- 8 Eylül 2020
- 31
- 26
- 34
0.80 çıktı canım.inşallah güzel çıkar sonuçlarınKizlar ense ölçumleri kaç cikti bebeklerinizin. Bugun ikili sonucumu gostermeye gidicem insallah güzel cikar
Canım kan vermedin mi dahaİnşallah canım ya umarım vardır hala idrarda 17.gün pozitif
Yaa bekletecek seni o zaman annesi. Sıradaki randevu da doktor bişey demese bile sen sor bence artık söylenebilecek zamanlara gelmişsiniz. Sağlıkla gelsin inşallah canımEmoshhh Benim sat 7 haziran. Doktorlar hiç bir tahminde de bulunmadığı daha.
Artık belli oluyor iyiceBaya büyümüş sennki aramizda 3 haftaya yakin var gobusun ne durumda yok cnm zaten 18 20 ve sonrssi hissedilirmis
Verim canım 2 saate çıkarCanım kan vermedin mi daha
Daha baya küçük bebeğin. Bnm 13 haftalık hala öğrenemedik. Hepimiz çok heyecanlıyız öğrenmek için ama saglıklı olsunlar da er yada geç nasılsa öğrencezBı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissiniz
Benim de 1.2 çıkmıştı canım inşallah güzel haberler alırsın.Kizlar ense ölçumleri kaç cikti bebeklerinizin. Bugun ikili sonucumu gostermeye gidicem insallah güzel cikar
Tamam arkadaşım haklısınDaha baya küçük bebeğin. Bnm 13 haftalık hala öğrenemedik. Hepimiz çok heyecanlıyız öğrenmek için ama saglıklı olsunlar da er yada geç nasılsa öğrencez
Alınmayın lütfen. İlk bebeğimi kaybettim şimdi cinsiyet okadar önemli deil bana göre. her gidişimizde kalbi atıyor mu iyi mi diye kalbimiz ağzımızda ultrasona bakıyorum. Bide özel oldgu halde eşimi almıyorlar oda ayrı Bi konu. Değiştircem gerçi. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallahTamam arkadaşım haklısın
Benim ikizlerimden biri 3 gün geride doktorum onun önemli olmadığını söyledi o ölçümlerin bebeğin o an ki pozisyonuna göre olduğunu söyledi arada ileri geri olabilirmişSelam güzel mart anneleriDoktor kontrolünden geldim. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür tarama testi için de kan verdim. Bugün 12+5dim sata göre ultrasonda 12+2cikti bastan beri iki gün geriden geliyordu bugün fark üçe çıkmış. Ense kalınlığı değerine o kadar odaklandım ki bu farkı sormak aklima gelmedi. Bununla ilgili doktorundan birsey öğrenen bir tecrübesi olan var mi aranızda??Cinsiyetle ilgili birsey demedi bende sormadım.
Arada kaynamistir canm benimkinin cinsiyeti malesef hala belli degil meraktan catliyorum 13+3 bugunBı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissiniz
Hadi hayırlısı canımVerim canım 2 saate çıkar
Hayır canım 20 ye kadar hissetmeme normalBugün 4 ay oldu. 16.hafta daha doğrusu. Ve ben hala hissetmiyorum bende mi bi poroblem var kızlar
Gözünaydın canım ya.Ne güzel.Iki kiz kardeş.Sanada iki arkadaş.Bugün doktor randevumuz vardı ve cinsiyeti öğrendik kızım olacakmışikinci kez kız annesi olucam inşallah
Görmedim canım henüz birkaç kişinin belli. Onlar da görmemiştir. Görenler de cinsiyeti belli olmayınca bişey dememiştirBı soru sordum tenezzül edip cevap bile vermemissiniz