2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunler gecmiyor dün cok agrim vardi. Oglumda hic böyle agrilarim olmamisti. Düsük yaptigim gebelikte bu tip agrilarim olmustu o yüzden tedirginim. Ayrica herkesin gögüsleri aciyor ama benim acıma gecti . Öfff şu günler bir gecseydi 😧

Günaydın kizlar :110:
Ay benimde bulantılarim çok fena dün ne yediysem çıktı sabaha kadar bulantıdan uyuyamadım. Bir de oğlum anne bana yumurta yapar mısın der :KK12: zar zor pişirdim.

Kızlar nasılsınız? Adetten önce belirti yaşayan var mı? İşte şu oldu da anladım dediğiniz bir durum??
Canım ben iğneden dolayı bilemedim hiç belirti mi iğnenine etkisi mi Diye
Gunler gecmiyor dün cok agrim vardi. Oglumda hic böyle agrilarim olmamisti. Düsük yaptigim gebelikte bu tip agrilarim olmustu o yüzden tedirginim. Ayrica herkesin gögüsleri aciyor ama benim acıma gecti . Öfff şu günler bir gecseydi 😧
ya benimde acayip midem bulanıyor yaa. Halimde olmuyor o yüzden
merhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
Canım üzgünüm ama benim hep 1.20 çıkardı ve yükselmezdi😒

İsteyince vücut oyun oynuyor galiba 😖

Keşke benimde midem bulansa inanki sevinicem kuzum ya 😧

3 gündür kirpiklerim batıyor şimdi baktım oda belirtiymiş. Sen hamilesin kirpiklerine bakabilir misin birbirine karışmışlar mı? 😂 kafayı yemek üzereyken ben 🥴
Bakmıştım canım bende aklıma geldiği için ama hayır karışık değil😒
Keşke benimde midem bulansa inanki sevinicem kuzum ya 😧
ay kuzum buda zormuş ya ben öyle diyordum da.
Keseyi gördük😍 dr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
Gözün aydın tatlım 💖
Vitamin olarak viofolic verdi bana sizlere ne verdi doktorunuz?
Bana ismini unuttum multivitamin içeren folik asit vermiş canım öyle dedi.

Bakmıştım canım bende aklıma geldiği için ama hayır karışık değil😒
ay kuzum buda zormuş ya ben öyle diyordum da.
Gözün aydın tatlım 💖

Bana ismini unuttum multivitamin içeren folik asit vermiş canım öyle dedi.

Canim galete ye sabahlari uyanir uyanmaz. Birde cogu gebe ilerki aylarda yumurta yiyemiyor bu haftalarda yiyebildigin kadar ye

Aynı şekilde benim de ağrılarım var 😐 sürekli değil ama sancı girip 10 dk ağrıyıp geçiyor neden acaba

Keseyi gördük😍 dr 4,5 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 5+1im. Birdahaki randevum 3 hafta sonraya verdi kalp atısı icin
Ayy çok sevindim canım 😍😍 gün olarak seninle aynıyız Çarşamba günü benim de randevum var inşallah bende görürüm normal mi bakarak gördü yoksa vajinal ultrasonda mı

Canim galete ye sabahlari uyanir uyanmaz. Birde cogu gebe ilerki aylarda yumurta yiyemiyor bu haftalarda yiyebildigin kadar ye
Evet kuzum kraker galeta falan bakacam artık bi şekilde. Sabahları kötü oluyor öğleden sonra sorun yokta. Yiyene kadar aslında. Ama yemek hazırlamaya da mecalim olmuyor bulanırken

X