2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

12+5 im . Biraz daha rahat olup aslında gebeliğin tadına varmak istiyorum ama işte

Kızlar bugün doktora gittim .12+5 ama biraz önden gidiyor . Cinsiyetini sordum daha çok erken söylemek için dedi ben de ısrar etmedim artık :) ben de geç öğrenenlerden olacağım anlaşılan :) gerçi benim için sağlıklı olduğunu görmek nefes almak demek ama merak işte

Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter.Benim gittiğim doktor tüp bebek hocam 13.haftada genelde söylüyor ayrıntılı ultrasona aliyo o zaman.26 sında gideceğim bende büyük ihtimalle belli olur canları sağolsun yeter bizimki sadece merak

Öyle, birşeylere sabrede sabrede geldik bugünlere ve hâlâ sabır gerektiriyor birçok aşama Sağlıkla gelsin bebisler gerisi önemli değil ❤
İnşallah hepimizin bu topiğe gelip kaybeden annelere de inşallah Rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Benim embriyo pgt idi . Bu sebeple ikili taramaya girmedim . Bence doktor gördü ama söylemek istemedi . Hayırlısı bakalım bunu beklemek bile heyecan verici

Hem de ikizlere maşallah size tabi herkes için çok kıymetli o tartışılmaz ama tüp bebek olunca havadan nem kapıyoruz
Aynen canım 12.yilimda oldu çok şükür
Bende çok korku içindeyim kötü dusuncelere kapılıyorum Allah'ım acılarını göstermesin evlatlarımızı vaktinde sagsalim kucağımıza alalım inşallah

Bence artık iyi düşünelim iyi olsun . Yıllarca çok emek verdik . Belki bir daha yaşayamayacağımız bir duygu bu onun için tadını çıkarmak lazım . Bak bunu söylüyorum inşallah uygulamaya da başlayacağım

Benim embriyo pgt idi . Bu sebeple ikili taramaya girmedim . Bence doktor gördü ama söylemek istemedi . Hayırlısı bakalım bunu beklemek bile heyecan verici
Pgt önceki durumdan dolayı mı yapıldı canım?Çoğu embiyon sağlıklı geldi mi?
Genelde aynı şeylerin gebeliklerde tekrarlaması 1000/1 mis.Bizim kromozom sonuclarimiz temiz çıktığı için doktorumuz önermedi bize.

Ah ah aynen bende söylerim de kendim bı turlu uygulayamam

Gozun aydin cnm saglikli olsunda ogreniriz bende 12+3 de filan gitmistim doktor cinsiyete bakmadi malesef erken diye kimisi bakmiyor bile kimisi bakiyo tahmin ediyo doktor doktor degisiyo 13+6 da cuma gunu yeni doktoruma gidicem ilkkez doktor degistiriyorum ilkkez tanisicam ins söyler artik 14.hafta olucak çünkü 14 de görünürmüş bakalim suan 13+2 . sende bende wn fazla 2 3 hafta daha bekleriz sonra ogreniriz saglikli olsunlarda

Kızlar burda okuduklarımla ve çevremdekilerin yorumlarıyla park yatak almaya karar verdim. Marka tavsiyesi olan var mı
Canım biz papetto nun park yatağını almıştık genelde renkli oluyo bu tarz yataklar ama biz internetten beyaz bulup onu almıştık tülleri bile vardı üst kısmında ikinci çocuğumuz erkek olsa bile beyaz olduğu için rahatça kullanırız

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• 6C8B98F0-EA4C-4471-87FF-7498DC7E962B.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…