Sağol canımArtik kesin kiz belli hayirli olsun cnmsenin ne kadarlikti ikimizde 14.hafta icindeyiz merak ettim
Usg görüntüleri farklı ölçebilir canım aynı gün bir doktor 3 gün geri başka bir doktor 1 hafta ileri görüntüleyebilir. Böyle durumlar kafanı karıştırmasın
Benim normalde 3 gün önden giderdi 12.hafta da günüyle aynı cıktı Dr sordum o ultrason ölçümleryle alakalı dedi. Canını sıkma bşy olmaz. Ense kalınlığı kaç cıktı canım
Bikac gun onden bikac gun geriden gelmesini sorun etme canim, sagligi iyiymis cok sukur❤
Teşekkür ederim kızlar cevapladiginiz için sayenizde günüm güzel geçtiBenim ikizlerimden biri 3 gün geride doktorum onun önemli olmadığını söyledi o ölçümlerin bebeğin o an ki pozisyonuna göre olduğunu söyledi arada ileri geri olabilirmiş
Ahahahdur bakalım daha önünde 6 ay var belki bi değişiklik olur
Senin oranlar gittikçe artıyorHayurlısı olsun canımmBanada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤
Kızıma tütü etek almıştım hemen nasıl yakışmıştıSenin oranlar gittikçe artıyorArtık emin olabilirsin bence
Evet ya sormadım bile ben pat diye söylediler. Cidden bu çok yanlış bir tavırmis, dr sormalı öğrenmek istiyor musunuz diye bence. Neyse dediğin gibi canim,kismet tabiCok erken tahmin etmisler . Benim 12+5 de bile doktor tersledi bakmadi yanlis olablr belki ama yinede erkek çıkarsa kader kismet cnm belkide boylesi daha iyi olacak bilemezsin allah bikir saglikli olsunda
Öyle deme deme sağlıklı olsun yeter deYok kız ona kalp dayanmaz 2 haftaya değişsin degisecekse
Canım bebeğin pozisyonu çok önemli birde bazı kadınlara doktor diyor % 70 erkek veya kız sonra değişiyor kıyamet kopuyor hiç unutma kızımda cinsiyet öğrenicem dua ediyorum kızım olsun diye karşımda karı koca konusuyor erkek olacak soyumuzu devam ettiricek kadın diyor gelinim olacak falan filan ama zor tutuyorum kendimi sonra bir çıktılar bagris gürültü kadın ağlıyor kız oldu diye adam lanet ediyor bir fırladım ayağa yollarım sizi dedim defolun burdan dedim güvenliği çağırdım etmediğim bedduayi ettim babanem Karadenizli bizde erkek çok önemli ama erkek kalmadı oh canıma değsin kızım doğunca bir erkek doguramadin dediler adam olaydini siz 4 5 er dogursaydiniz dedim adım.genelde delidirCok erken tahmin etmisler . Benim 12+5 de bile doktor tersledi bakmadi yanlis olablr belki ama yinede erkek çıkarsa kader kismet cnm belkide boylesi daha iyi olacak bilemezsin allah bikir saglikli olsunda
Bencede kiz 95 oran zaten daha nolsunSağol canımNormalde 13+3, ultrasonda 14+2 çıktı. 28 eylülde cinsiyete %100 dicem dedi. Ama ben alıştırdım artık kendimi kıza ❤
Sonra buraya geliyorum herkes kız diyor, alıyor beni bir düşünceşaka tabi hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum. Azınlıkta olmak da bir ayrıcalık
Boyle seyler cok sacma ya iyi yapmissin ayipya gerçekten ha kiz ha erkek can yani evlat ne kadar guzel .. yazik ya valla tartistiklari seye bak ..Canım bebeğin pozisyonu çok önemli birde bazı kadınlara doktor diyor % 70 erkek veya kız sonra değişiyor kıyamet kopuyor hiç unutma kızımda cinsiyet öğrenicem dua ediyorum kızım olsun diye karşımda karı koca konusuyor erkek olacak soyumuzu devam ettiricek kadın diyor gelinim olacak falan filan ama zor tutuyorum kendimi sonra bir çıktılar bagris gürültü kadın ağlıyor kız oldu diye adam lanet ediyor bir fırladım ayağa yollarım sizi dedim defolun burdan dedim güvenliği çağırdım etmediğim bedduayi ettim babanem Karadenizli bizde erkek çok önemli ama erkek kalmadı oh canıma değsin kızım doğunca bir erkek doguramadin dediler adam olaydini siz 4 5 er dogursaydiniz dedim adım.genelde delidir ☺
Kız senin zaten kızın varmış yaCanım bebeğin pozisyonu çok önemli birde bazı kadınlara doktor diyor % 70 erkek veya kız sonra değişiyor kıyamet kopuyor hiç unutma kızımda cinsiyet öğrenicem dua ediyorum kızım olsun diye karşımda karı koca konusuyor erkek olacak soyumuzu devam ettiricek kadın diyor gelinim olacak falan filan ama zor tutuyorum kendimi sonra bir çıktılar bagris gürültü kadın ağlıyor kız oldu diye adam lanet ediyor bir fırladım ayağa yollarım sizi dedim defolun burdan dedim güvenliği çağırdım etmediğim bedduayi ettim babanem Karadenizli bizde erkek çok önemli ama erkek kalmadı oh canıma değsin kızım doğunca bir erkek doguramadin dediler adam olaydini siz 4 5 er dogursaydiniz dedim adım.genelde delidir ☺
Dedim ya seni çok iyi anlıyorum diyeŞuan aklımdan geçeni yazıyorsun sanki herkes diyince değişebilir düşüncesi bir harika
Evet ne güzel işte bir tane daha olsunKız senin zaten kızın varmış ya
Genelde değişik olsun bide derleryaEvet ne güzel işte bir tane daha olsuninsanlar erkek diye biter biz kız diye
Haha bende bende oyuZden hala umudum var vericem.haberiDedim ya seni çok iyi anlıyorum diyekendimden umudum yok ama ınsllah senin gönlünden geçen olur. Bu arada milyon tane hikaye okudum İnternete, sonradan kız olan hikayeler
Ya şekli falan bi garip yok gibi.Bakalim 1ay sonra nolcak benimki.Ayyy ben aksamlari gobegim catlayacak zannediyorum, daha 4 aylikken boyleyse diye dusunmeye basladim. Inanilmaz gobegim buyuyo benim de ozellikle saat 5den sonra
Ay canım çok sevindim begendigin eteği al dediğine göre kesin artıkHayurlısı olsun canımmBanada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤