2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Usg görüntüleri farklı ölçebilir canım aynı gün bir doktor 3 gün geri başka bir doktor 1 hafta ileri görüntüleyebilir. Böyle durumlar kafanı karıştırmasın
Benim normalde 3 gün önden giderdi 12.hafta da günüyle aynı cıktı Dr sordum o ultrason ölçümleryle alakalı dedi. Canını sıkma bşy olmaz. Ense kalınlığı kaç cıktı canım
Bikac gun onden bikac gun geriden gelmesini sorun etme canim, sagligi iyiymis cok sukur
Benim ikizlerimden biri 3 gün geride doktorum onun önemli olmadığını söyledi o ölçümlerin bebeğin o an ki pozisyonuna göre olduğunu söyledi arada ileri geri olabilirmiş
Teşekkür ederim kızlar cevapladiginiz için sayenizde günüm güzel geçti M Melekogretmencnn ense kalınlığı 1.1mm cıktı cnm 3un uzeri riskli dedi doktor. Tarama sonuçlarını esin getirsin bana, sen 1 ay sonra gel dedi doktorum. coronadan dolayi hastaneye ne kadar az gelsen iyidir dedi

Cok erken tahmin etmisler . Benim 12+5 de bile doktor tersledi bakmadi yanlis olablr belki ama yinede erkek çıkarsa kader kismet cnm belkide boylesi daha iyi olacak bilemezsin allah bikir saglikli olsunda
Evet ya sormadım bile ben pat diye söylediler. Cidden bu çok yanlış bir tavırmis, dr sormalı öğrenmek istiyor musunuz diye bence. Neyse dediğin gibi canim,kismet tabi oğlumun doğum fotolarina bakiyorim kaç gündür, kalbim pir pir ediyor. O an diyorum kız olsa erkek olsa ne farkeder, bu duygu paha biçilemez. İsteyen herkese yaşatsın Allahim.

Cok erken tahmin etmisler . Benim 12+5 de bile doktor tersledi bakmadi yanlis olablr belki ama yinede erkek çıkarsa kader kismet cnm belkide boylesi daha iyi olacak bilemezsin allah bikir saglikli olsunda
Canım bebeğin pozisyonu çok önemli birde bazı kadınlara doktor diyor % 70 erkek veya kız sonra değişiyor kıyamet kopuyor hiç unutma kızımda cinsiyet öğrenicem dua ediyorum kızım olsun diye karşımda karı koca konusuyor erkek olacak soyumuzu devam ettiricek kadın diyor gelinim olacak falan filan ama zor tutuyorum kendimi sonra bir çıktılar bagris gürültü kadın ağlıyor kız oldu diye adam lanet ediyor bir fırladım ayağa yollarım sizi dedim defolun burdan dedim güvenliği çağırdım etmediğim bedduayi ettim babanem Karadenizli bizde erkek çok önemli ama erkek kalmadı oh canıma değsin kızım doğunca bir erkek doguramadin dediler adam olaydini siz 4 5 er dogursaydiniz dedim adım.genelde delidir

Merhabalar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Sizler benden 2 ay öndesiniz o yüzden tecrübenize ihtiyacım var. Kızlar benim 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum. Dün ilk defa kırmızı kanamam oldu birkaç damla. Doktorumun yönlendirmesiyle proluton vuruldum. Kesildi gibiydi bugün daha iyiyim ama yine 1-2 damla geldi bugün de. Benim gibi gebeliğinin 6. Haftasında böyle kanama yaşayıp sonra sağlıklı devam eden Var mı?

Boyle seyler cok sacma ya iyi yapmissin ayipya gerçekten ha kiz ha erkek can yani evlat ne kadar guzel .. yazik ya valla tartistiklari seye bak ..

Kız senin zaten kızın varmış ya

Dedim ya seni çok iyi anlıyorum diye kendimden umudum yok ama ınsllah senin gönlünden geçen olur. Bu arada milyon tane hikaye okudum İnternete, sonradan kız olan hikayeler
Haha bende bende oyuZden hala umudum var vericem.haberi doktorda diyormuş alsana bombe bu kadar takarmisin zaten doktorum bile alay ediyor bunca meslek hayatımda sizin kadar kız aşığı görmedim diye

Ayyy ben aksamlari gobegim catlayacak zannediyorum, daha 4 aylikken boyleyse diye dusunmeye basladim. Inanilmaz gobegim buyuyo benim de ozellikle saat 5den sonra
Ya şekli falan bi garip yok gibi.Bakalim 1ay sonra nolcak benimki.

Hayurlısı olsun canımm Banada bugün %95 kız dedi hatta poposu görünecek pembe fırfırlı etek hayalim var, doktora alabilir miyim dedim, al dedi ❤❤
Ay canım çok sevindim begendigin eteği al dediğine göre kesin artık kız olunca o kadar çok seçenek var ki alışveriş için insan bakarken bile içi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…