2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yine ilaç içmemeyi deneyeyim dedim olmadı. Yediğimi çıkarmaya başladım bile. Tekrar içtim. İnşallah bi sorun oluşturmaz bu zofer bana

bi önceki gıcık doktor vermemişti. Ama şimdiki doktorum ilk muayeneden verdi ve bişey sorduğumda cevaplıyor hemen. Doktordan doktora değişiyor gerçekten
kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
Bence var

Benim doktorun da yanindaki hemsirenin de telefon numarasi var, ikisine de yazabiliyorum canim.. tup bebek tedavisinin basindan beri bu sekilde bizde..

Bugün kan ver değere bakalım canım çok az da olsa bence koyuluk var düne göre
Evet canım bende öyle düşünüyorum adetim düzensiz olduğu için takvime göre 5 gün var belki gecikmişimde
Bide böyle bak teste

Eklentiler

• 8EF8E7DA-70D6-402E-9256-211E25983E36.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 20
İnşallah canım iğne etkisi diye ödüm kopuyor
Tatlım benimde 14.gün böyleydi. Sonra nerdeyse her gün yaptım hafif hafif arttı. Bence kan ver hemen kuzum, iki gün sonra tekrar vereceksin zaten hafta sonuna denk gelmesin. Ben senin yerinde olsam Bugün veririm. 17.güne gelmişim zaten

bi önceki gıcık doktor vermemişti. Ama şimdiki doktorum ilk muayeneden verdi ve bişey sorduğumda cevaplıyor hemen. Doktordan doktora değişiyor gerçekten

Bence var
Offf ben de persembe gunu birakmayi denicem ilaci, en azindan cuma belki sakin gecer, sonra da hafta sonu kotu olursam yatarim, hafta ici calisirken zor ben bisi yapacagini dusunmuyorum bu arada, oyle olsaydi vermezdi doktor canim

Haklısın canım artık iğne etkisi yoktur

Eklentiler

• D605A679-7427-45E7-9063-A2AE35CF2865.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 16
Offf ben de persembe gunu birakmayi denicem ilaci, en azindan cuma belki sakin gecer, sonra da hafta sonu kotu olursam yatarim, hafta ici calisirken zor ben bisi yapacagini dusunmuyorum bu arada, oyle olsaydi vermezdi doktor canim
En sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işte
İnşallah sen bırakabilirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…