2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam arkadaşım haklısın
Alınmayın lütfen. İlk bebeğimi kaybettim şimdi cinsiyet okadar önemli deil bana göre. her gidişimizde kalbi atıyor mu iyi mi diye kalbimiz ağzımızda ultrasona bakıyorum. Bide özel oldgu halde eşimi almıyorlar oda ayrı Bi konu. Değiştircem gerçi. Hepimiz saglıcakla kucagımıza alalım inşallah 🤲

Selam güzel mart anneleri🥰 Doktor kontrolünden geldim. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür🤲 tarama testi için de kan verdim. Bugün 12+5dim sata göre ultrasonda 12+2cikti bastan beri iki gün geriden geliyordu bugün fark üçe çıkmış. Ense kalınlığı değerine o kadar odaklandım ki bu farkı sormak aklima gelmedi. Bununla ilgili doktorundan birsey öğrenen bir tecrübesi olan var mi aranızda??Cinsiyetle ilgili birsey demedi bende sormadım.
Benim ikizlerimden biri 3 gün geride doktorum onun önemli olmadığını söyledi o ölçümlerin bebeğin o an ki pozisyonuna göre olduğunu söyledi arada ileri geri olabilirmiş

Oğlumda 12 haftalikken bi göbeğim vardı.Belli oluyordu ya resmen.Bunda hala yok.Aksam olmasa hala anlamiycam hamile olduğumu. Sabah yine ayni.Kiyafetlerim bile hala rahat oluyor.Hemde 2.hamilelik bu.Tuhaflik bende mi anlamadım kızlar ya.

X