- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Hayırlı olsun canım var değer yükselmişKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Benim böyle çıktığında 59 çıkmıştı betaKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Umarım canım ya çok tereddütte kaldım koyulaşma yok diye pekHayırlı olsun canım var değer yükselmiş
Ban umut oldun canım ya inşallah vardır ne bilim emin misin iğneden geçmiştirBenim böyle çıktığında 59 çıkmıştı beta
Bazılarının idrara geç geçiyor mesela benim tam koyu olduğunda değer 500 lerdeydiUmarım canım ya çok tereddütte kaldım koyulaşma yok diye pek
Tabi iğne etkisi bu kadar uzun sürmez ki en fazla 12 gün olsun yarın kan verinBan umut oldun canım ya inşallah vardır ne bilim emin misin iğneden geçmiştir
Üniallah canım yarında idrarda test yapayım yine çıkarsa kan veririmTabi iğne etkisi bu kadar uzun sürmez ki en fazla 12 gün olsun yarın kan verin
Aynen bazısı değeri 30 latda koyu bazısı senin gibi dua edeyim inşallahBazılarının idrara geç geçiyor mesela benim tam koyu olduğunda değer 500 lerdeydi
Ay hadi inşallah benimde vardır yarını bekliyorumBenim böyle çıktığında 59 çıkmıştı beta
Kızlar burda okuduklarımla ve çevremdekilerin yorumlarıyla park yatak almaya karar verdim. Marka tavsiyesi olan var mı
Canım kızıma park beşik almıştım hiç kullanmadim ben 2 yıl emzirdigim için anne yanı beşik bana çok kolaylık oldu istediğim yerede taşıdımKızlar burda okuduklarımla ve çevremdekilerin yorumlarıyla park yatak almaya karar verdim. Marka tavsiyesi olan var mı
Benimki de sunny baby kesinlikle çok memnunumSunny baby bizimki canım memnunum
Kız senle ne çok ortak yönümüz var
2 gun daha bekle tekrar test yap cok yeni olablr benim test yaptigimda bundan bi tik belirgun cıktı beta o gun 575 filandı iknciyi yaptım baya netti senin daha 7.5 mus 7.5 gebelik sayilmaz zaten 2 3 gun beklemelisin bence artarsa zaten testte belirgin olur hamileysen zaten artarKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Aynen yarın olmuştur artış eğer gebelik var ise canım2 gun daha bekle tekrar test yap cok yeni olablr benim test yaptigimda bundan bi tik belirgun cıktı beta o gun 575 filandı iknciyi yaptım baya netti senin daha 7.5 mus 7.5 gebelik sayilmaz zaten 2 3 gun beklemelisin bence artarsa zaten testte belirgin olur hamileysen zaten artar
bu gorseldeki kac kiloya kadar alıyor bir de chicco mu bu onunkilerde 9 kilo yaziyor da en fazla 6 ayCanım kızıma park beşik almıştım hiç kullanmadim ben 2 yıl emzirdigim için anne yanı beşik bana çok kolaylık oldu istediğim yerede taşıdımEki Görüntüle 2690540
Benmde 2015 mayis dogmlu oglum var 2. GebelikKızlar ikinci kez anne olmaya hazırlanan var mı aranızda ve ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benim 2018 şubat doğumlu bir oğluşum var
Benim bir suphemde hamileliktdn önceki ay beta hcg 14 çıkmıştı doktor sayilmaz muallakta demisti ertesi gun adet oldum ins vardır zaten varsa git gide hcg yukselir idrar testide net ciksr kan testide yukswk cikar hayirlisi olsun bakalmHayırlı olsun canım var değer yükselmiş