu bilmiyorum canım bir defa onu kullandım da peki ötekiler ötekiler surelab marka ve hep pozitif çıktıNasıl olur ya çok şaşırdım ama testinin markasına baktım albi marka maalesef yalancı pozitif veriyor
Adı ne ? Deneyeceğim yutabilene kadar hepsini çok mutsuzum yaEğer hap büyükse evet içmek işkence gibi oluyor. Benimki lastik gibi nohuttan biraz büyük Tuhaf bşey
15 haftayı beklemek lazım canım kesin sonuç için cidden yanilan çok istaha yapacak birşey yok tarçın yoğurt geçiştirmeye çalış ama takma nasıl verdin kilo gene verirsinValla cildircam meraktan ne zaman ogrenirim acaba ya
kuzum geçmiyor bi türlü. Zoferi içmesem mutlaka kusuyorum. 3 aydan sonra prenses olcan dediler 4 oldu ben hala annemde kalıyorum
Ay gerçekten mi. Nasıl yaaa. Kaç çıktı betaNegatif canım maalesef
İmom omega canım. Ama doktoruna sormadan içmeAdı ne ? Deneyeceğim yutabilene kadar hepsini çok mutsuzum ya
Olsun inşALLAH olacak Meryem süresini bol bol oku canım umudunu kaybetmeNegatif canım maalesef
TAMM canımOlsun inşALLAH olacak Meryem süresini bol bol oku canım umudunu kaybetme
8 ayda acliktan geberip deli gihi spor yaparak verdim çok zordu asiri yavas veriyorum ben cok zor veriyorum ins daha almam yani aşırı almam .. vermem cok zor çünkü15 haftayı beklemek lazım canım kesin sonuç için cidden yanilan çok istaha yapacak birşey yok tarçın yoğurt geçiştirmeye çalış ama takma nasıl verdin kilo gene verirsin
Bende 2kg vermişim hamile kaldığımdan beri.Kusma yok ama bulantı ve iştahsızlık feci.Aklıma sen geldin.Merak ettim ya.kuzum geçmiyor bi türlü. Zoferi içmesem mutlaka kusuyorum. 3 aydan sonra prenses olcan dediler 4 oldu ben hala annemde kalıyorumkiloyu da bilmiyorum kuzum evde olmadığım için tartılamadım en son 67 idim. 69 la hamile kalmıştım
Ay gerçekten mi. Nasıl yaaa. Kaç çıktı beta
0.820 canım çok saçma bütün markalarda silik çıktı hemde gözükür şekilde hiç bişey anlamadımkuzum geçmiyor bi türlü. Zoferi içmesem mutlaka kusuyorum. 3 aydan sonra prenses olcan dediler 4 oldu ben hala annemde kalıyorumkiloyu da bilmiyorum kuzum evde olmadığım için tartılamadım en son 67 idim. 69 la hamile kalmıştım
Ay gerçekten mi. Nasıl yaaa. Kaç çıktı beta
Bende çok zor vermiyorum fitness yaptım ama inandım fitness öneririm zmanla toplayacaksın kendini sağlıklı şeyler yemeye bak sağlıklı ye koca salata bitir tavuk ye et ye istediğin kadar tercihlerini değiştir yemeklerde8 ayda acliktan geberip deli gihi spor yaparak verdim çok zordu asiri yavas veriyorum ben cok zor veriyorum ins daha almam yani aşırı almam .. vermem cok zor çünkü
Yedin bitirdin kendini kız bir kilo iki cinsşyet az sabır kızValla cildircam meraktan ne zaman ogrenirim acaba ya
Çok tuhaf yaOnu bilmiyorum canım bir defa onu kullandım da peki ötekiler ötekiler surelab marka ve hep pozitif çıktı