2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi??

Kızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi ??
Doktorunu dinle bende. Benim de 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra ciktigi halde. Bebek büyüsün istedi hem cinsiyeti de söyledi. Grafik 1 haftadan önce cikmiyo özel hastane bnmki bide

Gozun aydin cnm saglikli olsunda ogreniriz bende 12+3 de filan gitmistim doktor cinsiyete bakmadi malesef erken diye kimisi bakmiyor bile kimisi bakiyo tahmin ediyo doktor doktor degisiyo 13+6 da cuma gunu yeni doktoruma gidicem ilkkez doktor degistiriyorum ilkkez tanisicam ins söyler artik 14.hafta olucak çünkü 14 de görünürmüş bakalim suan 13+2 . sende bende wn fazla 2 3 hafta daha bekleriz sonra ogreniriz saglikli olsunlarda
Aslında benim ultrasona göre de 13+4 çıktı . Yine de yorum yapmadı . Ben gördüğü halde yorum yapmadığını düşünüyorum ☺️ Aslında kız erkek farketmez bunca yıl bekledikten sonra sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun yeter ama bi taraftan da insanız işte merak merak ☺️☺️

Kızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi??
2lide ulturason bakılır zaten kardeşim ense boyu ölçülüyor

Kızlar hamileliğim boyunca hiç kusmadım dünden beri mide asidim boğazımı yaktı şimdi boğazım şiş dün 3e kadar uyuyamadım boğulur gibi oldum hep en son 1 kaşık Nutella yedim buğazım rahatladı şimdi hiç uyuyamıyorum yatmaya kalksam boğuluyorum gibi hissediyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum doğru düzgün kulağım tıkanıp duruyor başıma ağrı yapıyor durmadan çok kötü oldum sizde yaşadınız mı ya sizde yatarken mide bulantısından boğulacak gibi oldunuz mu hiç?

bu gorseldeki kac kiloya kadar alıyor bir de chicco mu bu onunkilerde 9 kilo yaziyor da en fazla 6 ay
Canım galiba ara katları 9 kilo taşıyor. En alttaki ana kat 25 e kadar taşıyor diye biliyorum park yataklarda. Yeni doğan bebeği üst kata koyabiliyoruz. Bebek büyüdükçe inmesin düşmesin diye katları aşağı indiriyoruz. Bu şekil 3-4 yaşına kadar kullanılabildiğini okumuştum

Kızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi

Kızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Maalesef her doktor iyi değil canım ilgilenmiyorsa eğer değiştir doktorunu

Bana vermedi ilgilide değil başka doktora gitmeyi düşünüyorum

kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum

Eklentiler

• 55DE83A8-26BF-4D19-895C-D4D22F0405D5.jpeg
    55DE83A8-26BF-4D19-895C-D4D22F0405D5.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 31
  • FF8B7EA0-F180-4706-A44E-F9297DF100E3.jpeg
    FF8B7EA0-F180-4706-A44E-F9297DF100E3.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 25
X