- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
Ayy hadi inşallah görürsün. Hemen yaz görünceYarın sabah keseyi görmeye gidicem dua edin kızlar
Insallah canımYarın sabah keseyi görmeye gidicem dua edin kızlar
İnnnnşAlllah sağlıkla yerleşmiş kesenizi görürsün canımYarın sabah keseyi görmeye gidicem dua edin kızlar
Ben de baktım hemen ama Çin yaşını baz al sen bence doğruluk payı olabilir mi kiÇin takviminde bi site var otomatik hesaplıyo kız çıktı baska sitede erkekkendi yaşıma göre erkek çin yaşıma göre kız
Bebek mucizedir gerçekten Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim 1 hafta önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. benim için mucize bir bebek çünkü çok şükür Rabbime çarşamba günü kese görmeye gittikten sonra takvimi oluşturacağım inşAllah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
BendeeeGünaydıno kadan çok lavaboya gidiyorum ki uykular haram oldu
Hayırlı olsun insallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim 1 hafta önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. benim için mucize bir bebek çünkü çok şükür Rabbime çarşamba günü kese görmeye gittikten sonra takvimi oluşturacağım inşAllah
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim 1 hafta önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. benim için mucize bir bebek çünkü çok şükür Rabbime çarşamba günü kese görmeye gittikten sonra takvimi oluşturacağım inşAllah
Yarın sabah keseyi görmeye gidicem dua edin kızlar
Günaydın hanımlar, hayırlı sabahlarbugün hastaneye gidecek olan var mıydı ☺
Benimde 1815 temmuz randevum
7.haftada kalp atışı duyuluyor sanırım canım bayrama nerden baksan 3 hafta var erken olmaz bence senin içinBayram öncesi gideyim ben yine de kalp atışına erken olur ama