2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim göğsümün altından başladı mide göbek hele gün içinde su içtikçe şişiyor midem şiştikçe noluyor yav diyoruz. Ama bizde mide göbek popo maşallah zaten aileye çekersem sonum fena
Bişey olmaz canım sağlıklı doğsunlar da kilolar da verilir

Aynen ne yesem midem taş gibi oluyor hayır hayır ben çok yemiyorum bırakmıyor ki rahat rahat doyayım
Yemeği seviyoruz annede Boşnak benim düşün 176 boyum kizimda 70 hamile kaldım 104 doğuma girdim göğüs 115 ti bildiğin yolda yürüyen penguendim şimdi 70 sim ama hiç kilo almadım çok şükür aşırı dikkat ediyorum

Ama canım bir dövme lahana yanına mısır ekmeği istiyor ki sorma ama yiyemem zaten osuruk böceği gibiyim mahfolurum

Sağlıklı olması önceliğimiz tabiki.❤
Sıfır bulantı bende, çok alakalı değil bence o kız veya erkek olması ile

Ben 1. 63 boyumla o kilodayım kız o zaman ben de yuvarlanan tekerlek

Merhaba, ben bugün Yetkin Karasu'ya muayene oldum. Çok iyi ilgileniyor. Ayrıntılı baktı çok memnun kaldım. Ben bu hastaneyi bilmiyordum. Doğum odalarınıda gördüm çok ferah. Doğum paketi alacağım .

Merhaba, ben bugün Yetkin Karasu'ya muayene oldum. Çok iyi ilgileniyor. Ayrıntılı baktı çok memnun kaldım. Ben bu hastaneyi bilmiyordum. Doğum odalarınıda gördüm çok ferah. Doğum paketi alacağım .
Gözün aydın canım. Beğenmene sevindim. Çok kibar biri. Eğer ki bende memnun kalmasam gitceğim doktora ona gelirim. Keçiören biraz bana uzak diye karrsızım. Cinsiyetine de baktı mı?

Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin canimm saglikla kucaklamayi nasip etsin bnmde ac karna yine sislik oluyo tok olunca baya artıyor ee yakinda 4 aylik olucak daha sisicek o gobuslernormal ama bnde gobek deliginin altindan basliyo kasiga dogru asagida sislik nedense

Hmm seninki alttan başlamış büyümeye demek ki işte ben de öyle olur dıye beklıyodum da orta kısımda bende, amaaaan herkesin farklı demek ki işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…