- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Benim zaten göbüş rahat 5 aylık gibi duruyordu o yüzden henüz fark yokOğlumda 12 haftalikken bi göbeğim vardı.Belli oluyordu ya resmen.Bunda hala yok.Aksam olmasa hala anlamiycam hamile olduğumu. Sabah yine ayni.Kiyafetlerim bile hala rahat oluyor.Hemde 2.hamilelik bu.Tuhaflik bende mi anlamadım kızlar ya.
İyi bariHayır canım 20 ye kadar hissetmeme normal
Benim belli kızBı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissiniz
Ay inşallah canım yaHadi hayırlısı canım
Kan verdim canımBenim belli kızgörmemişiz sory
Gözün aydın tatlımBugün doktor randevumuz vardı ve cinsiyeti öğrendik kızım olacakmışikinci kez kız annesi olucam inşallah
Sonuç kaçta çıkacakKan verdim
1 saat sonraSonuç kaçta çıkacak
Hadi hayırlı bi pozitif görelim1 saat sonra
Gozun aydin cnm tam kac hafta kac gunluk ogrendin simdiBugün doktor randevumuz vardı ve cinsiyeti öğrendik kızım olacakmışikinci kez kız annesi olucam inşallah
Canım benimde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin bebeğin pozusyonuna göre değişiyor doktorun göremediği için tahmin yapmamıştır ALLAHim hayırlı evlâd eylesin kokusunu içine çekiver inşALLAH benim polikistik over var çocuk sahibi olmam imkansızdı ALLAH tedavisiz ikinci evladımı nasip etti hemde bekletmeden ama doktora gittiğimde o kadınların umutsuzluklari çırpınışları öyle bir etki bırakmıştık i bana her namazında dua eder olur dualarınizda eksik etmeyinAlınmayın lütfen. İlk bebeğimi kaybettim şimdi cinsiyet okadar önemli deil bana göre. her gidişimizde kalbi atıyor mu iyi mi diye kalbimiz ağzımızda ultrasona bakıyorum. Bide özel oldgu halde eşimi almıyorlar oda ayrı Bi konu. Değiştircem gerçi. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallah
Aynı benim gobus bu sefer firtlayiverdi hemenBenim zaten göbüş rahat 5 aylık gibi duruyordu o yüzden henüz fark yok
Hayırlı haberlerle dön inşALLAHKan verdim
İnşallah canımHayırlı haberlerle dön inşALLAH
Maşallah canım sağlıkla inşallahBugün doktor randevumuz vardı ve cinsiyeti öğrendik kızım olacakmışikinci kez kız annesi olucam inşallah
Birşey olmaz canım spor yapmışsın gibi düşün eve gidice ayağını ılık suya sok mis gibi çalışan anne olunca ALLAH güç kuvvet versin hepimizeBugun çok ayakta kaldım saat 9 dan 3 e kadar is yerindeki odaları dolasmak durumunda kaldım, bebeğe bişey olmaz değil mi hafif bir ağrı var gibi de
Canım benim doktor 2 den yukarı dedi sıkıntıKızlar ense kalınlığı haftaya göre değişiklik gösterebilir miş.3 ten yukarı olmadgı sürece endişe etmemek gerekirmiş.
Kız cidden kıskanmak vallahi huyum degildir kız kız diyince içim burkuluyor ya kızına kiz kardeş gelen anneleri gördükçe sessiz yaşayın ulen mutluluğunuzu ezikmiyimm lenn benGözün aydın tatlımkızlar önde gidiyor
Senin cinsiyet bellimiydi cnm tam kac günlüktü seninCanım benim doktor 2 den yukarı dedi sıkıntıbenim 1.6 çıktı
Tahmin yaptı canım 13+1 de erkek diye ama 2 haftaya gidicem 1 aya bekliyemem kızdan dolayı hala umudum var kızıma kız kardeş olacak diyeSenin cinsiyet bellimiydi cnm tam kac günlüktü senin