2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burda okuduklarımla ve çevremdekilerin yorumlarıyla park yatak almaya karar verdim. Marka tavsiyesi olan var mı
Canım kızıma park beşik almıştım hiç kullanmadim ben 2 yıl emzirdigim için anne yanı beşik bana çok kolaylık oldu istediğim yerede taşıdım

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-14-22-51-53-49.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 12
Benim baya 5 aylık hamile gibi göbeğim var. Suana kadar 3 kilo aldim ama goguslerin altindan itibaren baya balon gibi gobegim var. Yemek yiyince iyice çıkıyor

2 gun daha bekle tekrar test yap cok yeni olablr benim test yaptigimda bundan bi tik belirgun cıktı beta o gun 575 filandı iknciyi yaptım baya netti senin daha 7.5 mus 7.5 gebelik sayilmaz zaten 2 3 gun beklemelisin bence artarsa zaten testte belirgin olur hamileysen zaten artar

Aynen yarın olmuştur artış eğer gebelik var ise canım

Kızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…