- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Canım tam net değil 15 . Haftaya kadar demiyorlar 13+1 de gittim erkek dedi doktor ama değişebilir dedi çokta değişen varMerhaba kızlar ben Nisan annesiyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin sizinkiler ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tam net değil 15 . Haftaya kadar demiyorlar 13+1 de gittim erkek dedi doktor ama değişebilir dedi çokta değişen varMerhaba kızlar ben Nisan annesiyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin sizinkiler ne acaba
Amin inşallah canım Allah razı olsun. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallahCanım benimde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin bebeğin pozusyonuna göre değişiyor doktorun göremediği için tahmin yapmamıştır ALLAHim hayırlı evlâd eylesin kokusunu içine çekiver inşALLAH benim polikistik over var çocuk sahibi olmam imkansızdı ALLAH tedavisiz ikinci evladımı nasip etti hemde bekletmeden ama doktora gittiğimde o kadınların umutsuzluklari çırpınışları öyle bir etki bırakmıştık i bana her namazında dua eder olur dualarınizda eksik etmeyin
Hangi haftadaydın canım.Canım benim doktor 2 den yukarı dedi sıkıntıbenim 1.6 çıktı
13+1 im ölçümde 13+5 oldum ama benim ki 2 gün önden gidiyorHangi haftadaydın canım.
Hmm bence belli olur o zmn bende yarin kendi doktoruma gidicem 13+3 um . 2li test sonucu icin ins beebgide gosterir ama ona sormayi düşünmüyorum cinsiyeti funku tersledi gicik kadin bakmiycakmis 16 dan onc cuma da yeni doktorla taniscam 13+6 da olucsk o gun ins söylerTahmin yaptı canım 13+1 de erkek diye ama 2 haftaya gidicem 1 aya bekliyemem kızdan dolayı hala umudum var kızıma kız kardeş olacak diye
Hayirli olsun, erkek olacak bizim sipa, saglikli olsunlar daMerhaba kızlar ben Nisan annesiyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğimin sizinkiler ne acaba
Ayyy ben aksamlari gobegim catlayacak zannediyorum, daha 4 aylikken boyleyse diye dusunmeye basladim. Inanilmaz gobegim buyuyo benim de ozellikle saat 5den sonraOğlumda 12 haftalikken bi göbeğim vardı.Belli oluyordu ya resmen.Bunda hala yok.Aksam olmasa hala anlamiycam hamile olduğumu. Sabah yine ayni.Kiyafetlerim bile hala rahat oluyor.Hemde 2.hamilelik bu.Tuhaflik bende mi anlamadım kızlar ya.
Allah gonlune gore versin hadi hayirlisiKan verdim canım
Canım gösterirse söyler benimki ekranı açtı herşey ortadaydı ben anladım tahmin et ama kesin demezler değişen oluyor çünkü tahminde bulunur 15. 16. Hafta olmadan inanma kordonla çok karıştırıyorlarHmm bence belli olur o zmn bende yarin kendi doktoruma gidicem 13+3 um . 2li test sonucu icin ins beebgide gosterir ama ona sormayi düşünmüyorum cinsiyeti funku tersledi gicik kadin bakmiycakmis 16 dan onc cuma da yeni doktorla taniscam 13+6 da olucsk o gun ins söyler
Sağol canımAllah gonlune gore versin hadi hayirlisi
Amin canımm cümlemize çok teşekkür ederim öyle yapayımBirşey olmaz canım spor yapmışsın gibi düşün eve gidice ayağını ılık suya sok mis gibi çalışan anne olunca ALLAH güç kuvvet versin hepimize
Bilemiyorum ya internette 14 de belli olur srtik yaziyor perinotologa gidicem docent baya herkesin onerdigi youtubeda cikan deneyimli bir doktor srtik gorsun ya cok merak ediyorumCanım gösterirse söyler benimki ekranı açtı herşey ortadaydı ben anladım tahmin et ama kesin demezler değişen oluyor çünkü tahminde bulunur 15. 16. Hafta olmadan inanma kordonla çok karıştırıyorlar
Ben de Çin takvimine Rus takvimine baktım nubu sordum hepsi kız çıktı . Doktor yorum yapmayınca merakımdan takvimlere bakar oldumBilemiyorum ya internette 14 de belli olur srtik yaziyor perinotologa gidicem docent baya herkesin onerdigi youtubeda cikan deneyimli bir doktor srtik gorsun ya cok merak ediyorum
Valla bende suana kadar tahmin bile alamadim bakmayacakmis hanfendi gicikBen de Çin takvimine Rus takvimine baktım nubu sordum hepsi kız çıktı . Doktor yorum yapmayınca merakımdan takvimlere bakar oldum
Hayurlısı olsun canımm Banada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤Bugün doktor randevumuz vardı ve cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış ikinci kez kız annesi olucam inşallah
Artik kesin kiz belli hayirli olsun cnm senin ne kadarlikti ikimizde 14.hafta icindeyiz merak ettimHayurlısı olsun canımm Banada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bana da iki ayrı Dr biri 11 haftada diğeri 13 haftada erkek dedi. Hamile kaldığımdan beri içimde bir kız çocuğu isteği Yani insan ne düşüneceğini şaşırıyor, halen sanki 16 da bana kız diyecekmis gibi düşünüyorum. Keske artık kessem umudumu. Bir oğlum var, bir de kızım olsaydı diye heralde bu istek. Ama Herşeyin hayırlısı, evlatlarımız sağlıklı doğsun da başka bişey istememeliyiz biliyormTahmin yaptı canım 13+1 de erkek diye ama 2 haftaya gidicem 1 aya bekliyemem kızdan dolayı hala umudum var kızıma kız kardeş olacak diye
Ahahah dur bakalım daha önünde 6 ay var belki bi değişiklik olurKız cidden kıskanmak vallahi huyum degildir kız kız diyince içim burkuluyor ya kızına kiz kardeş gelen anneleri gördükçe sessiz yaşayın ulen mutluluğunuzu ezikmiyimm lenn ben
Sağlıkla doğsun da bende hep kızıma kız kardeş hayal ettim biz 3 kız kardeşiz eşim 4 erkek kardeş ne bileyim kız kız daha iyi olur gibime geldi ama degisir belki etrafımda herkes erkek dedi icimede erkek doğdu içine doğan çıkıyor sanırımSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bana da iki ayrı Dr biri 11 haftada diğeri 13 haftada erkek dedi. Hamile kaldığımdan beri içimde bir kız çocuğu isteği Yani insan ne düşüneceğini şaşırıyor, halen sanki 16 da bana kız diyecekmis gibi düşünüyorum. Keske artık kessem umudumu. Bir oğlum var, bir de kızım olsaydı diye heralde bu istek. Ama Herşeyin hayırlısı, evlatlarımız sağlıklı doğsun da başka bişey istememeliyiz biliyorm
Cok erken tahmin etmisler . Benim 12+5 de bile doktor tersledi bakmadi yanlis olablr belki ama yinede erkek çıkarsa kader kismet cnm belkide boylesi daha iyi olacak bilemezsin allah bikir saglikli olsundaSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Bana da iki ayrı Dr biri 11 haftada diğeri 13 haftada erkek dedi. Hamile kaldığımdan beri içimde bir kız çocuğu isteği Yani insan ne düşüneceğini şaşırıyor, halen sanki 16 da bana kız diyecekmis gibi düşünüyorum. Keske artık kessem umudumu. Bir oğlum var, bir de kızım olsaydı diye heralde bu istek. Ama Herşeyin hayırlısı, evlatlarımız sağlıklı doğsun da başka bişey istememeliyiz biliyorm