Hahahahah günlük tahminBende doktor gibi %50 %50cinsiyt belirtilerini takip ediyorm. Bugn mesela çok güzel buldm kendimi mide bulantılarında kız diyorm. Tatlı canm çekdiğinde künefe falan.. helva ; erkek diyorm. Bütün doksanlı arkadaşlarımın oğlu oldu ordan acaba mı diyorm
Aramızda bir gün var bende hiç hiç hissetmedim. Doktor 17-18 haftalarında belki hissedebilirsin demişti o zamana kadar mümkün değil demişti. O yüzden hiç stres yapmadım canım sende takma kafana çok kalmadı zaten hissederiz ilk gebeliklerde geç oluyormuş.Bugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Ayaktayken zor gibi ama uzanınca balık gibi kayabilir.Ben çok konuşurdum oğlumla.Bide çok Takip ederdim. Ozaman hissedebilirsin sanki.Bi de hıçkırma olayı varki ya çok tatlı oluyor ya.Bugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Ben de 15+3 teyim canim ama asla hissetmiyorum, yemek sonrasi da dinliyorum ama mumkunati yok hic bisi hissetmiyorumBugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Aramızda bir gün var bende hiç hiç hissetmedim. Doktor 17-18 haftalarında belki hissedebilirsin demişti o zamana kadar mümkün değil demişti. O yüzden hiç stres yapmadım canım sende takma kafana çok kalmadı zaten hissederiz ilk gebeliklerde geç oluyormuş.
Ayaktayken zor gibi ama uzanınca balık gibi kayabilir.Ben çok konuşurdum oğlumla.Bide çok Takip ederdim. Ozaman hissedebilirsin sanki.Bi de hıçkırma olayı varki ya çok tatlı oluyor ya.
Demekki daha zaman varmış. Bi defa hissettiğimi düşündüm ondan da emin olamadım. Sanırım 20.haftaya kadar zamanımız var. Belki diranın dedği gibi konuşmak falan da etkilidir ben pel yapmıyorumBen de 15+3 teyim canim ama asla hissetmiyorum, yemek sonrasi da dinliyorum ama mumkunati yok hic bisi hissetmiyorum
Zaten bu haftadan sonra başlar hissetmeler canım 21 - 22. Haftaya kadar da sürebilir panik yapma. İlerde uçan tekmeler seni yataktan zıplatacak bol bolBugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Erken bence canım zevkin değişebilir. Farklı özellikli görüp pişman olabilirsin. Beşik ve araba için 7. Ay ve sonrası uygun bence. Ama bu pandemi döneminde ne kadar gidip bakabiliriz alışveriş yapabiliriz bilmiyorum. Böyle mekanik şeyleri internetten almayı da sevmiyorum illa inceleyecem üstüne çıkacam sağlamlığı kumaşın dokusu falanKızlar bebek arabası beşik falan almak için erken mı daha sizce
Iyimi ettim kötü mü bilmiyorum.okadar çok konuştum ki hamileyken oğlum hiç susmuyor.Erkenden de konuşmaya başladı.Hos bende erken konuşmuşum.Babama sorarım ben ne zaman konuştum diye kızım hiç sustunmu ki derDemekki daha zaman varmış. Bi defa hissettiğimi düşündüm ondan da emin olamadım. Sanırım 20.haftaya kadar zamanımız var. Belki diranın dedği gibi konuşmak falan da etkilidir ben pel yapmıyorum
ahh inşallah o günleride görürüzZaten bu haftadan sonra başlar hissetmeler canım 21 - 22. Haftaya kadar da sürebilir panik yapma. İlerde uçan tekmeler seni yataktan zıplatacak bol bol
Sanki erken konuşmak daha iyiIyimi ettim kötü mü bilmiyorum.okadar çok konuştum ki hamileyken oğlum hiç susmuyor.Erkenden de konuşmaya başladı.Hos bende erken konuşmuşum.Babama sorarım ben ne zaman konuştum diye kızım hiç sustunmu ki der
Bende onu düşünüyorum kıyafete bile bakarak almak istiyorum ama malum hiv iyi değil ortalık keyifli bir bebiş alışverişi de yakalayamaz bu gidişle ama neyse sağlık olsunda internetten alırız olmadı. 7. ay i bekleyeyim o zaman aslında kafamda ne alacağım net ama erken almak da iyi değildir bekleyeyim ben bekleyeyimErken bence canım zevkin değişebilir. Farklı özellikli görüp pişman olabilirsin. Beşik ve araba için 7. Ay ve sonrası uygun bence. Ama bu pandemi döneminde ne kadar gidip bakabiliriz alışveriş yapabiliriz bilmiyorum. Böyle mekanik şeyleri internetten almayı da sevmiyorum illa inceleyecem üstüne çıkacam sağlamlığı kumaşın dokusu falan
Erken erken bekle azıcık don mon al hevesin varsaBende onu düşünüyorum kıyafete bile bakarak almak istiyorum ama malum hiv iyi değil ortalık keyifli bir bebiş alışverişi de yakalayamaz bu gidişle ama neyse sağlık olsunda internetten alırız olmadı. 7. ay i bekleyeyim o zaman aslında kafamda ne alacağım net ama erken almak da iyi değildir bekleyeyim ben bekleyeyim
Daha neler ya.Herseyi için eleştirenler sırayla maşallah.ahh inşallah o günleride görürüz
Sanki erken konuşmak daha iyisonra bu çocuk niye konuşmuyor diyenler başlar
Nt yazıo bnm 2li de deil Dr ultrason da bakarken vakti enseye de bakalım die 1.23 cıktı.Nyle yaziyor bilmiyorum bende kagit yok su an doktor muayene sirasinda ense olcumunu soyledi mi
Baya büyümüş sennki aramizda 3 haftaya yakin var gobusun ne durumda yok cnm zaten 18 20 ve sonrssi hissedilirmisBugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Bisey olmaz canım korkma yoruldugun icindir o Ağrı bende cok ayakta kalincs ağrıyor kasiklarim ddinlen cNmBugun çok ayakta kaldım saat 9 dan 3 e kadar is yerindeki odaları dolasmak durumunda kaldım, bebeğe bişey olmaz değil mi hafif bir ağrı var gibi de
Bı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissinizMerhaba kızlar ben Nisan annesiyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin sizinkiler ne acaba